След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 109
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Пращай Бабе, ама и да се нагримосаш и наконтиш, че нали ще те телевизират в спасителната акция

аре бе Бандитче, то бива симулация ама ти и Сестрата се омаяхте. направо като за Болшой театър сте

# 76
  • София
аре бе Бандитче, то бива симулация ама ти и Сестрата се омаяхте

ми дъждовно е, не ми се работи, освен това половината челяд са в офиса и се почесват и ми пречат на личния бизнес  Joy 

# 77
аре бе Бандитче, то бива симулация ама ти и Сестрата се омаяхте

ми дъждовно е, не ми се работи, освен това половината челяд са в офиса и се почесват и ми пречат на личния бизнес  Joy 

newsm62 newsm62

# 78
Добър ви ден, мили мои!  Hug Hug Hug
Да се запиша и аз във Фаталната тема!

Аз пък да ви кажа даже не се и правя, че работя! Пия си кафенцето, цяла сутрин чат и сега чакам да става време за обяд Simple Smile Ей така да е всеки ден дано!

# 79
Добро  утро и  от мене   bouquet
И аз да цопна в темата най после , компа го измисли  да знаете , че ще дигам банкет тоне бе мислене не бе чудо  Simple Smile
Са се връщам да ви чета , че бая много съм изпуснала

# 80
Добро утро банда  Hug то обяд вече стана де Joy то и бандата никва я няма всъщност newsm78 Де е Миеринката днеска не е списвала що тъй #Crazy Тука пече слънце и е топло, ама и ще вали, май-май поне Минчо Празников тъй каза, снощи Mr. Green Thinking Аз сега идвам от личната, каза че е некакъв обрив от всичките апове дет ги пия Thinking Shocked Тооо туй и аз го разбрах, нямаше нужда да ми го повтаря ама айде,да съм идела на кожен, ама нямала направления този месец може да ми даде през юни Shocked Ми, чи аз юни месец няма имам обрив бе Crossing Arms баси, за ко ги плащаме тия здравни осигуровки тогава?!? Мноу са ядосах значи #Cussing out Питам я за ще ми псунете ли една кръвна картина и едно ТСХ (нали веднъж годишно ми се полага не, не можела сега и туй можела през юни Shocked #Cussing out Ееееее, а сутринта един час ги чакахме всички баби и аз барабар да се наприказват със сестрата #2gunfire Мрънках мрънках Mr. Green че кат изпращях по едно време викам, че те цял ден може да си дрънкат  Sick тъй ний са ко, ша седим кат прани гащи тука, да ги чакаме да се надприказват ли #2gunfire И с доктора от Плевен не мога се свържа е днеска не ми е ден просто Crossing Arms
Боли ме главата сякаш е празна, не че е пълна с нещо де Joy Joy ама днес е бахти деня, понеже и ми дойде снощи с гръм и трясък и днес много ми е скофтено #Cussing out ooooh! Tired

# 81
  • София
Вико насади ли ориза  hahaha
Тук чакам всеки момент да се излее порой...отново.... толкова е мрачно, все едно е време да си лягам

Десди я легни душко и му удари един сън  Simple Smile и няма да мислиш за грижи. Това с направленията  #Cussing out даже не ми се коментира.

# 82
  • СОФИЯ
Добър ден моми, ей ме на мокра като кокошчица  newsm57 newsm57 newsm57 еба си и гадното време само е да обикаляш, па аз нали съм си панталей пътника та красота  Mr. Green Mr. Green
Десди мила ще мине всичко не се нерви излишно, нали знаеш защо да ни е лесно като може да ни е най-трудно и гадно  #Cussing out #Cussing out 

# 83
Миеринко появи се супер  Hug Титка  Hug Значи при вас вали, и тук ще дойде май Outta Joint ееей гадно време значи и студено дават да е, не просто дъждовно Sick

# 84
  • СОФИЯ
Цуцка тука като, че всеки момент ще завали сняг  Mr. Green студ ...... дано при Вас не завали ... че Сигмето кво море ще види не знам  newsm78 newsm78 а сутринта дадоха, че и в европа времето е така и при Ботуша не е добре ....Ванчето и то милото не случи на време ... поне така Емо Чолаков каза  hahaha hahaha hahaha

сестро къде си бе  newsm78 доплували до Люлинот  newsm78

# 85
мани сестро, не е истина. сега ориз почвам да садя. ега ти реколтатаще изкараме

добре доплували на новопоявилите се

# 86
Опиии Вико Hug давай ориз Peace стига сме яли, тез Китайски боклуци Joy Joy И без туй всичко ни е China поне ориза да го докаросаме Булгаристан Joy  Яко ме цепи тиквата, нещо за такива тикви кат мойта hahaha какао ще препоръчате newsm78 какво пиете вие?

# 87
А така  вико сади душо  сади  Naughty ааа и мене ме брой в оркестъра при  вожда  Laughing всичко правим пееем , денсим , свирим
Дезди  аз лично пия  прахче Диалгин  и ми минава  точно за три минути то нее е само за глава ми и за други болки Naughty

# 88
  • СОФИЯ
мани сестро, не е истина. сега ориз почвам да садя. ега ти реколтатаще изкараме

добре доплували на новопоявилите се

малеее сестро всики ден с нещо ни изненадваш, много скрити таланти има у тебе  hahaha hahaha

# 89
аграрка, кво да ти кажа  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт