След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 137
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ми значи още плажува Сигмето....

# 631
  • София
то Вико и аз не обичам, ма ей са опраих един Милка.....

# 632
прибра се, преоблече се и пак изчезна. ще се яде сама.

а това с Милката не се брои за ядене, то е мезене  Joy

# 633
  • София
Kade izbqga saprujieto?az gledam filma po btv- to,zatova pisha ot
 gsm-a!

# 634
е ти се утрепа от мързел  Joy

# 635
  • Пловдив
и мен ме заинтригува филма по бтв Wink

# 636
  • София
аз съм го гледала, ама сега пак. Вико мъж ти да не гледа мача?
Пфууу писнаха ми тия мачове..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 637
каке, виж аз с какво се занимавам. http://www.youtube.com/watch?v=VuiqqPN8hLk&feature=relmfu

# 638
  • Пловдив
Вико,тез младежи по едно време /моите студентски години/ бяха редовни в една пловдивска дискотека и честичко я посещавах,та съм гледала доста техни участия,ама гледам,че по някое време са променили състава, имаше един Спартак /висок/,на клипа е заменен с друг младеж с подобен ръст,не знам кога е това нещо Mr. Green
Тук не спира да вали и то силно, аман вече,писна мииии #Cussing out

# 639
тука пък една капка няма. и май се оправя времето

# 640
имаше и един с раста, беше много сладък. гледала съм ги в Казанлък, бях не един семинар и повляках лелите и стрините на максимус. голям майтап беше. и в заведението само жени, мъже никакви. направо се уплаших за горките момчета, тия щяха да ги разкъсат. ега ти звериците. ама бе луд купон.

# 641
  • София
Хаха Вико, добро занимание си имаш:))
Аз тамън си уговарям излизания по женски, че така ме дразнят тия мъже с техните мачове, риби и т.н......
ама за съжаление за днес закъсняхме и не можах да се уговоря...та тая седмица я пропускам Sad Sad

# 642
и като му разправям на мъж ми .... лошо му стана. и един ден отивам да го взема от фитнеса и този с растите там.еееееее, прогизнаха ми гащите за норматив  Joy та мъж ми си го отнесе после newsm53

# 643
Хаха Вико, добро занимание си имаш:))
Аз тамън си уговарям излизания по женски, че така ме дразнят тия мъже с техните мачове, риби и т.н......
ама за съжаление за днес закъсняхме и не можах да се уговоря...та тая седмица я пропускам Sad Sad

добре че моя не гледа мачове

# 644
  • София
Вико, аз в София съм ходила на мъжки стриптийз в No limit ли беше или No name.... е уникално беше hahaha hahahaдаже и моминското ми беше там....голям купон казвам ти....

Общи условия

Активация на акаунт