Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 427
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък искам да видя Алекс най накрая ,той след Изи такъв темерут стана,
 а си ме кефи, героя имам предвид Mr. Green

# 691
Не подценявайте таланта на Шонда Раймс. 8 сезона вече показва, че е талантлива и способна да развива сюжетните линии по най-добър за стила на сериала начин. Тя самата казва, че първо започва от финала на дадения сезон и след това развива всичко, така че ще останете доволни, сигурен съм.
-A., извинявам се ако съм се изказал грубо. Simple Smile Наистина съм наясно кога са премиерите и финалите, но просто сигурно заради финала на 8-ми сезон съм станал по-нетърпелив. Grinning

# 692
  • Ню Йорк
Не подценявайте таланта на Шонда Раймс. 8 сезона вече показва, че е талантлива и способна да развива сюжетните линии по най-добър за стила на сериала начин. Тя самата казва, че първо започва от финала на дадения сезон и след това развива всичко, така че ще останете доволни, сигурен съм.
-A., извинявам се ако съм се изказал грубо. Simple Smile Наистина съм наясно кога са премиерите и финалите, но просто сигурно заради финала на 8-ми сезон съм станал по-нетърпелив. Grinning

Шонда вече на няколко пъти се издъни, но успя да замаже грешките си. Например когато докара всички тия от Мърси Уест. После видя, че не се възприемат добре от зрителите и им устрои голямо клане.  Преди това стажантите с които постъпи и Лекси, остана само Лекси. Или когато доведе Питър Макникъл /не помня името на героя/, него пък даже не можа и да ги разкра. Просто спря да го показва.
Така, че не е много сигурно точно какво ще се случи.

# 693
  • UK
Чудих се по едно време какво стана с тоя човек, на Ейприл приятелчето. Значи правилно съм разбрала, че просто потъна някъде, мислех, че съм изтървала нещо.

# 694
Колкото повече сезони трупа един сериал, толкова по-висок е рискът големият рейтинг да падне. А ако тези новите наистина не си влязат в ролята или по-лошо ако ролята изобщо не се хареса, тогава "Анатомията на Грей" ще загуби много. Така, че се надявам Шонда добре да го е обмислила и да не се издъни.

# 695
Единствено нямам търпение за новия русия да го вида в каква роля ще го сложат...дано да е някоя като на Марк,че ако е някаква супер постна....  Tired

# 696
Адел ( Лорета Дивайн) е номинирана за втора награда Еми.... Тя вече спечели една миналата година за същата роля Simple Smile Как смятате? Дали тежката роля на Лорета заслужава второ Еми ? А да и тук намерих някакво интервю с нея http://tvabout.info/?p=624

# 697
Абсолютно да! Тя, също и актрисата, която играе Елис Грей напълно заслужават награда.

# 698
Лорета е много добра актриса, и според мен заслужава наградата.
Също и ролята и в Клиентския списък много ми допада.

# 699
Ами нека я номинират,но те я показватдоста рядко..не виждам кога толкова си е изявявала таланта.А и не ми допада актрисата,не защото е пълничка или нещо подобно.Има някакъв поглед,не я знам на къде гледа.

# 700
Ами нека я номинират,но те я показватдоста рядко..не виждам кога толкова си е изявявала таланта.А и не ми допада актрисата,не защото е пълничка или нещо подобно.Има някакъв поглед,не я знам на къде гледа.
Мен пък винаги са ме кефили такива "лудички" персонажи  Mr. Green

# 701
Аз също харесвам някои по-необикновени,но самия вид,погледа на актрисата ме плаши  Laughing
Иначе например Бейли,на която мъжа ми и вика "Зурлата" много ми харесва  Laughing

# 702
Аз също харесвам някои по-необикновени,но самия вид,погледа на актрисата ме плаши  Laughing
Иначе например Бейли,на която мъжа ми и вика "Зурлата" много ми харесва  Laughing
Тя не ми изглежда толкова странна и лудичка Grinning

# 703
  • UK
Мен ме дразнят маниерите и, начинът по който говори, провлаченият и глас, фалцета и, облеклото и, всичко, но най-вероятно всичко е игра и тя си я играе много добре. И определено ми изглежда странна и лудичка, все едно излязла от съвремието си и скочила в нашето. И болна го играе добре.

# 704
Ще видим майката на Джаксън Ейвъри и в девети сезон.. Тази жена толкова много ме радва... http://tvabout.info/?p=682

Общи условия

Активация на акаунт