След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 126
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
СОПРИ СЕ ЖЕНОООООООО! СТИГА ВЪРШАЛА КАТ ПРОСТИНАЛ КОН! па седни като нормалните хора, па почини малко, па се помоткай.........  Hug

# 661
Добро ви утро и от мен  Mr. Green глава ще ме боли цял ден от толкоз спане  hahaha hahaha hahaha

# 662
Вико аз съм си такава, не съм ли хванала поне с две неща да се занимавам, не мога Simple Smile

Преди да забременея, графика ми беше запълнен до минутка все с някаква дейност Simple Smile, сега пак е по-спокоен Simple Smile

# 663
Добро утро Иви, цапни 1 аналгин

Алексче,  то си е било за преди. то сега на финала се кротни малко. стига тормозила наследника  Joy

# 664
Вико дано дребното да не е взело мойта лудост, че като излезе на бял свят ще ме побърка Simple Smile, дано е на таткото, че той е един спокоен, мързеливичък, трудно можеш да го ядосаш и накараш да се разбърза Simple Smile

# 665
Дано Алексче, че таткото ще се пресели през девет планини в десета  Joy

айде, отивам да рорелирам. ако се прибера цяла и читава ще се обознача  red smile3540 newsm52

# 666
  • София
Добър ден и от мен! Цял ден се шматкам като муха без глава и сега готвя, че после пак изчезвам.
Алексче и аз съм като тебе...няма ли кво да правя полудявам и почвам глупости да мисля....От де таз вредна енергия незнам....

# 667
  • София
Значи да се обознача -
Добро утро, добър ден и лека нощ от мен  Joy

Станах, направих някакви яйца набързо, че от толкоз меню снощи нищо не остана - ни ядене, ни пиене  Joy бях принудена да си легна 5,45 ч. поради липса на пиене  hahaha до там го докарахме  hahaha
Стигнаха ми силите да заредя миялната, пералнята и да се избаня  Joy
Отивам да нанкааам  newsm46 smile3524

Вико, хубав десктоп имаш  hahaha Ех, към какви спомени ме върна, че някои от тез младежи ги познавам още преди да сътворят тази групичка  Laughing Ама малко почваш да ме съмняваш, да не се ориентираш към тях за турнето и да искаш да зарежеш антуража  Joy

smile3525

# 668
Жива съм.

БАндитче, къ можеш да си помислиш таквоз нещо. ако сме много ларж, може да ги вземем за подгряващи, ама не е сигурно

# 669
И аз съм жива  Mr. Green
Днеска такова шматкане, такова хойкане му дръпнах, че с  чудя как не стигнах и до София, мъжа ми лудна, побърках го, тоз магазин, оня магазин, я тука, я там по едно време даваше на заето горкият hahaha съжалих го и го заведох на Неделята hahahaда почерпи по едно торте hahaha ми тъй де, няма само да ми мърмори Joy
Оооо Титко Hug хупона е бил на 6 щом по туй време спиш още  Joy Алексче Hug браво, щом и състоянието ти го позволява много хубаво правиш, бебо ще има дейна мама Heart Eyes Вико имаме ли поражения от ролерирането днеска или вече знаеш всеки храст и всеки пън де е и ги заобикаляш из далече Joy Де сте бре newsm78

# 670
вече съм тук,ма няма никой ,бомба паднала,нищо ,ще ви изчакам Joy

# 671
вече съм тук,ма няма никой ,бомба паднала,нищо ,ще ви изчакам Joy
Бабе Hug аз съм тука също, ама чакам някой да се появи, че инак не върви  hahahaсама да си говоря, не че, не се е случвало де Joy

# 672
  • Пловдив
и аз съм тук,ама нещо ми удрямано,че снощи цяла нощ се въртях,сънувах някакви тъпотии Mr. Green

# 673
Добър вечер, мацки Hug
Аз днес цяял ден се търкалям в леглото от болки- най-после с гръм и трясък ми дойде ooooh! Confused
Аулини, маулини нищо не помогна. Накрая взех тез свещички, дето Алексчето ми ги каза (Господ здраве да й дава) та се пооправих. Ама Ниагарския водопад ряпа да яде #Crazy
Та утре съм на среща на високо равнище и ще ви замоля да метнете положителна енергия към мен и да стиснете по едни палци...
Гледам и вие днеска се губите.. Едната проспа деня, ма вечерта е пред нея hahaha , другата голямо ролериране му дръпна и се ската, третата всяка неделя разорява мъжа си... бабето кой знай и тя за коя софра се гласи пак или коя софра е красяла до сега.... другите пък дори не са се отбелязали Thinking
А, Гугито се отбелязала, докат си довърша мисълта  bouquet ма и тя умряла днеска... Confused

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 19:21 от слънце

# 674
Слънце стискам силно, а вий на мен стискайте на 23 май  Blush Мойта среща ще е тогаз на върха  Joy Ако знаете как ми се спиииии Shocked Mr. Green не, че не му дръпнах един сън преди вечеря вече Blush Joy Гуги, вали ли, още при вас? Тука валя по едно време а после пекна и като гледам туй беше с дъжда май newsm78 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт