След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 127
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
и като му разправям на мъж ми .... лошо му стана. и един ден отивам да го взема от фитнеса и този с растите там.еееееее, прогизнаха ми гащите за норматив  Joy та мъж ми си го отнесе после newsm53
хахаааа, е то няма лошо и на мъжете им е добре така hahaha hahaha hahaha hahaha

# 646
  • Пловдив
ох,тук е потоп,тоя път всичко се излива с пълна сила в Пловдив
Вико, аз със състудентки съм ходила на шоуто,ама и младите не бяха склонни да им простят доколкото си спомням, ама тая дискотека от доста години я няма, а отделно от това, аз не съм хич в час с новите модерни заведения за обществено пиене и денсене, ами: старост нерадост Mr. Green

# 647
ей това ми е на десктопа http://messalina.snimka.bg/other/maximus.4534

# 648
  • София
Добри са....избирам някой от късокосите Joy Joy Joy

# 649
аз съм за втория от ляво на дясно

мисля да обявя стачка и да ида да си легна. мъж ми ще си дойде незнайно кога, наях се, изведох добичето.......... няма нищо за гледане......

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 22:44 от viconta

# 650
дами, пожелавам ви приятни и хубави сънища. аз отивам да стачкувам интензивно, щото утре ще ве водят на кънки и ще рорелирам незнайно колко и с какви последствия  smile3524

# 651
  • София
Aide leka i ot men!

# 652
мацки минавам само да ви кажа че съм жива ,и беезкрайно уморена от купони и тенис на маса ,ноо....такъв е живота лято е и баба ви не се предава,...въпреки че ми идва мако в повече ...но трябва да се държа мъжката ...то не бяха гост ,то не бе чудоооо
ще  се постарая да ви изчета,но не гаранти Joy Joyрам....

# 653
  • Пловдив
Бабенце, така се притесних за теб днес,но сега съм спокойна,че си прекарваш приятно времето Heart Eyes
Вико, лека ,аз също ще напускам фронта Hug
Ванче,лека и на теб Hug

# 654
туй ,изчетох ви добре сте се забавлявали,поне да не ви мисля,аз и утре ще липсвам пак ,но.......лято е влезте ми в положение....ако издържа ....ако ли ли не поне ша знаете ,че баба ви е загинала геройски на маса Joy Joy Joy Joy уф уморих се...даже и аз вечната купонждийка..идва ми в повече ,то туй ша да е от ЕГН-то ма се държа мъжката Joy Joy няма се давам

# 655
Ето меееее и мен Simple Smile

Цял ден ме нямаше в къщи и затова чак сега се отчитам. Днес поръчахме и детско легалце, че казаха че 3-4 седмици ще го правели, някакво българско, ама искам да е чисто бяло и нямали и само с поръчка, но аз не бързам, няма проблем.После с мъжо бяхме при моите родители и ей сега се прибираме.

Обадиха ми се от фонда, обадили са се и на Сигмето, сега видях в съседната тема и ще й стискаме задружно палци Simple Smile, Айде бързо да се обаждат на всички, че да почват да валят положителните тестове.

Десди и теб те следим, да знаеш Simple Smile

Сега ще се връщам много назад да ви чета, че съвсем съм изостанала

# 656
Добро утро, на всички. двама се обозначиха като живи - това похвално и за да нямаме повече за в бъдеще недоразумения - поне сутрини вечер по едно ЖИВА СЪМ.

Алексче, аз тамън мислех че си минала на кварталната канализация, ама все още си в рамките на апартамента. това добре.

Бабе и твойта не е лесна душа. сигурно летата са ти безпаметни и за теб има 3 сезона. ти си нашата гордост, без бой няма да се даваш. добре ме по нашата география, лятото не е много дълго, че инък не те виждам. а лежи сега и ближи рани, че довечера сначале.

тъй че и двете - едната да стиска краката, другата да гледа да не Умре на масата, че ще осиротеем

Отивам да си доспива, че кучето в 7 ме вдигна, а това е кощунство и хабене на време за сън

PS. тука пак вали  Thinking

# 657
Добро утро и от мен и аз съм ЖИВА  Joy
Бабе добре, че се обозначи яко се притеснихме за тебе Mr. Green Вико ма ти многу рано таз сутрин си са излюпила Shocked
Гледам снощи сте били мноу активни Mr. Green аз пък гледах Котарака с чизми с Антонио Бандера и Салма Хайек, смях се с глас Joy
Алексче Hug много хубаво лека полека подготвоката за беб  Heart Eyes върви с пълна сила и по план-графика
Вико, кви са тез батковци ма кака #Crazy newsm78 Ти май си ми и адашка а? Mr. Green Аз сега ще вляза по-тъй да ги поразгледам та да си избера и аз некой Joy Joy Joy Аз днеска сега след малко изчезвам вали-не вали аз съм навън и туй то, довечера ще се обознача пак  Joy Ади лека от мен Mr. Green Hug

# 658
първият обозначил се. остават още доста. Дезди, тука грее слънце та се кине, ама сутринта валеше и бая е намокрило, ама аз нали си доспивах.

аз всяка сутрин ставам най-късно в 7 щото добичето има график и го следва неотлъчно. нема събота, нема неделя. а по някой път става и в 6 за разнообразие.

сега чакам да поизсъхне и отивам да карам кънки  Joy

# 659
Добро утро и от мен,

Вико много рано излиза любимеца, научи го да спи до 10 и тогава Simple Smile

Аз след малко ще се запътя към Икеа-та че не съм ходила от много време, а ми трябва един шкаф за терасата, ама евтин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт