Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето?
Какви са препоръките за предпазване на кучетата от кърлежи?
Какви са страничните ефекти от използването на продукти за защита от кърлежи като Certikin и Frontline?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето?
-
Какви са препоръките за предпазване на кучетата от кърлежи?
-
Какви са страничните ефекти от използването на продукти за защита от кърлежи като Certikin и Frontline?
-
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето и какви са препоръките за предотвратяване на кърлежи?
-
Какво да правя, ако кучето ми загуби козина след обезпаразитяване?

,ако някой дойде във вкъщи-кучето така му се лепва,че забравя за стопаните си,когато стане време да си тръгва,тя така плаче(скимти) и скача да си тръгва с него(който и да е)...така прави и на вънка,като си хареса някой-няма измъкване.Моята приятелка въобще не обича кучета,когато излезнем с нея в парка,кучето почва да скача около краката и и като се разделим ,отново скимтене и никакво внимание към мен.Толкова май съм я разглезила,но показва противноречиво за моето разбиране на глезено куче.Нямам си и на идея,защо прави така
След тригодишна пауза след смъртта на кокера ми, вече пети месец у нас живее един невероятен голдън ретрийвър Хари. В момента е на 10 месеца и прекрасно, умно и обичливо животно. Гледаме се с кеф, само дето май повечко го глезим.

, също като големите кучета са, освен това имат много силен инстинкт за оцеляване