След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 120
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Ще стискам къде що имам.  bouquet
Пиците дойдоха- отивам да хапна. дано като се върна се е появил някой поне  Tired

# 676
АЗ съм тук и чакам чакам  Mr. Green: ама нема никой #Crazy таз вечер #Crazy

# 677
Слънце дано нещата се подредят ,както ти искаш,ще стиска, де що имам
Деси и за теб се отнася,
аз отивам да гледам ,7часа разлика,и тая вечер съм решила скромно,и рано да лягам ,че ми е уморено,

# 678
  • Пловдив
Иха,много се заредихте за палци Wink
Първо утре за Слънчо ще стискам,после на 23-ти за Деската Praynig Praynig Praynig
Деска,днес за първи ден тук не вали и съм много доволна Mr. Green
И аз като бабчето тази вечер ще се заредя скромно да гледам 7 часа разлика Wink

# 679
  • София
Ехо, тук съм и аз....Тити, браво душа....добре си се справила със съботната вечер....супер!! А не като мене дето дрямах в чата....пфууу...
Слънце, стискам палци утре- стимулация ли ша почваш от 2-ри ден на МЦ newsm78 newsm78
Във Варна ли?
Десди и на теб ша стискам палци на 23-ти...ма и на мене за 23-ти ще ми трябват палци....
Вико, а ти на 24-ти ли каза, че си при Вожда? Той не почива ли тоз човек на 24-ти newsm78 newsm78

# 680
Ванчеееее Hug стискаме и за тбе бе душко Hug Praynig Иначе, Виката каза че аудиенцията и май се отложи с няколко дена  newsm78 за 29 мисля, инак и аз съм на 7 часа разлика, ама още е рано Crossing Arms

# 681
Слънце Hug утре ще си чакаме отчет -подобаващ Peace да знаем Thinking палците ,вършат ли работа Joy

# 682
Слънчо зареждам утре палците на ръце, крака и стискам цял ден. Ако много те боли по-късно можеш да сложиш още една свещичка и ще си 6-ца Simple Smile

Десди и за теб съм се заредила, тази седмица никва работа, само палци ще стискаме Simple Smile

Вико, радвам се че си жива и след таз днешната обиколка Simple Smile

Аз обиколих Икеа и си харесах шкаф, ама не може да го натварим в корсичката, затуй ще изчакам родителското тяло да удари едно рамо с по-голяма кола Simple Smile

Ей много народ гледа 7 часа разлика, ама почивайте и гледайте. Аз по-късно във voyo-то си го пускам.
Оставям ви че мъжо го раздава гладен, ще дойда по-късно пак Simple Smile

# 683
па тогава и аз ще ида да гледам 7 часа разлика. ще ми е първата серия от тоя филм

палците за мен са на 29 ти

а пък гледам петия елемент  Whistling туй с разликата нещо не е мойто филм

Бабе, ти днеска кат бабите ли ще лягаш? жадна  Joy

абе до 29 ти все палци

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 21:04 от viconta

# 684
Вико ти не беше ли на 24-ти, ама и на 29-ще стискаме Simple Smile, аз ще съм в нашата клиника на 30-ти Simple Smile, замалко да се сблъскаме на вратата Simple Smile

# 685
обадиха ми се, че няма да е манифестация, а обикновено шествие на 29 ти

# 686
Вико, ако не се беше дописала сериозно и истински щях да ти се обидя Crossing Arms
Мерси, мацки, утре ще се докладвам.
Ванче, ще видим какво ми е положението и ще се реши почва ли се или не. да, за момента оставам на същото място, нещо се разколебах от турция за момента. ако не мога да почна сега обаче, май ще отида там.  Rolling Eyes

# 687
за кое бе Слънчо щях да осера постата

Слънчооооооооооо, кажи, че ще ме изяде отвътре, с какво щях да предизвикам тез негативни чувства към моята особа от страна на вашата личност

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 21:19 от viconta

# 688

абе до 29 ти все палци

туй после го дописа Whistling  Викам си :"глей, аз толкоз разчитам на Виката, а тя........"  Crossing Arms

# 689
абе Слънчо, аз за тебе и задник ще стискам душа   bouquet

даже не е до 29 ти, а до 30-ти са палците, че тогава е Алексчето

Общи условия

Активация на акаунт