Отговори
# 120
Освен лично, искам да поздравя и тук нашето аверче от парка Митето на Петинка! Нека бъде много здрав и щастлив и да радва всички вкъщи! ... и скоро да почне да си папка всичко... както и майка му!
 Hug Hug Hug

# 121
ДВ  Mr. Green

Докато не е станало късно, да честитя Първия Рожден Ден на Маги ! Да расте здраво, усмихнато и палаво дете за радост на мама, тати и Б1 и Б2 Joy  newsm59

Бебефон имаме, на Бертони, не е твърде хубав, да не кажа никак, но така съм свикнала,  че не тръгвам никъде без него. Чува се там някакъв звук, колкото да разбера, че се е събудила, без да стигаме до драми, ревове и т.н.

Засега се учим все още как да слизаме от спалнята - с дупарата напред. Но ако я оставя винаги тръгва с главата напред, естествено  Laughing

Умения - понамират се, ама няма да изброявам. Децата са различни, възприемат по различни начини.....но пък всички са така сладки  Heart Eyes

Нанди, много сладко описание, голям смях като си я представих как се дупи по пързалката  Laughing

ЧРД на Димитър на Petinka25 и Мая на pil4ata

Това са темите, които запомних  ooooh! Лека нооощ

# 122
  • До морето :)
За бебефона - само нашия ли събира прах?  Rolling Eyes Само като беше бебе го ползвахме, от 8-9 месеца си седи на секцията. Даже трябва да го прибера в кутията. То Елена ако ревне, ще се чуе (повярвайте ми). Ако пък не я чуя (макар такъв вариант да няма) - голяма работа, ще си пореве 1-2 минути. Но във вкъщи всички врати са отворени. Но, Хоупи, ти беше писала, че Фифо спи в отделна стая, така че ако имаш възможност вземи. Пък и ако сега не ти трябва, за бъдеще не се знае  Mr. Green

СИМа, аз бременна бях и не ми правеха място в автобуса да седна, ти като си с детето очакваш.  hahaha Иначе сега с количката по-се сещат. Помагат ми хората  Flutter

# 123
  • София
Мили момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания!!! СтраОтни сте и ми направихте деня още по-хубав! Hug Hug Hug

ЧРД на нашето астрално близначе Магеланка! Да е здрава, умна и красива!  bdbaloni

Днес май малко в повече ми дойдоха емоциите и вълненията и малко се бях поизнервила, явно майките много изживявят първия рожден ден или може би аз нещо съм се бъгнала  newsm78

За спането спим от скоро по веднъж на ден.
Умения почти никакви нямаме, а и аз не съм настоятелна в това да го уча на нещо.

Syma благодаря за специалното внимание. Стискам палци за Ники, всичко да е наред и да мине леко, да не се стресира милото детенце. Praynig А тези бабички в лабораторията са направо  #2gunfire

# 124
Мили,

МАРИЕТА, БУБА, ЛЕЧЕ-БУБОЛЕЧЕ, ЗАЗКА, ЖУЖИ, ГЕРИСЯН, А-ВАЛ, ДАНАЯ, МАРТА, ТОНИ-СТ(много ми помагаше със съвети за кърменето, за което безкрайно благодаря!!), ПОЛИТА, МАРИЯ И, ЛУСИ,ДЕННИ И СИМА

От сърце ви благодаря, че намерихте време и поздравихте мен и малкия мъж- Юкио  за рождения ден!
Страхотни сте, да знаете!

Срам ме, че съм толкова немърлива и непостоянна и никога не стигам до компа да поздравя порасналите ни бебчовци.

ДЕЧИЦА, ВСИЧКИ МАЙСКИ СЛЪНЦА, РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, УМНИ И НИКОГА НЕ ГУБЕТЕ ЛЮБОПИТСТВОТО СИ КЪМ СВЕТА!!

за тези дето обичат снимки пускам малко от това какво беше и какво стана Simple Smile

http://prikachi.com/images/459/4774459r.jpg
http://prikachi.com/images/460/4774460n.jpg
http://prikachi.com/images/461/4774461F.jpg

# 125
Ауу, Лотхен, честит рожден ден на голямото ти момченце Simple Smile
Спомням си за него като ми прати смс-а Simple Smile Все едно вчера беше... Голям е красавец, много много нежен! Да е жив и здрав Simple Smile

# 126
Ох, да ми падне този Юкио!  Heart Eyes Лотхен, като не пишеш (  Crossing Arms ), поне недей сама за теб да го пазиш тази красавец!  Mr. Green По-често ни го показвай  Whistling

Тони , аз май забравих да честитя новата прическа на Нико.  Embarassed И пак си е същия сладур.

Силвия, и вас ви забравих, мила. Бързо оздравяване!  Hug

# 127
Добър вечер, колкото и да не съм в час, днес няма как да пропусна слънцето Маги дори и малко рпеди да свърши РД.

Честит Рожден Ден на малката принцеса Магдалена! Да бъде жива, здрава, весела, красива, финна (както мама иска) да бъде с все така прекрасния си загадъчен поглед! Пожелаваме от сърце, безгружно детство и щури игри с батковците си!
Честит празник, Марте! Радвай се за всяка една сълза в очите, защото те са от радост! Прегръщам те!

Сега започвам да пиша, което се сетя.

Хоупи, вземи си бебефон. Ще  ти трябва, особено както спи Фифо сам. Моя е на Авент- доволна съм, няма странични шумове. Купи си от там, че ще е по-нормална цена. Тук почват от 80-90лв
Тони, Нико  е мноооого хубав и честита прическа! Ти му даваш всъщност съставките на супата, така ли? Аз пък гледам да яде повечко и от бульона, за да не е само фиде и картофи...
И аз искам да поразпитам за това хранене. Давам всичко сухо- хляб, бисквити, гризки, плодове да яде сам с ръка. или ги слагам на таблата на стола, или му ги давам в ръката. Преди се беше научил да зяпа като кученце, не му идваше на акъла да го вземе с ръка и да си го занесе до устата. Та тогава реших да го уча да яде сам. Сега искам да пробвам и с лъжичка, но не знам какво да пробвам да му дам да яде така сам. Не ми се иска да е точно супа.... И не знам дали сега е времето да схване това, или трябва още време.
Лотхен, Юкио е страхотен чаровник! Да ти е жив и здрав!
Нанди, и аз искам клипче на прекрасната Моник на пързалката Simple Smile
Лусинде, и аз зеле съм давала когато е имало борш в кухнята.
Мариетка, според мен отмени ваксината за след РД. Нищо няма да стане ако по-късно я сложат,а не знаеш каква е реакцията. Не си слагай сама таралеж в гащите, да го мислиш само дали ще вдигне темп  дали няма да е неразположена.

Друго, не помня какво имаше, айде трупясвам се!

# 128
# 129

Честит първи рожден ден на Дани! С пожелание за безгрижни детски, весели дни и много здраве! Честит празник и на мама!

Елисе, днес празнуваш и ти, и твоето семейство! Честит първи РД на Тодор! Весело изкарване!

ЧРД и на Александра на Дидихрис, която не пише вече тук   bouquet

Малко снимки от днес:

Ралфи на една година и две седмици

Не знам кога пак ще се включа, имам малко пртеснения, дано всичко се разреши скоро  Praynig

# 130
ТОЧНО ПРЕДИ 1 ГОДИНА ПОЧТИ ПРИСЪСТВАХ НА РАЖДАНЕ НА МАЛКИЯ ГОЛЯМ ТОДОР! (малко закъснях  Laughing ) ТОШЕ, ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ! МНОГО УСМИХНАТ, ЩАСТЛИВ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МАМА, ТАТИ И КАКА ДА ТЕ СЛУШАТ ПОВЕЧЕ

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС, НА МАМА ДИДИ-ХРИС! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!

МИЛА ЙО, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА УСМИВКАТА НИКОГА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ТИ!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ДАНИ! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ, ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСЕН И МНОГО ДА РАДВАШ ТАТИ И МАМА!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЕН! ПОЖЕЛАВАМЕ МУ С ЕЛИ ДА Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН БАТКО! БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, МИЛО ДЕТЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЯ НА мама FREE|_SPIRIT И ВЕНЦИ НА мама TSVETI87! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА, МНОГО ЩАСТЛИВИ И С КЪСМЕТ!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!   bouquet  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023

# 131
Сега за нас - от 2 вечери съм решила да премахна нощното хранене на Елена, но бе успех! Само вода пие и след 10 минути пак е будна. Правих й 150 мл. вода с мляко за 60 мл.  Rolling Eyes Резултата е, че в 5 пак се буди гладна. А като си изпие 180 мл. мляко и спи като пън до 8:№0 - 9:00 ч. Някой да знае вълшебен лек за спиране на нощното хранене?

# 132
Жужи, Бубе, Лече благодаря ви  bouquet Това са първите поздрави за порасналото ми момченце Hug

Дойде и нашият ред за почерпка  bigdance2 Исках да е с нашата тортичка, но тази сутрин не ми се получава качването на снимките.

Преди година по това време треперейки цялата чаках да ме извикат за операцията. Всичко през този ден беше като на сън. Все още не можех да осъзная какво ми се случва. След като ме събудиха от упойката първото което ме попитаха беше как ще се казва бебето. Нямах сили да попитам как е той, колко е голям и наистина ли е момче. Всички около мен се усмихваха и говореха нещо, а аз се чудех, а как ще го позная newsm78. Все още мислех, че ще го видя след 2 дни и когато слетобед в реанимация влезе една акушерка, возейки 2 малки вързопчета в една количка и попита коя е Даниела, аз още не разбирах какво ми се случва. И когато го взех в ръцете и той ми се усмихна, вече знаех, че това е смисълът на живота ми, че никога няма да сбъркам тази сладка усмивка с никоя друга. Все още в съзнанието ми е запечатано мъничкото личице от тази първа среща. Сега година по късно, малкото 3 килограмово вързопче се превърна в почти 10 килограмово усмихнато момченце. Да ми е жив и здрав, а аз ще дам всичко от себе си той да се превърне в прекрасен човек Heart Eyes.

Честит рожден ден на астралните ни близначета Алекс, Йо, Тоше и Камен!

Желая прекрасен и усмихнат ден на всички Hug. Днес слънцето май ще се окаже, че е на наша страна  Nature Sunny

# 133
  • на североизток

Честит рожден ден на Алекс! Бъди жива и здрава и все така лъчезарна!

Честит рожден ден на Йо! Бъди жива и здрава, много усмихната и щастлива!

Честит рожден ден на Дани! Много здраве, щастие и безгрижни игри!

Честит рожден ден на Тоши! Расти жив и здрави и носи много радост на семейството си!

Честит рожден ден на Камен! Бъди жив и здрав! Пожелаваме ти много безгрижни игри!
Честит рожден ден на Мая и Венци! Бъдете живи и здрави, мили деца!

Честит празник и на всички майки! Пожелавам ви от сърце децата ви растат живи и здрави, много усмихнати и да изпълват дните ви с неповторими спомени! Весел празник!

# 134
Сега за нас - от 2 вечери съм решила да премахна нощното хранене на Елена, но бе успех! Само вода пие и след 10 минути пак е будна. Правих й 150 мл. вода с мляко за 60 мл.  Rolling Eyes Резултата е, че в 5 пак се буди гладна. А като си изпие 180 мл. мляко и спи като пън до 8:№0 - 9:00 ч. Някой да знае вълшебен лек за спиране на нощното хранене?
Аз слагах бисквити и спря да се буди.
Отдавна не съм се включвала, но пък редовно ви чета. Сега покрай тази годинка не ми остава време за нищо, а междувременно ходихме на годинка, бал и на сватба чак в Силистра. За първи път се отделих от Павел и май аз го понесох по трудно. Оставих го за 3 дни и изобщо не ме е търсил.
От вчера слагам Павел на гърне, но за сега няма попадение. Ето и снимков материал:
Много е весело на гърнето
И толкова голям ще стана
А това ни е поканата:
Покана отвън
Отвътре
Отвътре 2
Текстът
Разгъната
За уменията - Павел може много неща, но и не може много. Най-новото от днес е - отваря сам вратите.
И най-накрая да поздравя всички рожденици и техните семейства Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт