Любители на кучета - 28!

• 64 065
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Кучето си е вкъщи,двора около къщата е неговият дом,другите трябва да се съобразяват.Има звънци,по дяволите,какво е това влизане и излизане като в разграден двор,аз ако съм много бих се дразнила,хаха.
Кукумявке, нас все едно една майка ни е възпитавала! За пореден път се сащисвам от това колко сходно ни е мисленето... И аз бях написала нещо подобно по въпроса.

newsm10  Подкрепям напълно мненията ви! Аз и като човек бих се дразнила някой така да ми се мотка - много държа на личното си пространство колкото и да обичам гости!

Джоджо, какво каза док за крачето? Как е днес момичето?

# 271
  • виртуално
обмислям купуването на един фурминатор, че много пух хвърчи в къщи
дали е ефективен и размер L (10см) или М (7см) да взема за кокер?

ето за това става дума

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 11:51 от Рапунцел

# 272
  • Варна
Ей, джоджо, flambe,  много се смях с изпълненията на крадльовците  hahaha

За връзването.. нали затова сме си взели кучета пазачи, да не влиза който си иска  Crossing Arms
betsaibe, вие си знаете съседите и приятелите де, но аз много мразя някой да ми влиза в къщата като у тях си. Като се нанесохме в апартамента, съседите били близки с предните собственици и мъжа беше решил, че пак може да влиза когато му е кеф. На няколко пъти нахълтва така докато носим нещо и вратата е отворена или само отключена  ooooh! наложи да се да му кажем по-рязко, че не ни харесва така  smile3538

Фея, голям сладур е бобтейла на бягащата пътечка, колко е успремен само  Heart Eyes

# 273
Благодаря ви за комплиментите  Hug

Sea, кокерът ти наистина е много сладък. Всяко лято ли го стрижете?

Даже по три пъти в годината го постригваме и само през зимата си стои с кожуха.

# 274
Рапунцел, ползвам Фърминейтър за котките, че бобтейлите не пускат косми. Трябва да призная, че без тази четка сме "за мустака". По-ефективно ресАло не сме имали.

За кучета от типа на хъскитата има и друго решение: Дайсън са направили специален накрайник за ресане на средно- и дългокосмести кучета. Така решеш и опрахосмучваш космите. Това би следвало да намали и реакциите при хора с алергии, защото прахосмукачката събира и дребните парченца кожа, които с причина за алергия към кучета.

# 275
здравей дива77 аз също имам пинчер на 3 години.Миналата година по това време тя започна да си събира играчките и да ляга около тях,местеше ги навсякъде,заведох я на доктор и той ми каза,че карала лъжлива бременност,но ако забележа да има секрет от гърдите да я заведа пак и щял да ми даде някакви хапчета.Слава богу проблема отмина не се стигна до хапчета.Пожелавам ти успех и пиши как е минало. Stop

Благодаря много , но за съжаление снощи не успях да я заведа. Не съм обърнала внимание на други симптоми свързани с бременност. Като сме навън ходи неотлъчно до мен, за минути влязох в една стая и стоеше жално на вратата и скимтеше, иска постоянно да е в ръцете ми. Странно се държи.

Ще пиша като минем

# 276
Дейзи продължава да подскача,но като види котка,забравя,че я боли и хуква.
Ще я видим тая работа Thinking

# 277
  • София
Дейзи продължава да подскача,но като види котка,забравя,че я боли и хуква.
Ще я видим тая работа Thinking
Като Бъди с доктора - щом дойде и оздравява, после пак! Joy

# 278
Днес пак намерих кърлеж на кучо и около него беше леко зачервено.Нормално ли е това Cry
Купих му Килтикс вие доволни ли сте от него?До сега бяхме с Фронтлайн, но ми писна да намирам кърлежи!

# 279
Шаляляя, нормално е да има зачервяване. Имунната система на кучето реагира на паразита. След изваждане на кърлежа, ако нямаш Vetericyn, намажи мястото с антибиотичен препарат или измий с антибактериален сапун.

# 280
Да ви покажа с какво се занимава нашата шушулчица, докато някои се трудят.
http://i50.tinypic.com/59wsv7.jpg
Сега е много горда от арт проекта си  Laughing

# 281

Ами как, алея на славата! Grinning Трябва да си увековечи отпечатъците на хубавите лапки, че как иначе? Ама как бързо се е ориентирала и е намерила начин да го направи! Умничка е, умничка! Peace  bouquet

# 282

Joy

# 283
  • София
Днес пак намерих кърлеж на кучо и около него беше леко зачервено.Нормално ли е това Cry
Купих му Килтикс вие доволни ли сте от него?До сега бяхме с Фронтлайн, но ми писна да намирам кърлежи!

Аз съм доволна от Килтикс, с всички  (три) кучета които сме имали през годините е давал добър резултат.

Тази година въпреки каишката се закачат кърлежи на Цезар (голдън ритривър на близо две години). Това се получава, защото от дъждовете се каля много и ние редовно го обливаме обилно с вода - целия корем, хълбоци.... всяко миене сваля от препарата - все едно е без каишка. Каишката отдава препарата и пълен ефект се получава след няколко дена - с честото къпане дори и само с вода отмива всичко. За това в добавка на каишката редовно го пудрим и с "ПИК" - оказа се добра пудра  и не е скъпа. Пудрата Брейк- про - не става.

# 284
Умничка е да, колкото стадо гумени лисици  Joy
И не стига, че сътворила квото сътворила ами и  с цялото си нахалство се разходи  по цялата къща с цементовите лапички и за завърши проекта си като лепна 2 лапички на прания килим, който е в патешко жълт цвят. Има усет за изкуство детето  Laughing
Повече ме притеснява, че утре ще боядисваме, а спомените ми от предното боядисване не бяха добри  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт