След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 110
  • 724
  •   1
Отговори
# 15

Вико, честито ти обаждане! Дано ти е на късмет новата клиника. стига ги умаря от смях че да има кой да де те прегледа hahaha

# 16
нищо им нямаааааа. ще ги същисам на 24 като ида и кажа: Добър ден, аз съм за минифестацията в 17,30

Бандитче, не е честно да си пиеш самосиндикално. и ние сме хора все пак.

мерси ти Слънчо, а дано

Бандитче, що не му шават палците на патладжана дето си го изтипосала кат твой облик. много ме кефи как ги мърда ама сега не ще

# 17
Ma не забравяй и тъй хубу да се нагиздиш- кат за манифестация, вземи освен китките и едно знаменце да развяваш и със сигурност директно "вожда" ще те поеме Joy

# 18
мене рандевуто ми е баш с него, ма викаш освен китката здравец и байрака да развея. ... ми става, ама и червената връзка ще туря и синята престилка, с бели къси чорапетки и сандалетки

# 19
става. за да е по-внушително може да вземеш мъж ти за знаменосец Joy

# 20
договорихме се. сега да обсъдим оркестъра - търсят се доброволци за фанфари, чинели или в крайна сметка който на каквото може да свири и този инструмент да може да излиза от апартамента, че ако трябва да тътрим пиано   или роял...... зор ще видим

# 21
Вико, да не забравиш да препяваш и песнята "Върви народи възродени"  Laughing , че да е пълна програма.

# 22
ааааааа Пингвинче, недей така, че работите отиват и на сформиране на хор

то както е тръгнало, май "Тригъзата ламя" ще прави генерална репетиция в клиниката със се антуража

# 23
Е па няма да се излагаме, като е гарга да е рошава. Поне ще те запомнят в клиниката, от далече като те видят и ще викат "манифестацията иде". Аз се записвам в хора - първи глас  Peace

# 24
абе така е, само да не почнат да викат УРА като си тръгна  newsm62 newsm62 newsm62

Ти душко, по какъв повод реши да ни погостуваш? не е с лошо въпросът, само любопитствам

# 25
тогава аз да изляза да налепя някой друг афиш newsm78 Хем да съберем състав, хем да вземем и някой лев newsm78
няма да викат ура, Вико. Ще викат ДРУЖБА!МИР! а ние ще викаме ураааааааааа  Joy

# 26
УРА, ДА ЖИВЕЙ, ТОЙ Е, КПСС, БКП, ВЕЧНА ДРУЖБАСССР,  (за по-младите - Русия)  Joy
тръгвай да лепиш

# 27
 Naughty
ми ако е от ГЕРБ?! Не, не, само първите (УРА, ДА ЖИВЕЙ, ТОЙ Е) и евентуално  ВЕЧНА ДРУЖБА.
Да не вземем без да искаме да разсърдим вожда hahaha hahaha Отивам

# 28
  • София
Бандитче, що не му шават палците на патладжана дето си го изтипосала кат твой облик. много ме кефи как ги мърда ама сега не ще

Вико, явно от напитките дето употребих в офиса  hahaha и са му забавени движенията  Joy

Аз минах да ви нагледам и мисля след малко да се отправям в покоите си  hahaha Който пие по време на работа си ляга рано  Joy

# 29
Ей ма и мен в пълния си блясък  Mr. Green Днеска, гепих чужд компютър Mr. Green викам да се отбележа Mr. Green той няма по БДС #Crazy докат му намеря буквите  newsm78 един час ги търся из клавиатурата  Shocked #Crazy докат ви напиша добър ден, баси  Joy Joy Joy Joy Титкооо поздравления за темата  bouquet  Hug Гуги, как е морето? Аз имам първи признаци Crazy кат да ми идва, т.с зацапвами нещо в розово newsm78 хайде, дано цъфна Praynig вече утре Praynig Мацки, аз обаче яко се изприщих #Crazy утре ще атакувам личната Crossing Arms да ме види за ко според нея иде реч Thinking и ако не може да се произнесе #Cussing out поне да даде едно напрвление за кожен лекар, сега и на такъв трябва да ида, цялата съм на едни червени дребни петна-пъпки, за 1 път ми се случва такова нещо Sick ох оплаках ви се, а вие де сте???

Общи условия

Активация на акаунт