Отговори
# 615
  • Сливен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА СИМА! ДА Е ЗДРАВИЧКА, МНОГО ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА МАМА И СЪПРУГА!

# 616
Много ви благодaря скъпи мои мили момичета за прекрасните пожелания!!!!Трогнахте ме тотално.Влизам в темата и какво да видя,вие вече сте ни отразили  Heart Eyes Hug
Почерпете се за здраве на Рая-Евелин с тортичката,която мама й направи  Laughing

# 617
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ-ЕВЕЛИН!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И УСМИХНАТА И ДА РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!
Елфи тортата е много красива:)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СВЕТЛА.МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!!

# 618
Ех, Елфи, ти ни остави без дъх с тази торта!

Елиминира всяка конкуренция. Стархотно си се справила!
Да ти е жива и здрава и винаги така слънчева и прекрасна РАЯ!

# 619
Zazka,   bouquet

Честит първи рожден ден на прекрасната Рая-Евелин! Пожелаваме ти много здраве, щастие и безгрижно детство!

Елфи, честита ви рожденичка! Нека да расте здрава, да е все така послушна и много да ви радва! Весел празник!

Сима, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много обичана и дано всичко лошо е вече зад гърба ви! Весел празник!

Елфи, тортата е много, много хубава. Предполагам, че ще е и толкова вкусна...

# 620
Честит първи рожден ден - Рая-Евелин! Пожелавам ти много здраве, щастие и безгрижно детство!

Светле, Честит рожден ден!

Елфи, тортата е невероятна! Браво:)

# 621
Честит рожден ден на най-малкото, най-послушното и най-чакано от всички детенце в нашата темичка Рая-Евелин! Желая и да е много здрава и винаги така слънчева и усмихната!

Елфи честит празник на теб и на голямото ви прекрасно семейство!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Това е за тортата

Честит рожден ден Сима! Желая ти много здраве, щастие, любов и късмет!

Лече
Скрит текст:
доктора сигурно много се е пулил hahaha hahaha hahaha
Ама защо така месец и половина на сухо бе жена newsm78
Желая ви успешно бебеправене Praynig

# 622
Елфи, тортата е страхотна!  smile3501 smile3521 smile3503

# 623
Здравейте, момичета, Hug

ММ явно му трябва адаптация и свикване, както на него с нас, така и на мен де... ми то свиквам сама да си гледам детето и да нареждам и ся БАЩА му се завърна... и на което съм казала "НЕ", сега той казва "ДА", ама не е познал... освен това, нали ви казах, че и се разболяхме, таа Еди с Т, хремичка алека, леко зачервено гърло и трябва да се дават медикаменти - нурофен, мерене на Т, капки за нос, вадене на сополи, знаете за какво говоря. Еди полудява само като види някое от тези неща и започва да изпада в див рев, ама като говоря рев, чак до посиняване и изпада в "захлас" (спира да диша бе хора, единия път направо се побъркахме, тва дете направо спря да диша за няколко секунди, посиня, духаш, духаш в лицето не помага, тааа го ощипах едно хубаво да ревне), ииииии следователно, ММ много го е жал (сякаш мен не мее, ама нали трябва да се направи нещо по въпроса с настинката), тааа аз много съм го мъчила-.... Crossing Arms
Знаете, че бяхме спряли всякакво люляне, заспиваше си или гушнат в мене или просто сме си хванали ръцете, еми ММ започна да го люля, викам "виж няма да стане тоя номер, да люлям 11 кг дете, при това права  #Cussing out ooooh!" таааа ей такива неща... тая нощ имахме пак сътресения и изпаднах в лека криза...
Викам си аз ли нещо съм не на ред, кво става незнам... иначе помага, става през нощта, притеснява се за детето, което оценявам.
Ей, такива неща около нас....
По между друготоооооо да се похваля, стига съм се оплаквала... купихме си кола   car003 от Пловдив, таа до края на седмицата стягаме багажа ( ooooh!) и се прибираме към Варна ( Wink   grinning039)

А сега искам да поздравя днес нашето пораснало момиче РАЯ - ЕВЕЛИН!
Честит Рожден Ден на прекрасната госпожица! И както преди една година и пожелах да бъде с много късмет в живота, така и тази година и го желая от сърце! Бъди много щастлива и игрива!
Честито мамо, Елфи! Тортата е прекрасна, много нежна и красива!!!!

Честит Рожден Ден и на тебе, Syma! 
Жива и здрава бъди, много обичана и щастлива!

# 624
Лече, успех с бебеправенето!!!  Hug Praynig
Ние се отказахме за сега...  Rolling Eyes

Честит Рожден Ден и тебе, Мария И, малко на патерици! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 625

Милички, влизам за малко да се обадя и да кажа, че не знам кога отново ще имам нет за да пиша, защото стягаме багажа и в къщи е лудница, а след това- идея нямам как и кога ще имам мрежа.

Елфи, Честит рожден ден на малкото красиво и нежно същество Рая! Да ти е жива и здрава и да сте много, много щастливи всички с нея и тя с вас! Наздраве за празника! Прекрасна торта, с три деца и торти правиш..просто оставам безмълвна  Shocked

Симче, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната, щастлива! Весел празник   bouquet

Момичета, тези, които ще идват на РД на Рафаелчо (май ще правим и прощъпулника тогава, макар с Габ да имам лош спомен от прощъпулник+ много хора на куп!), ще ви чакам, надявам се да сте задрви всички и да се съберем да се почерпим. не знам дали ще мога да пиша преди това, искрено се надявам, че ще се добера до интернет за да потвърдя отново, но за всеки случай ще изпратя адреса си на Гери, а също така и Муше знае къде живея, така, че няма да има проблем с намирането  bowuu

За срещата- не съм превела капаро, нямам и такава възможност, защото от тук банковите превди струват поне 3 пъти колкото самото капаро  ooooh! Смятах да пращам Мушкова да вземе пари от баба ми, но пък баба ми е при брат си- извън града, така, че и този вариант отпадна, та...Не знам какво ще стане и дали заради това няма да отпаднем от срещата. Confused  Ние искаме да дойдем, но ако не може, здраве да е  Hug

До скоро  Hug

# 626
Честит рожден ден на Рая-Евелин!
Честит рожден ден, Сима!

Бубе, аз съм завид-завид , че ще се видите всички без мен  Crossing Arms Обаче мислете му, след 15 юли ако не се съберем!  Twisted Evil

Гериии, пак ще кажа,  и моя  мъж е като твоя - не му се връзвай!  Hug

# 627
Геринце, ТМ наистина е оставил по-малко бебе, ще свикне, а и ти ще свикнеш да поделяш отговорността...Честита кола, да ви вози нечупливо и безаварийно Hug

# 628
  • Стара Загора
Бубе, аз съм завид-завид , че ще се видите всички без мен  Crossing Arms Обаче мислете му, след 15 юли ако не се съберем!  Twisted Evil

След 21-ви съм на линия...до тогава ще сме на море...живот и здраве bowuu Така, че...няма оттърване Mr. Green
БУБЕ що не каза, че бабето го няма....късно те чета, че цял ден бях по хойкане пак Blush щях да дам 20лв. Blush
Гери честито ви возило...чакаме снимки Mr. Green У нас...възпитанието на две нива...едното аз - лошата и строгата и другото - сержа - благ, нежен и добър Twisted Evil И често сме на нож...докато веднъж не му казах, че един трябва да се занимава с това...не може така и да избира. Или по моя начин...или по неговия. Но по който начин е...същия възрастен съблюдава. Да видиш какво бързо му минаха мераците за  възпитание Twisted Evil и начин на хранене и т.н и т.н. Единствено има дума в обличане...не по цветове разбира се...там е много зле и това значи да съм с денонощен инсулт  Twisted Evil а по НЕнавличането...което аз умея до болка разбира се Mr. Green
Сума честит рожден ден! Жива и здрава..много поводи за усмивки и безкрайно щастие в очите и сърцето. Hug

# 629
У нас...възпитанието на две нива...едното аз - лошата и строгата и другото - сержа - благ, нежен и добър Twisted Evil И често сме на нож...докато веднъж не му казах, че един трябва да се занимава с това...не може така и да избира. Или по моя начин...или по неговия. Но по който начин е...същия възрастен съблюдава. Да видиш какво бързо му минаха мераците за  възпитание Twisted Evil и начин на хранене и т.н и т.н. Единствено има дума в обличане...не по цветове разбира се...там е много зле и това значи да съм с денонощен инсулт  Twisted Evil а по НЕнавличането...което аз умея до болка разбира се Mr. Green
Аууууу, каква гениална идея! Ще приложа веднагически!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт