Отговори
# 210
  • Варна
Честит рожден ден на прекрасната Елина! Да е много щастлива и усмихната, детството й да бъде цветно като постовете на майка й и да радва много мама и тати!

Честит рожден ден и на Алекс, Ясена и Дани! Много усмивки, прекрасно детство и безброй подаръци!

Честит рожден ден и на ММ на Нанди!

Шишето с биберон не знам как ще сменя с чаша с накрайник. Аз едва го научих с биберон да пие преди 2-3 месеца... Аз знам, че е вредно за зъбките, ама засега ми отказва чашите с твърд накрайник. Ако някой знае трик за научване да пие от чаша, да сподели.

Ох, днес Валентин пак е нетърпим, иде ми да се самоубия. Какво му има, не знам, според мен не са зъби, защото нощем спи спокойно. Къде сбърках, не знам, какво стана, че спокойното ми и усмихнато дете се превърна в ужасно зверче Twisted Evil.

# 211
  • там където ме зове сърцето!!!
Извинявам се за нахлуването в хубавата ви темичка , но искам да честитя и тук РД на братовчедката ни Елина!

Честит Рожден Ден ,Ели!
Желаем ти здраве , здраве и пак здраве!
Орисваме те да си:

Е рудирана
Л ъчезарна
И скрена
Н еотразима
А ртистична

И всичко останало , което си пожелаеш ...
Обичаме те!   love001

Честит Празник ,Жу!  newsm51

Flowers SunflowerЧестита Първа Годинка на всички празнуващи днес и Празнували МАЙчета ! Flowers Sunflower
Здрави и щастливи растете!

Честит Празник , момичета!  bouquet

# 212
  • на североизток

Честит рожден ден на прекрасните Ели, Ясена, Алекс и Дани! Бъдете здрави, раздавайте радост и много безгрижни игри ви пожелаваме, мили пораснали сладури!

Скъпи майки, честити ви рожденици! От сърце ви пожелаваме весел и незабравим празник!

Ние оцеляхме и след тази нощ Crazy Днес Ния е една идея по-спокойна.

Мария, напълно те разбирам как се чувстваш. Дано да е нещо временно и Вальо отново да стане онова кротко дете Heart Eyes Но си мисля, че ТМ трябва да ти помага повече - работиш, гледаш детето, домакинстваш - имаш нужда от подкрепа, почивка и помощ. На мен също ми се налага да доработвам по нощите, но щом ММ се върне от работа и започва "Часът на татко". Прегръщам те и дано да успееш да си починеш тези дни Hug

За биберона
- само се приспива с него, рядко е в устата й, докато спи, а през деня - не го ползва.

За смяната на шишето - пие вода от чаша с твърд накрайник сама, от обикновена чаша с помощ, но се цапа доста, а млякото си го пие от обикновено шише.

За прането - все още я пера отделно, но скоро смятам да пера детските дрешки заедно.

Гери, само 10 дена, скоро ще сте заедно - предполагам колко се вълнуваш Simple Smile

Хоупи, радвам се за Фифо Hug

Луси, аз се надявам нещата да се разминат при мен. Ще пиша след прегледа другата седмица.

Попара - не яде, опитвала съм я няколко пъти, но ми отказва. Отскоро й предлагам филийки и си хапва с удоволствие.

Хайде усмихнат ден, въпреки мрачното време!

# 213
  • Сливен
Благодаря ви МАЙчета за хубавите пожелания за моето Ели Hug  love001

Извинявам се за нахлуването в хубавата ви темичка , но искам да честитя и тук РД на братовчедката ни Елина!

Честит Рожден Ден ,Ели!
Желаем ти здраве , здраве и пак здраве!
Орисваме те да си:

Е рудирана
Л ъчезарна
И скрена
Н еотразима
А ртистична

И всичко останало , което си пожелаеш ...
Обичаме те!   love001

Честит Празник ,Жу!  newsm51

Flowers SunflowerЧестита Първа Годинка на всички празнуващи днес и Празнували МАЙчета ! Flowers Sunflower
Здрави и щастливи растете!

Честит Празник , момичета!  bouquet
Много благодаря  Вив Hug  love001

# 214
Ето малко снимки от нашия празник снощи

# 215
малко по-големи снимки

# 216
  • София
Днес е много емоционален ден за мен- моят термин!!!
Честит първи рожден ден на:
Усмивката Елинка, на мама и тати гордостта,

Нежната Ясена, на кака и бати сладурката,

Невероятният Алекс, стилният синеочко,

И прекрасният Дани, чаровното слънце на мама и тати,

newsm59 newsm38 Tada txtloves Two Hearts newsm18 newsm81
Лусинда: мистър В. не напразно е наречен опасен чар bowuu С този поглед- много разплакани жени ще остави след себе си. Надявам се само една жена никога да не пролива сълзи за него, освен от щастие- мама Луси! Peace Hug
Гери: Много се радвам, че скоро си идва ТМ и пак ще сте заедно цялото семейство! Peace
За прането: Пера и отделно дрехите с бебешки прах!
За бибероните: Още стерилизирам! Mr. Green
За бибата: Много сме привързани към нея-гледам денем да не и я давам, но вечер е абсурд да заспи без нея! ooooh!
П.с. Прекрасна Маги , чудесно семейство! Hug

# 217

Честит първи рожден ден на Елина, Ясена!!!

Честит първи рожден ден на Алекс и Даниел!!!

С пожелания за упоритост,
за да следват мечтите си,
смелост - да ги осъществяват;
търпение, за да ги постигат
и много любов,
за да дава смисъл на всичко това!

За мама Жужи За мама Яни  За мама Нина За мама Силвия

# 218
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЪЧЕЗАРНАТА ЕЛИНКА,СЛАДЪК МЕЧО АЛЕКС,НЕОТРАЗИМАТА УСМИВКА ЯС И ЧАРОВНИЯТ ДАНИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МИЛИ ДЕЦА И ГОРДОСТ ЗА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

ЖУ,СПЕЦИАЛНО НА ВАС ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ САМО УСМИВКИ И РАДОСТ С ТОВА ПРЕКРАСНО СЛЪНЧИЦЕ!А МНОГО СКОРО И ОЩЕ ЕДНО!

ЧЕСТИТО ПОМЪДРЯВАНЕ НА ПОЛОВИНЧО НА НАНДИСИМА!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА СЛУША И ПОМАГА
! Wink

На останалите мами ще честитя лично У фейса Naughty Wink

П.П.На мен също тази дата ми е слабост Wink Защо ли Wink

# 219
хахаха,вие да не си помислихте,че ще мина само с поздравите за днес,дет се вика - имам да се изказвам още Mr. Green hahaha

ЩЩом няма Т Венцулини, значи нищо му няма на чавето, стига се оглежда в него!!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
 Mr. Green

Joy Joy Joy

хмм,майка ми да не си е направила профил в бг-мама или да е хакнала профила на Хоупова newsm78 Mr. Green
ама 1:1 казано,само че понякога сменя думата "оглежда" с "вглежда" hahaha

хора бе,погледнето го от добрата му страна - кога друг път ще можете да се похвалите,че познавате истински хипохондрик Mr. Green Joy

леле,Геринце,ми то не останало Sunglasses айде да се гушкате вече и да си имаш отмяна  Hug абе вие голямо гости направихте в ПЗ Whistling ще стягате ли куфарите вече newsm78

Муше,да знаеш,че си чакам снимката Naughty тая АФА за продуктите на АкваСорс ли говориш newsm78 аз преди приемах Зелената енергия и много добре ми действаше,ама мноУ дебело взе да ми ляга Mr. Green

пууу,аз вчера 2 пъти писах и съм изтървала 100 неща,ами то май с веднъж на ден по-добре се справях Mr. Green (добре,че беше поста на Мушето,че да се подсетя Crazy)

Галке,стискаме палци за кумата ти Praynig то аз докато се наканя,тя може и да е родила жената вече ooooh!
И за операцията на Ники никой нищо не ни информира Crossing Arms Дано е минала успешно и детенце да е ок Praynig

Отговор на анкетата - 5 точка с едно допълнение,само така заспива Mr. Green

Мария,тЪй,тЪй,много бързо отвикват мъжОвете Twisted Evil ММ като си отида за месец-два в СЗ и вече е забравил,че има дете за гледане Mr. Green хммм,кво ли му е криво на Валката,нещо сте го ядосали сигурно Wink надявам се да е нещо временно(не като при нас - пермаментно) и да минава Praynig

За фризурата на дребс - на фризьор,като таткото го държи,а мама се прави на маймуна Crazy

Чаша с накрайник съм пробвала още преди 2 месеца да наврЪ,но не става Mr. Green

За прането - пера всичко отделно - на детето,моите и на ММ Mr. Green

Хохихо,много сте готини и усмихнати!А Маги е кукличка Hug

абе Марте,как винаги намираш най-точните думи,такива,които да стигнат до сърцето на човека,за който са предназначени Hug хиляди пъти съм казвала,че си прекрасна,ще го кажа и сега Naughty Heart Eyes

Друго... Thinking

Очаквам включване от Буба и Нелли Naughty Hug

П.П.Днес нямаме пъпки Mr. Green Whistling
П.П.П.Ако пак съм забравила нещо,ще има трети път Mr. Green

# 220
Честит рожден ден на мъжа на Нанди!!! Много да глези своите три дами и да е винаги до тях!!!

lotxen, по едно време се разбрахме с Елис за Тошето, ама тя никаква не се вясва, не пита как е снахата  Crossing Arms от 2 седмици съм в Бургас, в един квартал живеем и така и не намира време да запознаем младите  Thinking Ми то така не може!  Naughty
Затова си взимам аз Юкио! Peace Толкова е красив и екзотичен, а и при така заинтересована сватя - ми как да откажа?!!!  Heart Eyes А и Мариската ще е чаровница - казват, че мелезчетата са  много хубави, а тя е руско-българско-македонско девойче Whistling Ми да се пазят младите един друг! bowuu
Зази, много неприятно  Cry Дано бързо се съвземат малките! Стиснати палчета и за теб, да се възстановиш!!!  spoko
Луси, взимай мерки, че като дойдеш тук децата ще искат да ходят, да бягат и няма да имам време и теб да подпирам  Naughty
Венци е прекрасен!!! Погледа е убийствен!  Heart Eyes Hug
Зу, радвам се, че не е атопичен дерматит, че съм чувала, че никак не е приятен!  Hug
Лава, хайде да излизат вече вашите зъбчовци - да се похвалиш!  Hug
Нанди  smile3506 Mr. Green
Мушенце, дано е само момент и да свикне. Мариса като започна да се върти се научи да спи по корем - заспива си по гръбче, но скоро след като е заспала се завърта. Всъщност тя мнооооого се върти и обикаля по цяла нощ кошарата...
хохихо, видях едно щастливо, усмихнато семейство - все така да сте!!!  Heart Eyes Hug
Мария и при нас е така напоследък - Мариса е много, много крива, пищи, реве, сърди се и не знае какво иска  Tired Когато й е криво реве за мен - не дава никой друг да я вземе - а преди никога не е било така - от самото начало я уча да свиква с други хора, винаги съм я давала на бабите, на приятелите ни (много често имаме гости), но не знам напоследък защо е така... Явно е някакъв период, може да са зъбаци (всичките й зъби са излизали с ужасно криви дни, но спокойни нощи - така че нощния сън не е показателен)... знам ли и аз  Whistling За ТМ - ами ММ е същия  ooooh! като му я оставя не я занимава и тя започва да пищи за мен. Да не говорим, че даже не я гледа и детето падна 3 пъти (от общо 4 пъти като съм му я оставяла  #Cussing out). Трябва да ги строяваме, защото не сме машини (аз пък уча по нощите, не спя достатъчно и също съм като парцал Tired).

Попара правя със сухар - много по-лесно ми е! Слагам 3,5 сухара, заливам с горещ чай от лайка, малко масалце, като изстине слагам сиренце и после си имам едно хапнало Марисче!  Flutter Между другото закуската й е любимото ядене - всичко си изяжда милото! Ми то след цяла нощ глад...ю
За съдовете й ползвам препарата на Бочко (много хубаво ми мирише  Crazy) и винаги отделна гъбичка.
Биберон ползваме само за приспиване
Дрехите й пера отделно. Най-много да сложа някоя моя блуза при нейните, която обличала 1 път. Но с дрехите на баща й едва ли ще пусна в близките години, че те мъжете са много мръсни и миризливи същества  Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 221
  • София
Да не помислихте,че съм ви забравила момчиета Wink
И сега, макар и с малко закъснение bowuu:
"Ехо, аз днес с трета поредна момчешка новинка - бебе Димитър, на мама Petinka25 - 3150, 49 см."
Написла го е Женката на 16.05.2011 г. в 22.03 часа!
" Щъркелова вест от Гери С.  

Днес сутринта Djidjonka е дала живот на своя син Даниел-с тегло 3.000 кг.Единственото,което знае е,че е черен и има ЧУРКА  

Да и е жив и здрав и много да радва мама и тати  

Отделно от това,вчера Гери се е видяла с Диди_Хрис.Днес трябва да е било секциото и,но засега няма новини!Дано всичко е минало благополучно!!!"

Написала го Елфи на 17.05 2011 г. в 14.41 часа!
"Щръклова новина
Диди Хрис е родила днес своята принцеса АЛександра...с перфектни мерки като за манекенка 3500кг и 50см."

