След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 118
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
мани сестро, не е истина. сега ориз почвам да садя. ега ти реколтатаще изкараме

добре доплували на новопоявилите се

малеее сестро всики ден с нещо ни изненадваш, много скрити таланти има у тебе  hahaha hahaha
тя Вико утре  и с хеликоптер може да ходи да си нагледа ориза,не се съмнявам в нея Joy Joy

# 91
# 92
 Joy Joy Joy
Верно си е  че може  с хеликоптер тя се не  изненадва с нещо

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 12:51 от tonita171

# 93
само трябва д аго намеря и веднъг почвам да кръжа

# 94
Ша зънем на бат......Б щом става въпроз за реколтата Joy Joy

# 95
Ша зънем на бат......Б щом става въпроз за реколтата Joy Joy
Joy Joy Joy

# 96
Момичета къде сте бре  newsm78 никой няма  newsm78

# 97
е не мога и да пиша и ориз да сея  Joy Joy Joy

тука сме го ударили на уволнение от всякъде. събрали сме се и простеем до безобразие и началствотоказа че сме изроди и сега в знак на протест май ще си тръгне, а ние ще изчакаме 5 мин. че да не се сблъскаме на вратата

# 98
Добър ден банда,
днес времето ужасно и дремуцам в къщи.

Вико а така, изчакайте началството и вие кат него, все пак то ви дава пример и вие следвате Simple Smile

Десди, много тъпо с тез направления, ама и при нас е така, трябва да се ходи началото на месеца, че иначе нямало направления, ама ние само тогава ли имаме право на проблем.

# 99
Алексче, трябва да спазваме приличие все пак с тръгването.

аз нямам проблеми с мойто дофтор. обаждам и се и и казвам какво ми трябва, ама това е защото веднъж ми отказа и влязах със се врата и сестрата и изведнъж можа  да ми даде направление. от тогава нямам проблеми, че ни им е оферта да си сменят вратите

# 100
  • СОФИЯ
и аз съм така никакви проблеми с личната лекарка, само казвам какво ми трябва и е готово  Simple Smile но не всички са такави ..

# 101
и ти ли Сестро, с вратата напред

# 102
Simple Smile Вико не съм пробвала да влизам със вратата, ама трябва да пробвам, може да ми намерят направление Simple Smile

# 103
  • СОФИЯ
и ти ли Сестро, с вратата напред

а тъй сестро .... за нищо на света нема си сменим лекарката  Simple Smile Simple Smile Simple Smile добричка ми е тя .... сега ще и звъня, че ми трябват 2 направления ...

# 104
  • София
И аз съм решила да подкарвам личната, ама да видим дали ще имам успех  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт