След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 112
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
абе Слънчо, аз за тебе и задник ще стискам душа   bouquet
rotfImbo rotfImbo голяма либоФ, бе голяма
 Joy сори, че заставам малко по средата Mr. Green само тоя 7 час разлика малко ми иде твърде фалшив на мен newsm78 ааа гледах една серия Crossing Arms тая 2-рата, само ще я слушам Joy

# 691
абе Слънчо, аз за тебе и задник ще стискам душа   bouquet

Вико уникална си  Joy

# 692
стискаме, кой кво може.

аз гледам петия елементи и сега една синкава цвили та се замая

# 693
алексче, ати що ще ходиш на 30ти

# 694
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
камък ми падна от сърцето, Вико. Тъй са бях притеснила за момент ooooh! ooooh!
ааа за Алексчето палците трябва да ги стискаме до 23-ти юли, ма и тя ако са поспре малко  Stop хич няма да е лошо  #Crazy

# 695
ма къ можеш да се съмняваш в мене, аз не мога да разбера. а туй за Баш Майстора е кауза пердута. то го не свърта на едно място. тя милата ще роди на скелето или дорде бърка бетон

АЛООООУУУУУУУ, фифи, а слез де, стига висяла отгоре

# 696
горе в дясно виждате ли рекламата на кантора митрани. туй куче е мое  bowuu

# 697
горе в дясно виждате ли рекламата на кантора митрани. туй куче е мое  bowuu
Вико аз виждам двете мацки от Стъклен дом там бе newsm78 Joy

# 698
абе не бе, то се сменя. сега са някакви спирали

# 699
Аааа видех го видех го каква порода е Вико??? Heart Eyes
Фифи-то Hug сега е заета да отваря тапите на винцето  hahaha не мое и да пие  hahaha и да пише Joy

# 700
Момичета, имате палчета и от нас  Hug

Набързо ви изчетох - доколкото разбирам специални такива за слънцето, Десди, Ванчето, Вико, алекс - само хубави новини  Praynig Praynig Praynig, ако изпуснах някой бройте се вътре  Simple Smile

Аз да се оплача - не мога да гледам Седем часа разлика и Столичаните  smile3511 Свалиха ги от тубата и нямам достъп до *уито, мизерници  #2gunfire

# 701
голдън ретривър.

фифи това вече го мина с тапите и тирбушоните. сега чакаме ново включване, да видим какво ....

Мерси Дарленченце, ама тая част след крещящата иконка хич не я схванах. че има мизерници - това ясно, ама от къде са ги свалили..... нещо ми убягна тоз момент. прости моята простота граничеща с простотия, ама верно не разбрах  Joy

Аре, Фифи се изчеса на някъде

# 702
Дарленка много, много ти благодаря   bouquet  Hug че не ни забравяш, а ако ти дам линк на БТВ няма ли да можеш оттам да ги гледаш? newsm78

# 703
Лека от мен ,бе Вико не много жадна ,ами умерено,че тия дняколко дена ,голям маратон,му дръпнахме Mr. Green ,сега Геройте са уморени,днеска по-рано,че утре пак имаме празник,имам именник

# 704
От youtube свалиха всичко и трият новите, ако някой се опитват да ги качи. А от сайта Десди, вече не може, всичко качиха на *уито, ама услугата не е достъпна от чужбина (или поне не беше преди месец).  Close
Пепи, честит ти именник утре, да ти е жив и здрав Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт