The Vampire Diaries - Ваканцията започна,да разплетем големите загадки.(Тема 26)

• 42 519
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Значи напускам редиците Полови... изобщо не ме кефи как се облича и носи.

# 661

Що за скверни мисли?  Naughty

# 662
  • София
моногамния вирус не прощава... аз явно съм в лека форма.

# 663
Оле, по перуанска рецепта сок от жаба ще ти направя, че да се излекуваш бързо  Hug

# 664
  • София
 Joy Joy Joy
ЖиПи-то щА черпи Simple Smile

# 665
  • КиТ

Shocked Shocked Shocked Shocked
Ване изоставяш ни Naughty Мише давай тука включвам се с отварите,трябва се направи нещо,че  Crazy

# 666

newsm78 Че ти не си ли го забелязала по снимки досега? Винаги е с едни и същи ботуши, някакви дънки + тениска, яке или жилетка и евентуално шапка.

# 667
Moka, наистина си издокарала много сполучливо Катрин. Браво ! Когато видях тази снимка за първи път, отпърво си помислих, че е Катрин.  Mr. Green
+ 1  smile3521

# 668

Shocked Shocked Shocked Shocked
Ване изоставяш ни Naughty Мише давай тука включвам се с отварите,трябва се направи нещо,че  Crazy

Ване, диар, само така! В теб ми е надеждата, не ги слушай! Отвари ще ти пратвят, магии. Напускай!

# 669
Пламе, казвам ти продуктите за отварата, а ти отивай да търсиш. Гледах го по Нешанъл Джиографик, значи, една сварена жаба, с костите, и семе от мака. Бягай! Аз слагам казана да завира водата. Дръж се, Ване, ще те спасим  Mr. Green

# 670
  • КиТ
Пламе, казвам ти продуктите за отварата, а ти отивай да търсиш. Гледах го по Нешанъл Джиографик, значи, една сварена жаба, с костите, и семе от мака. Бягай! Аз слагам казана да завира водата. Дръж се, Ване, ще те спасим  Mr. Green

smile3519 Ониваммммммммммм... smile3519

Силве,моля те  Naughty

# 671
Силве, ние си се грижим за всеки член на малката групичка  Mr. Green

# 672
  • София
Мокка, да ти кажа снимки не гледам... много ми е досадно, защото на сериалните участници постоянно излизат всякакви фотосесии... и е г/д квото хвана от тук. Виж на Краля, Бейл и Лео... там не омръзва.

Знам, че мога да се оставя във Вашите ръце, ама като видях на Ан Болейн как и Фръкна главата май е по - добре да се задоволя с един...
Скрит текст:

# 673
Ване, поне си го сложи на аватар, че да плакна окото.

Мисля да си изтегля пак да гледам 3-ти сезон, че съм го позабравила.

# 674
Мокка, да ти кажа снимки не гледам... много ми е досадно, защото на сериалните участници постоянно излизат всякакви фотосесии... и е г/д квото хвана от тук. Виж на Краля, Бейл и Лео... там не омръзва.

И една да си видяла пак е достатъчно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт