Отговори
# 90
Мариети, аз мисля, че се шегува Лусито  Wink Погледни кои са ви астралните близнаци Simple Smile Wink
Силвия, аз бих си купила ново шише калциев глюконат. То много ясно си пише, че годността му е 7 дни Peace
Иначе Хера нашите умения са горе - долу това - пляска, дава боц, чао, дава въздушна целувка, целува ме по бузата Heart Eyes, хей ръчички прави, показва пеят, скачат палците (ама с показалец), показва "варило мишленце кашичка", има от тези кубчета и ги слага в гнездото(веднъж просто и казах "сложи кубчето тук", тя го сложи и аз изръкоплясках и оттогава редовно си проси комплименти), кубечета слага две едно върху друго, показва татко си, леля си, майка си , кучетата, котките, гълъбите и всички цигански каруци на ровещите пред контейнерите ooooh! Като последното е съпроводено освен с протегнат показалец и със звуци "Аааааааа"  ooooh! Изпразва пералнята и всичк, каквото е пълно Simple Smile Ами това е май в общи линии.
Яде - с ръце плодове, зеленчуци и бисквити. Готвено - давам аз с лъжица, сама все още не изявява желание да държи лъжицата Crossing Arms
А от празника на Тити снимки искам и аз Crossing Arms И да не слушате майка и,. беше много хубаво тържество, имаше купон, а дъдждът - кое друго бебе може да се похвали с купон, който напомня на хаус парти? Ние изтървахме тортата, щото малката беше безумно крива и още ме е яд Confused
ЧРД Магинце Hug Расти здрава, здрава, здрава, много умна и любопитна.   bouquetЧестит празник и на Митко Hug Бъди добър и честен човек, порасни зрав и умен, за радост на всички, които те обичат Hug
Хайде, толкова от мен, че ме чака работаааа

# 91
  • Варна
Мариета, аз съм сигурна, че Луси не се е изказала така с лоша умисъл, а просто да се посмеем дружно ние, чиито деца не владеят почти нищо Wink. Споделяй си за постиженията на Мариса, на мен ми е интересно да чета.

И аз много-много нямам нерви /а и време/ да го уча на това-онова, и бабите са ни далече, затова сме и на този хал. Ама пак все нещо е възприел от моите бегли опити да го науча, та и на това съм доволна, предвид, че си го гледам съвсем сама през деня, работя си от в къщи, готвене, разходки... Поне е блондин моят синковец, та му отива да е малко по-глупав Laughing.

# 92
Мариети,и аз мисля,че криво разбра Луси.

За уменията на децата
-бе май верно бабите са по склонни да ги учат,на мен хич не ми се занимава,въпреки че понякога получавам вдъхновение.

За зелето-веднъж в кухнята имаше борш със зелИ,дадох съвсем малко.

# 93
Влизам да честитя рождените дни на Маги и Митко Simple Smile Да са живи и здрави, да слушкат и папкат много Simple Smile На майките им, здраве и здрави нерви   bouquet  bouquet

# 94
Херич, така е - може да е с 200 зора, но поне си изяждаме куФнята за цял ден + една закуска сутрин. Доволна съм, че все пак яде - аз и това казах  Wink
Силвия, стискам палци бързо да се оправите!  Hug
хохихо, страхотно стихче!  Heart Eyes
Бисквитке, после простира ли дрехите?!  Joy Ей това ако я научиш, ще е супер!  Hug
Аз разбрах поста на Луси, ама се почувствах сравнена с една особа, с която твърдя, че нямам нищо общо като маниери, поведение и изобщо философия за живота и ми стана мъчно   smile3518

За очен лекар - и аз трябва да я водя, че в моята фамилия всички сме обременени - имаме висок диоптър късогледство, а баща ми и астигматизъм и е далтонист  Tired
То всъщност с какво ли не сме обременени... а с инат - най-много  hahaha

За ваксините имам следното притеснение - както ви бях казала, Мариса не е ваксинирана от 3-4 месечна, заради гърчовете и едва сега ги започваме отново  Tired Tired Tired Обаче първата ваксина е насрочена за 22ри, което е 3 дни преди РДто ни  Whistling и ужасно много ме е страх да не й стане нещо и за първия й рожден ден зорлем да го разболеем детето или да има температура и да й е некомфортно...  Sad
Моля, дайте ми съвет - да я заведа ли или да отложа за след РДто?!  

ПП. Докато пишех, забелязах, че Мариса ми хванала шишето с разтвора за лещи и упорито надига бутилката. В първия момент не реагирах, но после се усетих, че то обяд станало, а аз още не съм му дала вода на детето  Whistling Rolling Eyes Embarassed Blush А то милото не цирика, ами само търси решение на проблема си  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 13:07 от marietta_g

# 95
  • До морето :)
За уменията - само моето ли като го попитат "Къде е еди-си-кой?" и то показва, само за: "Къде е мама?" и отваря ръчички, в смисъл "Няма я!"  ooooh! Ей, това моето за нищо ме няма, като статуя съм за нея

Шени, ние на всичко, заслужено или не, трябва да пляскаме. Иначе наскоро открих топлата вода, като падне пак викам: "Браво!" и на нея не й прави впечатление, че се е проснала по очи  Mr. Green

Лусинда, много са умни! Моето чак иска да знае какво има зад контактите в стените. Акъл, акъл, през ушите й прелива  Joy

Гале, майка преди като дойдеше и след 1 ден Елена е научила още 2 номера например. Иначе като се 2 или повече деца, пак се учат бързо, защото според мен от батковците и каките по-възприемат.

Установих защо е хубаво да се живее на село - онзи ден сме на разходка и животните се прибират от паша. Ние сме застанали на улицата, извадила съм книжката и започвам: Това е крава! Мууууууууууууу! Това е агънце - Бееееееееее! Това е козле - Меееееееее! И й ги показвам и на живо, и на картинката. Пък в града къде ще види прасе  newsm78

ПП: Елена в момента си пъха носа в буйката си и си я слага на ухото  Joy

# 96
Честит рожден ден на малката чаровна  Маги !Да е жива и здрава и да радва много мама,тати и батковците!Весел празник!

Честит рожден ден на Митко!Да е жив и здрав и много щастлив!

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 17:23 от лава

# 97
  • Стара Загора
Миме то и душката ще се изкаже...но и аз да кажа...по-скоро да предположа, че ъобще не е вложила лоша умисъл към теб...или прекрасната Мариска. Сигурна дори! Иначе за яденето...предпочитам да съм като теб..с молби, говорене..бавно...ама да яде. Ей на днес пак..на нулата сме...ама напред с една тенджера преварена вода изпита...жабок Crossing Arms
Свърших си работата аз днес до Кадастъра и се прибрах...гътнах малкото...баща му сам се гътна до него и сега мисля да ям слънчоглед и да гледам един филм...и аз съм хора в крайна сметка!
Уменията - пляска си сам с ръцете...къде е за похвала, къде не обаче си пляска и това е - явно ще има самочувствие Mr. Green Иначе показва и лампата на тавана и това е. Живтоните...не ги познава въобще, кубчетата...цели понякога дупката ама не винаги. АБе надявам се да поумнее с времето...не да има само едно голо самочувствие Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green че тогава ще го бия с правата лопата.

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГЕЛАНКАААА!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ЧАРОВНА И УСМИХНАТА, И МНОГО ДА РАДВА МАМА, ТАТИ, И БАТКОВЦИТЕ СИ. [/color][/size]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМИТЪР НА ПЕТИНКА25. Да е жив и здрав, и едно безгрижно детство му желая!

# 99
По въпроса за уменията - ами и мойта почти нищо от изброените неща не прави, още не ходи, не пълзи, не яде сама, не пие вода, абе ..... Tired Whistling Но когато стане, тогава. Няма да седна да се притеснявам, я... Wink
За яденето - яде си, но се дави от по-големи парчета, и се налага почти всичко да е пасирано. Идея си нямам кога ще почне да яде самостоятелно и храни с по-едри парчета.
За зелето - ами в нашата кухня дават борш - яде го.
Тони, много е готин Нико.
За ваксините - нашите са отложени за след един месец. Когато се обадя на джипито, тогава ще ги направим.
Друго не помня. Embarassed

# 100
  • София
Честит рожден ден на прекрасната принцеса Маги! Да е много здрава, все така усмихната и чаровна за радост и гордост на цялото щастливо семейство!
Не съм чела от 100 години, опитвам се да наваксам. Пиша през таблета, легнала до Сияна и голям кошмар, но нямаше как да пропусна хубавото Маги!
За нас: и ние сме в отбора на болните седмица преди рд-то. Сияна от понеделник е с Т 38,7-39,3. Сваляме я до към 37,6-7 и дотам. Постоянно сме скачени съдове. Не знам кога е ден кога е нощ. Нещо не ми е и празнично.
Нямаме си торта. Харесват ми само на една мама, която прави едиствено сватбени торти по поръчка и... На Шени.

П.п. Голяма мъка е писането с това ти му чудо. Отивам да ви чета.  bouquet

# 101
Добър ден,  Hug

Честит Рожден Ден на прекрасната Маги!!! Да е жива и здрава. Пожелавам и от сърце едно безгрижно, весело и усмихнато детство! Да бъде все така усмихната и лъчезарна! Да слушка много своите братя, да бъде радост най-голяма на мама и тате!
Честит празник и на тебе мамо Марте

Честит рожден ден и на Мая на мама Пилчата! Весело и щастливо детство и пожелавам!
за тебе мамче:

Честит рожден ден на Митко на мама Петинка! Да расте здраво, добро дете за радост и гордост на мама и тате!
за тебе Петинка 

# 102
Сима, стискам палци за предстоящата операция... а и за утре - да успеете да вземете кръв без излишни главоболия  Praynig Hug

Зеле - давала съм. В кухнята готвят, така че яде... Peace

Ама, Нико е много сладък и колко е чист... браво на детето! smile3501 Ние като ядем ябълка сме ужасно мръсни, та представям си ако му дам това, което си предложила на Нико  Mr. Green

Оливър, ама сериозно ли сама се качва и се пързаля по пързалката???? Rolling Eyes newsm78

Хери, така са телчетата - не харесат ли нещо - край до там са! Изобщо аванта не пускат Crazy Четох някъде, че телците обичат хубавите и изкусни манджички.... ще има да готвим кат побъркани Crazy
Пък до 21часа (абе как помниш бе  hahaha Mr. Green) има още време  Hug Mr. Green

Силвия, бързо оздравяване ви пожелавам!  Hug

Мариетка, може да отложиш и след РД, примерно ден-два след РД...  Peace  аз 2 седмици по - късно ще я бием... та за няколко дни нищо няма да стане Rolling Eyes

Лече, така е... на село като отидем на живо вижда сумати животни... другия вариант е книжки с животни или зоопарк...  Mr. Green

по въпроса с уменията - ми имаме си умения (и не ги дължа на баби  Peace, а на моя милост Peace, не смятам че да живееш с баби виждаш ли детето се е научило на много неща от тях и заради тях...  Peace) - да изброявам ли!???? Mr. Green горе долу каквото правят и вашите деца, това и Едика Mr. Green, в някои неща е назад, в някои е напред Sunglasses като цяло си се развива ОК  Mr. Green

# 103
  bouquet за всички харесали снимките на гладнико Нико.  Laughing

Jira, дано неразположението на Сиянка отмине до рождения й ден и да имате най-хубавата торта. Hug В краен случай да се примолим дружно на Шени да направи една и за вас? Wink

Оливър, ама сериозно ли сама се качва и се пързаля по пързалката???? Rolling Eyes newsm78

И аз това щях да питам. Нико за катеренето се катери...е, на пързалката в бебешкия кът, която е с 3 полегати стъпъла, ама не може да се пусне сам - още не се сеща. Mr. Green

Иначе е упорит за 3 телета взети заедно. ooooh! Днес след като на 2 пъти едва не събори телевизора и баща му си отнесе кавгата без да е виновен, взехме кардинално решение да сменим масите на телевизора - сега стои на една по-малка, така че да няма място да се катери по нея...а по-голяма съм му я оставила в средата на хола да се катери по нея колкото си иска. Mr. Green Обезопасих я отстрани с по един лежаш фотьойл, ако вземе да падне поне да е на меко и сега го наблюдавам да видя каква нова пакост ще измисли.

Никовата ваксина е определена за 23 май и аз от сега съм го замислила... Thinking

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 17:31 от Tony_st

# 104
Филип пък не прави нищо, освен разни простотии, като да бърка на хората в торбите, да се вози с краката качени на масичката на количката, да се плези и да плюе по роднините си. Изобщо не виждам смисъл да го уча безсмислени неща, като да показва колко голям ще стане  Mr. Green И не мисля, че това какви маймунджулъци съм го дресирала да извършва е показателно за интелекта, който ще развие като порасне.  Peace Че е най-умния и най-красивия на света е ясно като бял ден!  Twisted Evil Mr. Green Crazy Laughing Heart Eyes

Имам питане за бебефони - аз не купих бебефон , тъй като тук живеем в апартамент и не се е налагало да го използвам. Но както знаете скоро се прибираме, а в БГ живеем в къща. И се  чудя дали да купувам бебефон. Моля, тези които имат да споделят дали са доволни, от кои марки, дали има нужда да взимам и аз.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт