Погледни кои са ви астралните близнаци

Силвия, аз бих си купила ново шише калциев глюконат. То много ясно си пише, че годността му е 7 дни

Иначе Хера нашите умения са горе - долу това - пляска, дава боц, чао, дава въздушна целувка, целува ме по бузата
, хей ръчички прави, показва пеят, скачат палците (ама с показалец), показва "варило мишленце кашичка", има от тези кубчета
Като последното е съпроводено освен с протегнат показалец и със звуци "Аааааааа"
Изпразва пералнята и всичк, каквото е пълно
Ами това е май в общи линии. Яде - с ръце плодове, зеленчуци и бисквити. Готвено - давам аз с лъжица, сама все още не изявява желание да държи лъжицата

А от празника на Тити снимки искам и аз
И да не слушате майка и,. беше много хубаво тържество, имаше купон, а дъдждът - кое друго бебе може да се похвали с купон, който напомня на хаус парти? Ние изтървахме тортата, щото малката беше безумно крива и още ме е яд ЧРД Магинце
Расти здрава, здрава, здрава, много умна и любопитна.
Честит празник и на Митко
Бъди добър и честен човек, порасни зрав и умен, за радост на всички, които те обичат 
Хайде, толкова от мен, че ме чака работаааа
Ей това ако я научиш, ще е супер! 

и ужасно много ме е страх да не й стане нещо и за първия й рожден ден зорлем да го разболеем детето или да има температура и да й е некомфортно... 
А то милото не цирика, ами само търси решение на проблема си

Ние като ядем ябълка сме ужасно мръсни, та представям си ако му дам това, което си предложила на Нико
Четох някъде, че телците обичат хубавите и изкусни манджички.... ще има да готвим кат побъркани
като цяло си се развива ОК