Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 426
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Още ли говорим за същия сериал? Чета последната страница и си мисля, че съм сбъркала темата.  ooooh!  

Мне, това е някаква нова модификация на "спешното" Wink

Наистина ли очаквате като в сапунките едни и същи актьори да се въртят 20 години?!  Thinking
С повтаряне на сюжетните линии на всеки 2-3 сезона   Mr. Green
Събраха се... разделиха се... обича ме... не ме обича...обича ме... не ме обича...  Joy

# 736
  • UK
Не, но 20 нови персонажи за един сезон са ми много. Не могат да ме грабнат толкова много наведнъж.
Когато дойде момент в който да се повтарят по начина, по който казваш и няма какво ново да дадат на зрителите, сериалът трябва да приключи, не да подменят всички основни герои. Всичко си има край и по-добре да свърши както трябва, отколкото да го прекратят наникъде както всички останали, които нямат рейтинг. Толкова много сериали завършиха в средата на сюжетното си развитие, понеже така или иначе никой не ги гледа.

# 737
И аз мисля, че Шунда много трябва да се напъне да за успее да внедри толкова много нови и да задържи  интереса към шоуто. Можеше от края на сезона да вкара 2ма, 3ма нови, така зрителите ще са подготвени и влизането на още няколко нови можеше да мине по леко... Сега съм сигурна, че след 3ти епизод сериала няма да прилича на това което беше.

# 738
  • Ню Йорк
Не, но 20 нови персонажи за един сезон са ми много. Не могат да ме грабнат толкова много наведнъж.
Когато дойде момент в който да се повтарят по начина, по който казваш и няма какво ново да дадат на зрителите, сериалът трябва да приключи, не да подменят всички основни герои. Всичко си има край и по-добре да свърши както трябва, отколкото да го прекратят наникъде както всички останали, които нямат рейтинг. Толкова много сериали завършиха в средата на сюжетното си развитие, понеже така или иначе никой не ги гледа.

Абсолютно изказваш и моето мнение. Като са се изчерпали персонажите, по-добре да приключи сериала.  Naughty

# 739
Разбирам гледната ви точка, но пък тогава имаме друга тема за размисъл
Смятате ли, че идеята на GA вече е изчерпана?

# 740
  • Ню Йорк
Разбирам гледната ви точка, но пък тогава имаме друга тема за размисъл
Смятате ли, че идеята на GA вече е изчерпана?

Въпреки, че това е любимия ми сериал, наистина смятам, че се изчерпа. Много ми се гледа още, но предпочитам да свърши отколкото да бъде тотално променен.

# 741
  • UK
Мисля, че да. Мисля, че идеята беше да се покаже пътят на стажантите, обучението им от стъпването им за първи път в болницата до пълната им завършеност като хирурзи, израстването им като доктори и едновременно с това като личности. А за личните им отношения, любови, бракове, разводи и разочарования, оттук нататък ще заприличва все повече на латиносериал - сравнението ти със сапунките в предния ти пост си беше напълно на място.

# 742
  • софия
Съвсем логично ми се струва вкарването на нови персонажи.Нашите (почти) всички лекари са в опасност и трябва някой да ги лекува нали!? Например дерек не може сам да се оправя, Ако има засегнати нерви трябва да инвестират, като платят на някой мноооого добър от чужда (да речем) болница.Или пък да "вкарат" в картинката другия (неврохирург) от същата, чиято работа не сме виждали защото сме се занимавали само с най-добрия от СГ.
 Същото важи и за педиатрията.Кали нали няма право заради родствени връзки!
изобщо нямам идея кое как ще извъртят, но точно сега е удобния момент за вкарване на нови лица.Ясно е че това е рисково, но пък ако се хареса ще поемат други които да гледат, някои които наскоро са открили сериала и не им е толкова мило и драго за "старите кучета". Подозирам че сватата ще е на Алекс. За Бейли е много очевидно.
САамо не си спомням Алекс не беше ли законно жене за Изи, развод не трябва ли ?
Ане интересно ще е .
На мен засега не ми е отслабнал интереса въпроеки че всичките нови за които говорите изобщо не са ми ясни.идея нямам кои са, ама аз не съм по имената и изобщо като цяло нямам идея за кино и сериали, та камо ли имена.

# 743
  • UK
Мисля, че Алекс се разведе доста отдавна, не подмята ли известно време едни документи, които се чудеше дали и как да подпише, я припомнете? Може и да се бъркам.

# 744
  • Ню Йорк
Мисля, че Алекс се разведе доста отдавна, не подмята ли известно време едни документи, които се чудеше дали и как да подпише, я припомнете? Може и да се бъркам.

Разведе се още в 6ти сезон.

# 745
  • софия
май така беше. По- поща/куриер май накрая станаха нещата!

# 746
След малко ще публикувам нова темичка, че тази я изписахме.

# 747
Кога се очакваше новата серия ?

# 748
На 27-ми септември.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=677059.new#new <- НОВА ТЕМАААА  newsm44 Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт