Отговори
# 135
  • София
Честит първи рожден ден на :
Невероятната Алекс(красива като пролетно цвете),

Омайникът Дани( невероятен усмивчо и любимец на дамите),

Синеочката Йо( малка и нежна като пролетна капка дъжд),

Сладуркото Тоши( деликатен и неустоим като един истински мъж)

и страхотния Камен( скорошен батко на прекрасно братче)!

Честит рожден ден и на останалите ни дечица!

Бъдете живи и здрави мили сладурковци!Нека пътеката на живота ви да бъде осеяна с много усмивки и пролетно настроение! newsm59 newsm51 smile3525 newsm38  bigdance2 Tada newsm81
Сега за нас: Вчера изкарахме невероятно! Heart Eyes Имахме скъпи гости, много усмихнато и послушно Маги, прекрасна торта и безброй усмивки! Благодаря на всички, които станаха част от нашия празник! HugЕто и малко снимков материал-останалото ще го кача скоро във ФБ!:
Скрит текст:

П.с. Много сладък Юкио видях и невероятно пораснал! bowuu А Ралфи направо е приказен! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 16:52 от jenajena

# 136
Страхотна Маги, обожавам червения цвят, а на нея много й отива. Много усмихната мама Марта.. Hug
Много сладки муцунки - Габ, Ралфи, Павел, Юкио.
Честит рожден ден на Алекс, Йо, Тошето, Дани!Нека се получи един незабравим празник на всичките семейства, дето ще празнуват днес!
Мариети, няма така да говориш за себе си. Имаш време да се реализираш! Само че ще става едновременно с гледането на сладката Мариска! Гуш.
Гого спи, днес беше отново ранобуден, в 6 ч кукна. Каква е тази работа..
Аз вчера излизах, направих си маникюр, посвърших разни работи и добре ми се отрази малко разнообразие. Снощи го поизчаках, явно детето иска да ляга по-късно, сутринта ме оставиха да поспя и ехе............направо съм друг човек. Grinning

# 137

Честит Рожден Ден на варненското ни приятелче ДАНИЕЛ!
Да е живо и здраво детенцето ти скъпа приятелко Дани! Да ви радва много, да слушка и да бъде вашата гордост!

За тебе мамо Дани -

Честит Рожден Ден и на сладуранката Алекс! Желая ти едно розово и безгрижно детство, мило дете! Бъди радост най-голяма за твоята мама Диди_Хрис!
Никога няма да забравя трепета ти в очите, когато постъпи в болницата!

Весел Празник и за тебе Диди -

Честит Рожден Ден и на вас скъпи дечица:

Камен на мама marley, Тошко на мама elissee, Йоана на мама NickyTo, Мая на мама  free_spiri, Венцислав на мама  tsveti87!
Да сте много здрави, много послушни. Пожелавам ви много усмихнато и весело детство!

За вас мили майчици -

# 138

Честит рожден ден и от нас Simple Smile На всички, които порастнаха през изминалите дни желаем безгрижни мигове и щастливи родители!

пп Търся снимка на тортата Simple Smile

# 139
  • София
Сега за нас - от 2 вечери съм решила да премахна нощното хранене на Елена, но бе успех! Само вода пие и след 10 минути пак е будна. Правих й 150 мл. вода с мляко за 60 мл.  Rolling Eyes Резултата е, че в 5 пак се буди гладна. А като си изпие 180 мл. мляко и спи като пън до 8:№0 - 9:00 ч. Някой да знае вълшебен лек за спиране на нощното хранене?

Нелка, има една схема как да изместиш в рамките на 7-10 дни нощното хранене. Идеята е да намаляваш нощното количество за сметка на дневното и така детето не се буди от глад. Ще я потърся по-късно от лаптопа и ще ти я пратя.
Тогава ще се включа и с подобаващ поздрав за любимия ни зет Дани, чаровниците  Йо и Алекс, останалите дечица и техните майчета.

# 140
  • До морето :)
Жира, ще съм ти безкрайно благодарна, защото Ели може да спи до 9ч., но аз трябва да ставам в 7 всеки ден и ми се спира тока.

Страхотни са ни децата. Много се радвам на всички снимки  Heart Eyes

ПП: Абе днес имам ужасно главоболие? Някой друг да се оплаква от това?  newsm78

# 141
Честит рожден ден на Тодор, Алекс, Йоана, Дани, Камен, Мая и Венци! Да са много здравички, щастливи и да растат преодолявайки препятствията на ежедневието с удоволствие! Весел празник и на семействата им!  bouquet

Тони, в тази връзка да те питам - Нико в началото как го дъвчеше месото, защото казваш, че от самото начало го захранваш с парчета да си яде сам, а пък също казваш, че отскоро вече си дъвче и месото без проблем?

