Любители на кучета - 28!

• 64 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Страхотни домашни любимци, единственият недостатък - пускат много косми. .............. Абе да си кажа честно, за мен лошо куче няма, по принцип, всичките ги обичам. Понякога предпочитам компанията им пред хорската  smile3521

Косми, изядено, надъвкано..........всичко това избледнява, толкова много дават кучетата, че........като оная мисъл, може и да не съм точна:"Колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам кучетата!", компанията им си е за предпочтане. Peace

poppy-fairу, разкошен е, такъв един сладичък, идва ми да го награбунча и намачкам хубаво-хубаво. Heart Eyes А май съм чела (не съм чела толкова много, де Embarassed), че акита са сериозни кучета? newsm78

sisonder, покажи го тоя "лабрадор", на мен нали са ми слабост! Всъщност, както пише poppy-fairy, всичките ги обичам! Grinning

И една смешка:

Мъж и жена през нощта.
Жената:
- Скъпи мисля че има крадец.
Мъжa:
- И аз какво да направя?
- Отиди да събудиш кучето! Laughing

# 451
Лабрекс, акитите действително са сериозна порода, но ние нашия доста го глезуркаме  newsm62 newsm62 Много са своенравни, по-трудно се поддават на дресировка, много интелигентни, но инати. Каи е агресивен към други кучета, но към хора изобщо. Изключително толерантен към малки деца.

# 452

И една смешка:

Мъж и жена през нощта.
Жената:
- Скъпи мисля че има крадец.
Мъжa:
- И аз какво да направя?
- Отиди да събудиш кучето! Laughing

Joy  newsm10

poppy-fairy, голям сладур!

Вчера гледам, че нашия е ровил в кофата и му се скарах. А той като наведе главата и взе да мига виновно на парцали и ме поглежда под вежди и ми стана много смешно и не се стърпях и го цунках, а не трябваше. Ако има повторение ще гледам да съм по-сериозна.

# 453
Здравейте! Все още нямаме куче, но от известно време обмисляме идеята и добре се запознаваме с това. Искам да попитам тези от вас които имат деца да споделят повече. Ние имаме син на 3 години и мислим да взимаме куче от породата Кане Корсо. Ще се радвам и ако някой има такова да сподели. Разглеждаме породите Боксер и Лабрадор, но на първо място остава Корсото.
Благодаря за вниманието!

# 454
anjeelina, ние чакаме бебе и нямаме намерение да отделяме кучето от нас дори в първите месеци. Ще пазим още по-добра хигиена и в началото ще ограничаваме контакта на беба с кучо. Нашето куче е изключително толерантно към деца и нямам опасения за това как ще се разбират. Когато го взехме у нас, винаги сме го възпитавали с мисълта, че един ден, дай боже, ще дойдат и децата, затова не сме позволявали никаква агресия.
За кане корсо, аз имам впечатления от куче на наши познати, което за съжаление умря. Беше голям добряк, въпреки внушителния си размер. Аз съм за отглеждането на кучета и дечица заедно, според мен присъствието на домашен любимец възпитава у детето чувство на отговорност.

# 455
В момента дават филм по Нова с кучето на Фея Laughing

Какво ли мислят кучетата по въпроса

# 456
Благодаря ти за бързия отговор! И ние сме на това мнение и затова искаме да вземем куче, до сега се съобразявахме поради здравословни причини, но вече дойде моментът. Нашия син е с доста буен характер и се надяваме да свикне бързо с кучето и да се научи да го пази и да не го мачка много.

# 457
В момента дават филм по Нова с кучето на Фея  Laughing

Ех, как не можем да гледаме директно... Нова не съм гледала от 7 години. Гледах бТВ, докато не направиха всичко на сайта платено или изискващо някакви безумни регистрации. Сега гледам само новините на БНТ, защото са лесно достъпни.

Знаеш ли как се казваше филма, Джоджо?

# 458
Здравей anjeelina,
Ние си взехме кучето, една година преди да се появи хлапето. Още тогава си обещах, че нито ще давам на някой да ми го гледа, нито ще се отказвам от кучето. Единствената мярка, която взех, след раждането бе да не спи кучето в стаята за сън на детето. Така Каспър окупира дивана и сега като седнеш на него, все едно си на неговото легло - идва и се тръшва върху теб. Единствен проблем ми бяха космите (скубе се целогодишно, ежеседмично и ежечасно), но с малко повече прахосмукачки минаваме и през това. Хлапето покрай кучето се научи да споделя (храна и играчки) с другите деца, както и да имитира животните (първите му думички). Кучето не е най-щастлив на земята като почне бъркането в устата и сядането върху него, но търпи стоически, а аз ограничавам по-острите посегателства. Разбират се чудесно. Все още не са влюбени един в друг, но и за това има време.
Ще опитам да кача някои снимки, но не зная дали ще успея.

# 459
Ето ги двамата ми сина Wink

# 460
Това беше филма:"Рунтавото куче"- с уч. на Ед Бегли мл., Шарън Лоурънс, Джон Полито, Джеймс Кромуел, Джеръми Систо и др.
Обожавам комбинацията бебе - животно.
Но лично аз бих изперкала Laughingпри условие,че и кучето е бебе.

# 461
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, ако някой има нещо за изхвърляне или подаряване, може да го даде за благотворителния базар на Анимал рескю:

http://arsofia.com/bg/29975/sabirame-stoka-za-blagotvoritelen-bazar-iii

# 462
  • Варна
Аз казвам на момичетата, брат Ви за Тоби. Но имаме проблем се него. Извеждаме го сутрин и вечер,обаче ми прави бяла зад дивана. С какво миете след като се изпишкат на паркета? Мия с Медикс, Мр пропър и пак си мирише.Как да го отуча ? Поставях хартии на напиканото място след като го измия,а той на др. ден пикал в/у хартиите. Как да постъпя вече незная ?

# 463
Здравейте,да се представим и ние-имаме куче от смесена с голдън ретривър порода.Лео го взехме в нашият дом преди година и седем месеца с определена мисия-да помогне на малката ми дъщеря да преодолее страхът си от кучета.Малката черна пухкава топчица спечели сърцето на моето момиче и така с течение на времето страховете изчезнаха...Сега мога да кажа,че отглеждането на куче в дом с деца е отлично решение!

# 464
  • София
Синът ми израстна с куче/та. Когато беше на 3 г. кучетата станаха две! Свикнал е с лаенето още от преди да се роди , проходи държейки се зе ухото на ккучето, а не за мен Laughing! Познайте кой беше по-щастлив? Щом станеше не даваше на куч да спи- отиваше и му отваряше очите с "няма спи Дуди". Сега е 17 и не може без куче! /и ние!/ Joy Беше голям купон!

Общи условия

Активация на акаунт