След неуспеха – да отпуснем душата – издание 13

• 17 141
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
аз да ви кажа др седмица ще липсвам в ефира за ден/два или триии Mr. Green ще ходя до клиниката любима  Heart Eyes да видим какви ги къдрим, като се върна, може да съм разбрала повече, че сега съм, още така  #Crazy Я Ванчето наднича са  Mr. Green

# 616
ми душа, записвай си!
Каке, аре, че четвърти търсим

Аз ли съм луда или Дезди си изтри целия пост ? май съм се побъркала

# 617
  • София
тука съм бе душички...опитвам се да ви копна едно поздравче...ма не става...сега ще се помъча още малко.....

# 618
изпей го каке, по-лесно ще е

# 619
  • София
е не...трябва да се види hahaha hahaha

# 620
А третогъзието къде се дяна вече 2 седмици. съмнителна ми е тя. покри се нещо и ги върши някакви дето не ни казва. лимонка е тя  smile3521
е сега ще се появи бременна, да ви кажа
уууу Дезди, гледам прогнозата. утре бая ще ви вали и трещи. така казва кифлата по телевизора

# 621
ми душа, записвай си!
Каке, аре, че четвърти търсим

Аз ли съм луда или Дезди си изтри целия пост ? май съм се побъркала
не съм го трила аз ма го нема верно  #Crazy мисля, че е от нета дет ми бъгясва днеска цял ден #Cussing out #2gunfire

# 622
  • София
А третогъзието къде се дяна вече 2 седмици. съмнителна ми е тя. покри се нещо и ги върши някакви дето не ни казва. лимонка е тя  smile3521
уууу Дезди, гледам прогнозата. утре бая ще ви вали и трещи. така казва кифлата по телевизора
Ми да вероятно, нали са й се обадили от Фонда и сигурно вече действа усилено...

# 623
разгеле , мъж ми се прибира и ще има храна, че днеска само чопля някакви гадости.

Каке, само това прави. почти съм сигурна. давайте да стискаме де що крайници имаме Praynig Peace

Алексчето, който го сгащи да го насоли, що не се отчита с 2 приказки

# 624
то е на морето още Вико, явно на др море шот и на нащо вали и трещи, ама едно Фтиче ми каза че заповед е получило Mr. Green та го чакаме тука вече забременено  Joy Айде, аз един филм ще гледам и кат свърши ако са вредя за комп Joy ща ви видя как сте що сте, ако ли не, айде лека от мен от са да ви казувам  Joy

# 625
Дезди, ти днес се надскачаш. само симулираш гледане на филм. ей сега ще пропълзиш под завивките  Joy

# 626
  • София
Вико, ти да не си го наказала мъж ти, ма, та той носи яденето newsm78 newsm78
Сега се сещам, че и аз не съм правила вечеря, добре че стана дума та се сетих...
Сигмето май още е на морето да ти кажа....поне така е написала нейна приятелка в темата за Фонда newsm78 newsm78

# 627
разгеле , мъж ми се прибира и ще има храна, че днеска само чопля някакви гадости.

Каке, само това прави. почти съм сигурна. давайте да стискаме де що крайници имаме Praynig Peace

Алексчето, който го сгащи да го насоли, що не се отчита с 2 приказки
Мацки то на Сигмето са му се обадили за заповедта, ама реално ще я получава на -1 юни по случай празника ни  hahahaна детето  Joy

# 628
не бе Каке, няма да носи той, ама не обичам да ям сама

# 629
Дезди, ти днес се надскачаш. само симулираш гледане на филм. ей сега ще пропълзиш под завивките  Joy
ми след има няма час/два Mr. Green там съм  Joy

Общи условия

Активация на акаунт