След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
ооо Иви аз винаги съм на линия само някой да ми свирне hahahaвинаги готова за подвизи(независимо какви),нищо че съм на възраст ,но със млад дух,който ме крепи Joy
Вико ша се залюбите вийй с Вожда ,таквоз усещане имам аз Joy Joy

# 46
аз само късно вечер докат смогна да свърша всичко и вие сте заспали  hahaha hahaha hahaha
За Десди знаем към 8 ч е в леглото ама и тука 2-3 дни нема никой
аааа моля, моля аз, чак къмто 23.00 часа съм нани Joy Joy Joy Joy и на ощи съм будна  Mr. Green Heart Eyes Викооо и аз многу обичам палачинки  smile3534

# 47
Деси ти сега смени часа  с лятното часово време у Европа Joy Joy Joy Joy

# 48
Десди верно още си тука  smile3521

Бабе другия път приготвям една бутилчица и ще си викаме наздраве  Wine Glass

# 49
Деси ти сега смени часа  с лятното часово време у Европа Joy Joy Joy Joy
Я пак Shocked туй ни го разбрах честно Mr. Green newsm78 #Crazy Вий с Гугито, не сте ли, на скара, бира Mr. Green? Ще вземем да прескочим и ний с мъжа някой уикенд към вас  Joy

# 50
ми щото ти лягаш рано ся нали е лятно време нали върнахме часовниците Joy Joy
нямаш грижи утре вечер с гуги сме заформили купон Grinningобилено поливане  ша и правим изпращане
Вико стга плющя палачинки ми се влючи че Деси не ме рабира,

# 51
ми щото ти лягаш рано ся нали е лятно време нали върнахме часовниците Joy Joy
нямаш грижи утре вечер с гуги сме заформили купон Grinningобилено поливане  ша и правим изпращане
Вико стга плющя палачинки ми се влючи че Деси не ме рабира,

Викото е преминала на 2 тур яко плюскане, нема се включи скоро Joy Ма бабе аз зиме, лете все по едно и също време си лягам newsm78 аре хвърли ме в размисъл са, а купона утре съм сигурна, че ще е на шест Joy Бравос, бравос Blush Peace hahaha

# 52
  • Пловдив
амчи как, ко знаете вие,ние с бабето се подготвяме за турнето и манифестацията,кат гаврътнем някоя чаша,шъ на видите и как пеем, и как танцуваме дуо,ми ние сме сериозни и тренираме,вие всички изоставате,ши на видите кви сме видни спиртисти кат се опнем по 24-ти редом с Вико Mr. Green

# 53
Банда, това не е датата, това е дата за първия преглед при доктора дето уж ще раждам, ама не знам толкова късно дали ще устискам, но няма свободен час преди това, все пак термина ми е на 1.08, ама нали ще го вадим по-рано. Абе ако тръгна по-рано вас ще викам, то се е видяло, пък и вие ми знаете историята. Ако не удържа, ще ходя пък при който е писано-то с тез часове страшна работа.

# 54
амчи как, ко знаете вие,ние с бабето се подготвяме за турнето и манифестацията,кат гаврътнем някоя чаша,шъ на видите и как пеем, и как танцуваме дуо,ми ние сме сериозни и тренираме,вие всички изоставате,ши на видите кви сме видни спиртисти кат се опнем по 24-ти редом с Вико Mr. Green
малееее мамалеее горкият Вожд ко му се пише  Joy Joy Joyша фане гората,голяма манифистация ше да е Joy Joy
ооо Алексче споко не го мисли ,само се сопри с тез чистения ,и крайно време е да си седнеш на ду..то

# 55
Банда, това не е датата, това е дата за първия преглед при доктора дето уж ще раждам, ама не знам толкова късно дали ще устискам, но няма свободен час преди това, все пак термина ми е на 1.08, ама нали ще го вадим по-рано. Абе ако тръгна по-рано вас ще викам, то се е видяло, пък и вие ми знаете историята. Ако не удържа, ще ходя пък при който е писано-то с тез часове страшна работа.
  Алексче, аз разбрах, ама все пак е датичка Blush Mr. Green  и реших да ти я честитя Joy Иначе, викай силно, ще се отзовем hahaha hahaha колко ще сме ти от помощ newsm78 не се знай, ама ще дойдем Mr. Green поне за един кураж да ти вдъхнем Joy Бабе, Гуги Hug викате дан ва мисля, че аз си викай брех мам ...у стара hahaha са ли баш са развали времету Joy Joy

# 56
оооо Деси на нас времето не ни пречи да се напием порядъчно Joy Joyтаман по ладно няма да не ващя Joy Joy

# 57
  • Пловдив
Деско,чи ко му е на времето,ние като сме сгряти и подгряти хич не ни пречи,само кучетата дето не сме подгряли със спиртни напитки Laughing
Алексче,стискай до заветната дата Wink

# 58
  • Пловдив
ето,бабето ме изпревари,гледате ли какво единомислие hahaha

# 59
Гуги то са въздушни вибрациии Joy Joy
пък ко трябва и на кучета,ша дадем ,моят обича мацките ,любофчия ,и биричката кат стопанката си Joy Joy Joy
Ивито се оплака че няма компания ,пък зачезна

Общи условия

Активация на акаунт