Отговори
# 585
Днес е голям ден за Мариела.
Първо изчисти

После се изкъпа

Ама голяма игра падна с тоя леген.Ще впрегна ММ да надуе басейна и да се плацика детето вътре,то голямо спокойствие за мама,не и се чува гласчето.Накрая като я извадих да обядва и да спи,голям рев беше.

И накрая се "черпихме " по един бонбон

Поли,честито бебче на твоята приятелка.

Шени браво за разпускането.Друго си е човек да се гримира,да се облече и да иде сред хора.

Луси-те от яслата са те обнадеждили,няма що.

# 586
Здравейте, дами! Не съм чела, но имам приятелка от България на гости и нямам време да седна на компютъра...та ще наваксвам след седмица.

Минавам само да покажа малко снимки на Нико от прощъпулника за тези, които не са ги видели във фейсбук. Peace

Ходещият мъж

Поизгорялата пита, която иначе стана огромна и вкусна

Масичката с предметите

Нико тръгна да гони питата, от която докато не хапна не отдаде почит на предметите на масата Simple Smile

Първи избор - химикал - писател ще да е!

Втори избор - бъркалка - готвач. Баща му заяви, че ще пишел готварски книги Simple Smile

А ето и една снимка с мама и кака

# 587
Здравейте момичета. Минавам само да се обадя, беше ми развалена клавиатурата и само ви четях последните две-три седмици.
Искам да честитя рожденните дни на всички дечица които пропуснах.Да са живи, здрави, послушни и усмихнати!
Честити краченца на всички проходили човечета.

Видях страхотни Ники и Мариела на последната страница.
Даная, ние също открихме плувният сезон в леген за това лято. Голяма е веселба.

# 588
Еййй, времето се оправи и в темата падна бомба  comp03 и аз умирам от скука.

Здрасти, Оливър, чудех се къде си, но ти си си потайна и се появяваш и изчезваш изневиделица.  Misc Ghost

Мариела е просто уникална как чисти  newsm28, на мама помощничката сладка!

И за да не е чист спам - да се оплача. На Филипундерчето много му се цепи от едната страна устата, в ъгълчето. Чудя се дали е защото всичко тика в тая уста?  newsm78 Да не е някакъв недостиг на витамини или по-лошо...?  Tired

И да кажа, мисля, че и преди съм споделяла...Откакто имам дете ми е нечовешко да чета статии за болни дечица, които са изпуснати от лекарите. И преди ми се късаше сърцето, но сега просто ме удря зверска паника и ужас.... дано се промени нещо в това наше здравеопазване, та да си гледаме дечицата живи и здрави!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Как закачливо започнах, как депресарски свършвам, ми нещо хич ме няма тия дни...  Rolling Eyes

п.п. Прекрасен Нико!  Heart Eyes

# 589
Хоупи, намажи го с Ланолин. На мен така ми се цепи устната и с ланолина много бързо ми минава.

Да, откакто имам деца и аз съм станала супер чувствителна.Като чуя малко бебе да плаче (новородено) и се разревавам и аз. Не мога да си обясня дори защо. Гледам да избягвам да чета за болни дечеца обаче, много, много ме натоварва, после с дни го мисля. Сега само сканирам заглавията и като видя нещо такова си налагам да не чета.

Приятен ден момичета !

# 590
  • До морето :)
И аз съм станала една ревла. Рева на най-дребното нещо. "Такъв е животът" вече не го гледам, че ще удавя лапето в сълзи. Рев на филми, разкази, от умиление... лудница е  Mr. Green

# 591
  • Варна
Здравейте, помните ли ни още?

Последните няколко седмици пак се затрупах с работа и в комбинация с криво дете, пищящо всеки път като ме види на компютъра, тотално ви оставих, за което се извинявам Embarassed.

Честито на всички рожденици от последните седмици, на които не съм имала възможност да честитя!

Нелка, мерси, че си се сетила за моето одъртяване преди 3 дни  bouquet.

Една виртуална закъсняла почерпка задето на 2-ри юни станах на 30:

Признавам, почти не съм чела назад, а кога ще имам време да наваксам... не знам, може би след 2 седмици най-рано. Другата седмица заминаваме на море /не че във Варна няма море, ама варненки знаят как е - от стремеж човек да свърши нещо друго в почивните дни, до плажа не се стига/. Та ще ходим в Лозенец за 5 дни, дано да случим на време, ама и да не случим, поне ще си почина малко от работа и домакинстване.

Мернах, че Мариета се оплаква от кухнята, искам и аз да се оплача от варненската държавна кухня. Бях записала Валентин, защото ми е много близо и супер удобно да вземам храна от там. Обаче то в 80% от случаите супите са вода и фиде, а манджите са вода и брашно. Месото се състои в 2 парчета пилешко с големина на нокът, а зеленчуците в супата последно като вземах се състояха в 2 микроскопични парченца картоф и една стърготина морков. Явно някой много яко краде от кухнята, защото са ми казвали, че минали години не е било така #Cussing out. Мами от други градове - при вас как е положението с държавната кухня?

Та от вчера сме на частна кухня, ми то голям рахат - носят ти го на крака, манджите чак мен ме изкушават Laughing. Вярно, че излиза скъпо, ама предвид, че в оскъдното ми свободно време работя и изкарвам пари, по-добре да оползотворявам времето, вместо да готвя, а и такова разнообразие трудно мога да предложа. По принцип вече и доста често от нашата храна му давам, отделям за него без подправки и си хапва с удоволствие.

При нас няма нищо ново - още не ходи, нито хванат за ръка, нито се пуска, ама когато-тогава, вече се примирих, че детето ми няма да е от бързо напредващите в развитието  Laughing.

По последните анкети - спи цяла нощ, не се е будил от месеци сигурно, биба ползвам само за заспиване, не ходи, не рисува. Чупи лаптопи /преди няколко дни събори лаптопа ми на земята и оттогава вече лаптоп на ниската холна маса не оставям и за секунда/, разпилява всичко, отваря гардероби /нашият е с плъзгащи врати/ и каквото докопа разпилява из апартамента, направо е шоу в нас  Laughing.

Прекрасен и слънчев ден пожелавам на всички!

# 592
Polita, честито ви бебееееее   stork-boy 1stroller newsm32 Да е живо и здраво, много да слушка мама!!!  Hug
Ами, Нели, аз останах много доволна, определено  Peace
Стискам ти палцииии!!!  Praynig Hug
Хоуп, ще ти се карам - как може така да го обиждаш дЯтито  box
Аз също съм станала ужасно чувствителна (не че и преди не бях, но сега е направо трагично!), не мога да чета за болести и лоши неща... и филми такива не мога да гледам, а преди гледах предимно ужаси и психотрилъри  Whistling
Браво на Мариела - много да помага на мама!  Hug
Тони, Нико и кака са много сладки!  Heart Eyes Hug
Мария и Мариса много разпилява всичко от шкафове и гардероби. Че даже по няколко пъти на ден вади дрехите, аз прибирам, но нямам време да сгъвам. Така съответно не се събира всичко обратно в шкафа и е разпиляно някъде... В един момент обаче ми омръзна и купих защити за чекмеджетата на скрина и се родих!!! Сега дрехите са си подредени и сгънати  Flutter Днес ще взема и за гардероба. Има едни силиконови, които се огъват и ще станат за плъзгащи се врати  Peace
А за кухнята - значи не е само тук така... ама много е тъпо това!!! И аз съм чувала от майки на по-големи деца, че преди не е било така. Ами не е честно - може да е евтина, но това е едно от малкото неща, които прави държавата за тези деца и поне да го прави като хората, а не само за отбиване на номера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire (като всяко нещо, за съжаление...).

За яслите - добре, ще отговоря без бой  Rolling Eyes - до 2-годишна възраст няма да я давам, за да мога да получавам майчинство и да уча. Просто няма как да съчетавам всичко това и с работа. А за след 2 - не знам, зависи как са нещата при нас до тогава... всичко може да се промени, може и за Бс да заминем... не знам все още....

# 593
Мария,честит рожден ден на патерици.Много здраве и любов!Ти ли прави тортата?

Тази сутрин Мариела стана в 7:30 (както и вчера де)-започва детето да тренира ранно ставане за ясла.Съответно одеве докато я храних вече беше толкова уморена,че едвам гледаше,сложих я в леглото,тя разгледа една книжка и заспа сама.Значи за да заспиват сами децата трябва да са капнали от умора.

Аз чакам малко да и завехнат пъпките и трябва да идем да даде кръв,урина и разни чревни паразити,анален секрет и незнам си кво за прием в яслата,че другата седмица трябва да я пускам вече.
Някой има ли на идея дали в лабораторията трябва да занеса само изпръжнения в епруветка за тия ми ти изследвания.Звъня в лабораторията но никой не ми вдига.[/b]

Мариела също обича да отваря скрина и да вади от него,или да слага играчки,или да размества различните дрехи по чекмеджетата.Страх ме е да не прещипе някой пръст,защото понякога затваряшкафовете със замах.Иначе си е затискала пръстчетата леко и започва да скимти-но заключалки не съм купила още,май няма и да купя.Преди години като си купихме хладилник взех такава за него,защото котарака го отваряше,след 2-3 месеца отваряне и затваряне и експлоатация на тая ми ти заключалка тя издаде багажа.

Мариетка добре си го измислила с ученето и майчинството,защото иначе три дини под две мишници трудно ще носиш.

Кухнята-аз ползвам частна такава.Доставят ми до вратата.Скъпо е,но е удобство.Хубаво готвят.Разнообразно е.Мариела яде всичко,като изключим картофената супа,която нещо не и е на сърце.

Хоуп такова цепене на устичката и на мен ми се е случвало понякога доста често,казваха ми,че е липса на витамини.

Честит писател на готварски книги на Тони.Браво на Нико за избора:)Страхотни сте.

# 594
  • на североизток
Здравейте!

Аз също едва стигам до форума тези дни. Ще се опитам да изчета всичко назад.
При нас - вчера сложиха на Ния поредните ваксини и продължаваме да наваксваме.

За кухнята - доволна съм от нашата, много по-добре е, отколкото беше по времето на баткото.

За яслите - най-вероятно след като навърши две години, хич не ми се дава, поради ред причини.

Връщам се назад да ви чета Simple Smile

# 595
Мария, аз съм доволна от 2ра група на държавната кухня. Минахме на нея още беззъби, но Дани си дъвчеше и без това, а и на мен пюретата на 1ва ми втръснаха само да ги гледам. Супите наистина не са върха, но някой път има и не лоши. Аз я давам супата вечер, а тогава обикновенно мезва и от нашата храна, така че не се зоря, ако я пропусне. А манджичките и десертчетата са си екстра. Даже и мама намазва като има пастички, щото все още успява да контролира какво стига до устата на малечко Joy. На нас пък разходката до кухнята ни е социално събитие, от което се лишаваме само при дъжд. Даже сега в тая жега само пухтя и бутам количката по баира, ама като се забравям кат седна на масата, това ми е наказанието Wink

И да не забравя честит рожден ден на патерици! Желая ти много здраве, щастие, късмет и много да те слушат мъжете вкъщи!!!

# 596
ох, момичета пуша от нерви честно ви казвам... мислех че като си дойде мъжа ми и ще ми е по лесно, да ама не... той е оставил едно 8 месечно бебе в къщи и сега му е доста трудно с промяната, само спорим на тема възпитание... за капак се разболяхме... цяла зима опазих детето, ся кво стана изтървахме го, ама и той не спира да се поти, незнам като захванат адските жеги кво ще правим... нямам капка свободно време и това си и личи де... успях да погледна в темата за срещата, таа днес изпратих мъжо да внесе парички по Херината сметка.
айде ако успея да вкарам мъжете в час ще се включа адекватно, ако ли не ... ще се  #Sniper
мислех че ще имаме прекрасни вечери с моя мъж, ноооооо увиии... безсънни но от малкия си имаме...

# 597
Гери, споко, душа1 Моят мъж никъде не е заминавал и пак постоянно спорим за възпитание и гледане! Аз обличам Фифо, той го съблича и обратното. Аз пускам по-студена вода във ваничката, то усилва топлата и т.н и т.н. На моменти ми идва да го  smile3538 ама какво да се прави, мъжове! Crossing Arms
 Mr. Green

# 598
Гери, споко, душа1 Моят мъж никъде не е заминавал и пак постоянно спорим за възпитание и гледане! Аз обличам Фифо, той го съблича и обратното. Аз пускам по-студена вода във ваничката, то усилва топлата и т.н и т.н. На моменти ми идва да го  smile3538 ама какво да се прави, мъжове! Crossing Arms
 Mr. Green

Що ли ми е така позната тази картинка Joy Joy Joy
Гери  Hug Hug Hug

# 599
  • До морето :)
Здравейте, нямам време да чета, само да кажа как мина прегледа. Оказа се, че закъснението е на хормонална основа. Изписаха ми хапчета за предизвикване на цикъла. Ще го чакам до петък и после ще си ги купя. След това трябва да си пусна хормонални изследвания. С ММ решихме, че ще е по-добре да не чакаме. Стискайте палци всичко да е ОК  Mr. Green

ПП: Елена днес е ужасна, ще се гръмна вече  ooooh!  #2gunfire
Скрит текст:
ПП2: Доктора се опитваше да ме убеди, че съм бременна, но след като му казах, че с ММ не се правили секс месец и половина, а любовник нямам, реакцията беше: "Значи е по-добре, че не си бременна  Joy "

Общи условия

Активация на акаунт