След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 116
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Бабе, бабееееее, закина го по лятно му време. аре бегай легай, че стара жена си, реанимация трябва да има.  Hug

дарлечне, я пробвай да ги свалиш от тука http://torrent.DMCA-removal-from-Google

# 706
Ура ура превариха ме днеска друг ще носи приза аааа  newsm44 newsm44 Дарленка незнаех, ами в Арена и Замунда дали няма да ги има newsm78 Яяя Викото е дало даже и некъв линк  Mr. Green

# 707
дезди, той приза си е вечно твой, не се притеснявай. днеска по изкючение си будна по това време, а бабето тепърва стартира маратона след 22 часа. ти вече трети сън караш по това време  Joy

# 708
дезди, той приза си е вечно твой, не се притеснявай. днеска по изкючение си будна по това време, а бабето тепърва стартира маратона след 22 часа. ти вече трети сън караш по това време  Joy
ма как бе Вико Mr. Green аз все по туй времи си лягам Mr. Green ама на неспа будна съм, ама ей сега вечи зачезвам  Joy

# 709
Знаех си аз, че ще трябва да ставам пиратка  Twisted Evil. Мерси, Вико   bouquet

# 710
хайде лека нощ тогава  1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep

Дарленче, стана ли душа, че не те знам чужбински дали ще може

# 711
Може, може, ако не стане от този сайт, ще видя другите кои са  smile3508. Лека нощ  Hug

# 712
лека на третия отпаднал  Joy

аз сега ще си изгледам последната серия на Свръхестествено, ама трябва да си направя преди това нещо за храна, че глад мори добитъка

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 22:32 от viconta

# 713
 днес само за добро утро и за лека нощ се записах  luvbed

Стискам палци за всички нуждаещи се  Mr. Green
Честито на именниците утре и аз имам именник и започвам да му обращам внимание от тази веччер smile3534

# 714
палавница  newsm53 newsm53 newsm53

мили мои, аз ви изоставям. утре ще се включа по някое време, ама не знам кога, щото съм на шествие от 9 часа, а кога ще свърши и ще се докопам до люлин не е ясно.
като свършите темата да ми оставите табелки, че инак ме губите безвъзвратно, ако разчитате на моята оправия

лека нощ на всички

# 715
Викооо, и аз съм жива!!!!  Hug Hug На телефона почнах да ви чета, сега пуснах и компа, че ми е по-удобно. Отивам да дочитам, че аз за няколко дни имам да наваксвам, после ще разкажа Simple Smile

# 716
Фифи, щом се отчете, вече спокойно мога да си лягам.  Peace

# 717
Лека на всички!   sleepuu

И тъй...Стискам силно палци първо за Слънцето утре! И после за визитата на Десдиту в клиниката и най-сетне за заветната среща на Вика с Вожда!
Благодаря на всички, които се сетиха за мен и най-вече се притесняваха дали се справям с отварянето на бутилките. Споко, милички, всичко е под контрол! Вино имаше в прилично количество, а най-хубавото - имаше и хора, които да го отварят, аз да не се занимавам с такива опасни за моето здраве дейности.  Бях на гости и ми подариха 2 бутилки домашно винце, капачките са проверени и безопасни, отварят се и без мъж в къщата  Peace Все пак ще се инсеминираме другата седмица и ще се пазя Simple Smile) Да ви се похваля, в петък утрепах 3 часа в клиниката, срещнах се с новата докторка, тя каза, че киста вече няяяямаааа!!!  newsm35 newsm35 newsm35. ще се пробваме с едно инсе тоя месец, най-вероятно около 29-ти.

Аз се прибрах при мама и тати, племенниците ми от Германия са тук и е страшен кеф с малчовците - рисуваме, пеем, ритаме топка - пълна програма. Единият иска да спи само с мен, имаме лееееки разминавания кой кога иска да си ляга и става, но за сега удържам фронта.

Айде, лека , отивам да гледам тениса, че стана много напечено Hug

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 23:11 от Feffi

# 718
Добро утро  bouquet
Днес съм се кукнала от 6 часа и вече съм на второто кафе. Изпратих ученичките на матури и сега треперя..., малко по-късно ще треперя пред кабинета... изобщо треперлив ден се очертава да е днес. Дано поне е хубав Praynig
И на вас ви пожелавам хубав и усмихнат ден  bouquet

# 719
Добро утро дами, аз преди да се отправя на поход се отчитам, че съм жива.

Фифенце, а така се прави душко. минаваш, обозначаваш се че си жива, даваш отчет, осведомяваш се за палците и се изнасяш  Joy мойта среща с Вожда ще е по време на твойто опрашване на 29 ти

Слънчо, почвам да стискам палци и ЗАДНИК както обещах и за децата и за тебе. имаш ми телефона, ако решиш че е необходимо по време на шествието да се провиквам "Давайте , деца" и "Давай СЛънчо" звънкай. ще омешаме поводите, ама за туй са приятелите. майтапа на страна стискам палци и на теб и на децата и на Дездито.
като се добера по някое време до интернет и комп. ще ви проверя всичките  Hug

Общи условия

Активация на акаунт