Написала го е Хера на 17.05. 2011 г. в 15.30 часа!
"мама NickyTo е родила дъщеричка - Йоана с мерки 3780 гр и 50 см. Да е жива и здрава малката принцеса, а мама да се възстанови бързичко!"
Написала го е бисквитка на 17.05 2011 г. в 17.12 часа!
"  Щъркелова вест  

С удоволствие ви съобщавам,че ХОХИХО е станала горда мама тази сутрин в 10:35 часа на бебе Магдалена с мерките 3.400 и 49 см"

Написала го е Елфи на 18.05 2011 г. в 18.34 часа!
"ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ!!!
НА 17.05, ОКОЛО 1ч. СЕ РОДИ МАЛКИЯ ТОДОР НА МАМА ELISSEE! ТЕЖИ 3,450кг. И Е ДЪЛЪГ 50см. СИГУРНО В СЪБОТА ЩЕ ГИ ИЗПИШАТ! ДОБРЕ СА И ДВАМАТА"

Написала го е Лече на 18.05 2011 г. в 18.42 часа!
"Една щъркелова вест от juji2704:" Родих в 12,15 през нощта момиченце Елена , тежи 3,600кг. и 49 см. Всичко мина нормално и сме добре!" Станало е много бързо , но има няколко шева. Поздравява всички и пожелава леко раждане и късмет на останалите"
Написала го е нелили на 19.05 2011 г. в 09.47 часа!
"ИМАМ НОВИНА ГОЛЯМА, NINS86 СТАНА МАМА. СУТРИНТА НА БЯЛ СВЯТ СЕ Е ПОЯВИЛ АЛЕКС, 3,820кг., 52см.. НАЛОЖИЛО СЕ Е СПЕШНО СЕКЦИО, ЗАЩОТО БЕБЧО Е БИЛ ЗАСТАНАЛ ЛИЦЕВО. НИНКА Е ДОБРЕ, МНОГО Е ЩАСТЛИВА, МАЛКИЯ БИЛ ГОЛЯМ КРАСАВЕЦ!"
Написала го е лече на 19.05 2011 г. в 12.49 часа!
"  Щъркелова вест  

С огромно удоволствие ви съобщавам,че Mamaqni е родила третата си рожба- бебе ЯСЕНА днес в 12.25 часа на обяд с мерките 3.200 кг и 51 см.Всичко е минало бързо и лесно-предизвикано нормално раждане!!!Поздравява всички ви!!!"

Написала го е Елфи на 19.05 2011 г. в 15.48 часа!
"   Щъркелова вест  

Днес в 19:05 часа мама silvia1111 е дала живот на своя син Даниел с мерките 3.850 и 52 см.
Раждането е минало нормално и двамата се чувстват прекрасно!!!"

Написала го е Елфи на 19.05 2011 г. в 20.46 часа!
 newsm81 smile3525 newsm51 newsm10
П.с. Нанди,честит рожден ден на ТМ!!! Да е виж и здрав и много да те радва и да те слуша!!!

# 222
  • София
Здравейте и от нас.Първо да почерпя и аз виртуално за 1-я ни рожден ден

и да честитя на астралните ни близнаци
Да са живи,здрави, да радват мама и тате и да изживеят едно щастливо и безгрижно детство
Честит рожден ден на ЕЛИНА, АЛЕКС,ЯСЕНА

Весел празник на всички празнуващи.
Благодаря на всички мами хубавите за пожеланията

# 223
Честит Рожден Ден на Елинка Алекс,Ясена и Дани
Честито на мъжа на Нанди-да ви слуша много!
  Лус,Мария,Муше благодаря за споделеното инфо  bouquet
  Ралица я къпя доста отдавна с гела на Бюбхен и я мажех с мляко с невен на Веледа-био донесено ми от Германия.Обаче кожната каза да го сменя.Изписа ми Eudermol и тогава се светнах,че съм мазала  кака ни Влади с него.Има подобрение засега,но ми изписа и кортикостероиден крем Confused
hohiho-страхотни сте!
 По повод питанката на Мушето-Ралюндера без биба не заспива,ако случайно сме я затрили някъде,следва неистов рев Crazy
  Спи на ниска голямама възглавница пльосната по корем,с разперени ръце и навирено дупе Mr. GreenШише ползваме само за млякото.Вода пие от обикновена чаша или от шише със спотен накрайник ooooh!Стерилизирам веднъж седмично-две шишета и две биби JoyПера й дрехите отделно с Бинго бебе,защото няма силен аромат и изпира добре.
Гери,хайде дано неусетно да минава времето до завръщането на ТМ
Syma Praynig Praynig Praynig

# 224
Ох, притеснявам се за Нико  Sad Дано SYMa се появи да каже как са нещата  Rolling Eyes
Ако някой има инфо, моля, нека да сподели!!!

Общи условия

Активация на акаунт