Отговори
# 600
Лече, няма да чакате, т.е. ще почвате с опитите за второ лиии????  Party

# 601
  • До морето :)
"Няма да чакаме" означава, че ще си пусна изследванията. Мислех първо за започнем бебеправенето и вече ако има проблем, тогава да пускам изследванията, но по-добре първо да видим къде съм сбъркана. Може пък нищо сериозно да няма. Сега съм в чуденка, ако ако се наложи някакво лечение, трябва да отложим бебето ли?  newsm78 Това забравих да питам, но пък доктора каза, че след като искаме да започваме второто, значи противозачатъчните не са за мен  newsm78

# 602
  • Стара Загора
"Няма да чакаме" означава, че ще си пусна изследванията. Мислех първо за започнем бебеправенето и вече ако има проблем, тогава да пускам изследванията, но по-добре първо да видим къде съм сбъркана. Може пък нищо сериозно да няма. Сега съм в чуденка, ако ако се наложи някакво лечение, трябва да отложим бебето ли?  newsm78 Това забравих да питам, но пък доктора каза, че след като искаме да започваме второто, значи противозачатъчните не са за мен  newsm78
Лече споко бе...млада си Mr. Green Пусни изследвания все пак...но пробвай няколко месеца първо па тогава се хвърляй в блатото. Щото това е блато....два пъти бях в него Twisted Evil Ако имаш въпроси...направо ми ги мятай...посолин доктор съм дет се вика по стерилитет Tired
Уф и друго щях да пиша ама...нейсе ooooh!
Днес ни валя поредния град Twisted Evil

# 603
Лече-клече, аз съм сигурна, че всичко ще е ок, най-много някоя киста да си направила, която с хапчета ще се спука  Peace На мен преди да забременея с Фифо ми бяха изкарали акъла, та според мен от стрес не забременях първите 3 месеца, което ми се стори все едно цял живот се боря да забременея...представям си на момичетата, които наистина имат проблеми, какво им е  Rolling Eyes Пих разни метформини, мерих Т, изследвах ММ и правех тестове за Ову от сутрин до вечер. Та така, до като не получих положителен тест за бременост без да съм имала положителен тест за ову  Sunglasses

# 604
Хоупче, не е киста, гледаха ме днес с ехографа. Аз си мисля, че още ми се нормализирах хормоните, нали до скоро кърмех и нямах цикъл. Сега чакам 3-тия от както съм забременяла, сигурно още не може да се нормализират хормоните. Поне съм спокойна и имам пълно доверие на доктора.  Heart Eyes

Херич, мерси за предложението.  Hug Мен ме интересува дали може паралелно някакво евентуално лечение и бебеправенето  newsm78 А и питах доктора дали тези хапчета за цикъла няма да повлияят на резултатите и той каза, че като ги предупредя, ще го имат предвид.  newsm78

Гери, ММ пък като ми се намеси във възпитанието и гледането на детето му казвам, че това дете е мое, няма как да е сигурен, че той е таткото и чак като ми размаха резултата от ДНК-а теста, тогава има думата  hahaha Нищо, че Елена му е копие  Whistling

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 22:24 от Лече-Буболече

# 605
Иииии пак не сте писали! Почти нямам какво да коментиРвам  Crossing Arms

Даная, мисля, че освен изпражнения в епруветка, се носи и клечка, която се опира в дупето и лепенка, която се залепва също там (абе страшно обяснение праснах  Crazy) - всичките тези джаджи ти ги дават от лабораторията  Peace
Геринце, разочарована съм...  аз си мислих, че ще си щастлива, като си дойде мъжът ти, а то...
За колко време е тук?!
Нели, аз сега като се замислих - ами ти почти не се храниш, а много често това води до спиране на цикъла  Naughty
Стискам палци всичко да е наред!!!  Praynig Hug

За нас: както е казала Хера - днес ни уби дъжда! Що чудо се изля от това ми ти небе  ooooh! Бяхме заклещени часове в универсалния - чак ми писна! Да не говорим, че пак се излъгах да купя играчки за Мариса, а сме затрупанииии... Взех й кухненски комплект - отдавна искам да й купя, че все ми пипа моите неща... макар да съм АБСОЛЮТНО убедена, че тези няма да са така интересни  Tired
Днес купих още защити за шкафовете, че ми омръзна всичко да е разхвърляно  Crossing Arms

# 606

Честит първи рожден ден на Рая-Евелин!!!

Да е жива и здрава, все така чаровна и всички в къщи да я слушат!!!

За мама Елфи:

Честит рожден ден на мама SYMa!!!

Да е много обичана мама и желана съпруга, да има повече време за себе си, както и безброй положителни моменти!!!

Дано всичко лошо е зад гърба ти!!!

# 607
  • при палмите и алигаторите,FL

Честит първи рожден ден на Рая-Евелин, да расте здрава и щастлива, да бъде винаги малка принцеса, бате да я пази от всичко лошо, а с кака да са най-добри приятелки!!!

# 608
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ-ЕВЕЛИН! ДА Е ВСЕ ТАКА ПРЕКРСНА И ДА РАДВА МАМА, ТАТКО, КАКА И БАТКО! ЖИВА И ЗДРАВА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SYMa, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА. МЪЖ И ДЕЦА ПО-МАЛКО ДА ТЕ ЯДОСВАТ И ПОВЕЧЕ ДА ТЕ РАДВАТ! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!   bouquet

За нас - абе аз уж не вярвам на баене, по-точно водила съм я, защото съм на мнение, че ако не й помогне, поне няма да й навреди! Но снощи... това моето не се траеше, тръшкаше се, ревеше, само на ръце, ужас беше. Казах й едни думички, които ми бяха казали и това като се усмихна, грейна, започна да щъка и аз ей така  Shocked Даже снощи цяло нощ спа без да се събуди. Пи само вода и пак заспа.  newsm78

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 08:06 от Лече-Буболече

# 609
Честит рожден ден и на изтърсачето ни Рая-Евелин! Да бъде здрава и щастлива, весела и все така послушна! Честит празник и на мама Елфи и цялото семейство, и да показва повече малката принцеса!  newsm59 newsm59  Gift newsm38  ura  ura

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 08:04 от a_val

# 610
Рая-Евелин,прекрасно слънчево дете,честит рожден ден!Да си здрава,щастлива,да порастнеш красива като мама!

Елфи,весел празник!

Syma,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,здрави,послушни и усмихнати деца,грижлив и глезещ мъж!
И да пишеш по-често,мнооооого ги обичам постовете ти Hug

# 611
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНОТО НИ ТАЛИСМАНЧЕ РАЯ-ЕВЕЛИН!ЕЛФИ,ЖИВА И ЗДРАВА ДА ТИ Е,МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА Е ЕДНО СТРАХОТНО  ДРУГАРЧЕ НА КАКА И БАТКО! Heart Eyes

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ГОЛЯМОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!

Чакаме да избухнеш с торта Wink Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СУМА!ДА СИ ЖИВА  И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ЗАНАПРЕД!НАЗДРАВЕ!

# 612
  • на североизток

Честит първи рожден ден на прекрасната Рая-Евелин! Пожелаваме ти много здраве, щастие и безгрижно детство!

Елфи, честита ви рожденичка! Нека да расте здрава, да е все така послушна и много да ви радва! Весел празник!

Сима, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много обичана и дано всичко лошо е вече зад гърба ви! Весел празник!

# 613
  • София
Честит първи рожден ден на най-чаканото ни бебче Рая-Евелин! Бъди живо и здраво и все така сладко и послушно детенце!
 newsm59 txtloves newsm67 Two Hearts newsm38  bigdance2 newsm18 newsm81

Честит 30-годишен юбилей на патерици на Мимето и тук!Благодарим за почерпката! Пожелаваме ти всичкото здраве и щастие на света!

Честит рожден ден на прекрасното Светле!Много радостни моменти и широки усмивки ти пожелаваме тук-останалото -във ФБ!

Ние: Добре сме, нищо ново!Сама съм с децата и нямам време за нищо, та малко съм позарязала форума, но се надявам скоро пак да се включа! Peace
Успех на желаещите второ бебче! Hug
Ето го и моят последен специален поздрав за майските едногодинковци:
"Щъркелова Новина 

Нашата Елфи роди своята трета рожбичка РАЯ - ЕВЕЛИН! ДНЕС в 11.15мин (който е залагал за 6ти, спечели  ). Госпожицата е 3.650 кг и 52 см.
Елфи каза че всичко е минало нормално, без разкъсвания! Болките са я хванали тази нощ в 9 часа сутринта е постъпила с цели 6 см, после са и сложили системичката и нашата Рая - Евелин се роди!
Честито на Елфи и цялото и семейство, да е жива и здрава малката дама, да има много късмет в живота и много, много да я слушкат мама, тати, кака и бати!  "

Написала го е мама Гери на 06.06.2011 г. в 12.28 часа!

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 09:49 от jenajena

# 614
Честит рожден ден и на мама Сима! Желая ѝ всичко най-хубаво! Много здраве и щастие, любов и разбирателство вкъщи! И послушни дечица!
Честито на патерици и на Мария И! Много здраве и късмет, да те слушкат много мъжете вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт