След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 116
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да докладвам - поздрави на цялата банда от tonita 171, тя душата мамата не я пуска да влезе, пощенския й гълъб се е заблудил нейде, абе мрежа, жица и т.н. нъцки, та ви праща поздрави по вятъра  Laughing

Десди вярно си е притеснително това с изриването - аз да ти кажа, че няколко години подред, май месец се изривах по ръцете и краката , та трябва си лекар.

# 31
Ей не ме забравяйте и мен в хора, аз доста грача, ама кът не мога да свиря на нищо, ще грача Simple Smile

# 32
Титка Hug, аз съм се обринала по деколтето и врата Tired ooooh! ... ама супер е неприятно  #Cussing out #Cussing outтааа, утре сутрин атакаааа на личната Joy Иначе, на мен ми дойде МЦ и сааа ще трябва да звъня на док да му съобщя Crazy тъжествената вест  hahaha hahaha hahaha и да ме чака баш по празниците   Joy Joy Joy

# 33
Оу забрайх ooooh! Викооо  Hugаз съм пяла в хор, таа може направо да съм солистката на оркестъра-хора  Joy Joy Joy

# 34
Desdi да не е нещо от слънцето обриването, само по врата и деколтето-странна работа. Айде стискаме палци за срещата с доки.

OOoo забравих да се похваля, дадоха ми час за 23-ти юли за доктора при който уж ще раждам-тъй че кво ще правя, кво ще струвам трябва да устискаме до тогава Simple Smile

# 35
Desdi да не е нещо от слънцето обриването, само по врата и деколтето-странна работа. Айде стискаме палци за срещата с доки.

Алексче
Hug ами аз не съм ходила на плаж newsm78 #Crazy А и по слънцето избягвам да ходя Thinking т.к съм много бяла ... Първоначално заподозрях ягодите/но те си бяха буквално само 2-3/, после... обаче мисля, че виновника е Дуфастона ... и аз, незнам сега и това ми дойде на главата #Cussing out малко са ми др ядове Cry Confused

Честита ти датичка, много хубави емоции ти предстоят  Blush  Heart Eyes дано, скоро и ние ги изпитаме  Praynig

# 36
Десди най-добре кожен да те види, ти нали спря дуфастона, ама аз от него не съм се обривала, но може да се е получило нещо. Естествено че всички ще минете по този път и всяка ще сбъдне мечтата си.

# 37
Десди най-добре кожен да те види, ти нали спря дуфастона, ама аз от него не съм се обривала, но може да се е получило нещо. Естествено че всички ще минете по този път и всяка ще сбъдне мечтата си.
Да Алексче  Hug благодаря ти, ще гледам утре да се преборя някак с личната  Mr. Greenза едно направление за кожен Naughty Crossing Arms Пък да видим, поне ефекта от него е налице, цикъла е на линия Peace

# 38
Вико те ша те запомнят,ма не за дълго това ти пожелавам ази,и ако имаш нужда за фафарите ша дойда да прочета романа ;ПЪТЯТ към СОФИЯ;отново,макар че го  Mr. Green

# 39
добра ли си бабе с фанфарите  Joy

Алексче, това ли е заветната дата душо

а кака ви се е преселила в кухнята барабар с компа, забъркала е 1 казан смес и сега почвам да правя палачинки. сега и столче ще си придърпам, да не фана разширени вени

Дезди кво са уприщи па ти. направо се неспря с тия прищеници

# 40
Привет на всички  smile3534

ох ся по ред на номерата
Титка честито за мъжо на патерици и  cheers щом си на запой Joy

Вико оживяла си значи след падането  Hug hahaha  HugДа кажа за Манифистацията пяла съм в хор не нося очила и свирня на Мандолина smile3532 някога си от 1- 3 клас hahaha hahaha hahaha

за Слънчо са бях притеснила че зачезна да не говорим че и ние измръзнахме ама простено й е Честити ти абитуриенти    bouquet

Гугито и Бабето и те са отцелели след пиянстването вчера  Thinking Mr. Green
Десди да ти кажа и на мен ми се бяха появили некви петна/пъпки но май се оказа от душ гела. newsm78

Алексче честитта ти дата - сега ти е време да почиваш стига чистене Hug Hug Hug
уф че дълго ддали не пропуснах некой без да искам #Crazy

# 41
оооооо Ивенце, ако си забравила някой той ще си се обиди  Joy и ще си каже

А ти кво правиш? появяваш се и излиташ

# 42
Мдааа Вико така си е - нали не влизам постоянно простено ми е smile3505

ти да не уплашиш Вожда с толкоз народ и хор фанфари newsm62

# 43
абе не би трябвало. би трябвало да е държалив човекът , ама ще проверим Joy

ама ще ни запомни цялата трупа и ще сме с преференции

# 44
аз само късно вечер докат смогна да свърша всичко и вие сте заспали  hahaha hahaha hahaha
За Десди знаем към 8 ч е в леглото ама и тука 2-3 дни нема никой

Общи условия

Активация на акаунт