SYMa, факт е, че той се опитва да дъвче от самото начало, макар тогава повече да осмукваше храната. Месо дадох когато беше на 7 месеца и първото месо беше заешко на кебапче, за да може да си го държи сам. После дадох пилешко и на кебапче и парче месо, от бялото, което е разрязано по дължината на влакната - така са по-устойчиви парчетата, не се разпадат и могат да бъдат осмуквани. Първите няколко пъти само осмука месото и го изплю, но след това си отхапваше и си дъвче дори и без дъвкателни зъби. Свинско и телешко съм давала крехко печено - беше скоро и вече си дъвче съвсем добре, след като го е осмукал хубаво. Simple Smile
mushence, слагам му от супата в купичка - понякога я изсипва /както в случая/ на масичката си и си гони зеленчуците и си ги слага в устата сам - друг път му е по-интересно да си топи корички хляб в бульона и да си ги осмуква и яде сам. Peace Ето и малко информация, ако ти е интересна за "захранване водено от бебето", а това е темата тук във форума. Peace

Бебефон не съм ползвала нито с Рая, нито сега с Нико. И в София и тук живеем в тристайни апартаменти и не ми е необходим, та мнение не мога да дам. Peace

lotxen, Юкио е прекрасен! Толкова е екзотичен и приказен...а торта изглежда е точно по мой вкус. Party

dessince, и Павел е голям сладкиш на гърнето...изглежда ужасно доволен от себе си. Laughing

Марта, сияеш направо! Знаех, че сте хубаво семейство, ама пък чак толкоз хубави да сте... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасни снимки сте направили! Маги изглежда толкова спокойна и нежна в червено - направо е разкошна. Heart Eyes

Фототата и на Ралфи са много хубави и той е един пораснал господин. Sunglasses

Къщи, а твоята балеринка е като принцеса! Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 13:18 от Tony_st

# 142
Честит рожден ден на Тодор, Алекс, Йоана, Дани, Камен, Мая и Венци! Да са много здравички, щастливи и да растат преодолявайки препятствията на ежедневието с удоволствие! Весел празник и на семействата им!  bouquet

Жирааааа, такъв комплимент  ми направи, направо ще се пръсна  Hug  Blush Много ти благодаря Hug С удоволствие бих помогнала обаче утре заминавам на гости при мама и няма да съм в София до 27,05. Ако сте съгласни да дойдете до Русе за торта - тогава нямаш проблем Blush
Юкио, Габи и Ралф  Heart Eyes, като не мога да не отбележа последният колко прилича на майка си Heart Eyes Само моето дете е копие на баща си Crossing Arms(освен в очите, те са изцяло на мен Heart Eyes)
Деси - много хубава покана Peace
Нелка - Али спря да се буди сама за сукане преди около месец и половина. Но от моя позната знам така-даваш рядко АМ и в рамките на няколко дни го разреждаш все повече и повече, накрая даваш вода. При нея проработи, но не знам дали ще ти помогне на теб Hug
Бейбифон - имам дигитален на Авент, купих си го сравнително късно, но не съжалявам, от голяма ползва ми е.  Във Вис Виталис го гледах за 270 лв, от Амазон си го купих за 80 лв с доставката - беше някакво коледно намаление.
Усмихнат ден от мен Hug

# 143

Честит рожден ден на Алекс! Бъди жива и здрава и все така лъчезарна!

Честит рожден ден на Йо! Бъди жива и здрава, много усмихната и щастлива!

Честит рожден ден на Дани! Много здраве, щастие и безгрижни игри!

Честит рожден ден на Тоши! Расти жив и здрави и носи много радост на семейството си!

Честит рожден ден на Камен! Бъди жив и здрав! Пожелаваме ти много безгрижни игри!
Честит рожден ден на Мая и Венци! Бъдете живи и здрави, мили деца!

Честит празник и на всички майки! Пожелавам ви от сърце децата ви растат живи и здрави, много усмихнати и да изпълват дните ви с неповторими спомени! Весел празник!

Зазка,благодаря:)

Ралфи,Маги,Габи и чаровника Павчо са страхотни. Деси,поканата е много хубава (исках да използвам друга дума но я забравих  newsm78)

# 144
Днес е доста дъждовно в Пзк.  Crossing Arms тааа Еди оттърва разходката... но не и майка му Mr. Green

Искам да отбележа чаровника Ралфи - страхотен пич... ама Бубе, съвсем сериозно, много хубаво дете си имаш  Heart Eyes

Марте, твоята сбъдната мечта - Маги е много хубава и нежна! Страхотен тоалет, а тортата е много, много красива! Семейството ви е страхотно. Само хубави и усмихнати мигове да имате заедно  Hug Heart Eyes

Къщи, Габ е супер. Много нежна грация  Heart Eyes, скоро ще се видим и ще гушна тази малка балерина... чакаме снимка с тортата Mr. Green Heart Eyes

Деси, поканите са много хубави и оригинални. Много ми харесаха, просто супер.  Heart Eyes

Ние отиваме да се храним - телешко със зеленчуци. Бон апети и на всички останали от нас. Hug feeding  love001

# 145
Марте,   bouquet
Честит първи рожден ден на :
Невероятната Алекс(красива като пролетно цвете),

Омайникът Дани( невероятен усмивчо и любимец на дамите,

Синеочката Йо( малка и нежна като пролетна капка дъжд),

Сладуркото Тоши( деликатен и неустоим като един истински мъж)

и страхотния Камен( скорошен батко на прекрасно братче)!

Честит рожден ден и на останалите ни дечица!

Бъдете живи и здрави мили сладурковци!Нека пътеката на живота ви да бъде осеяна с много усмивки и пролетно настроение! newsm59 newsm51 smile3525 newsm38  bigdance2 Tada newsm81

# 146
Шени, това е и моята идея, да разреждам, ама засега няма ефект. Пък ако я чакам сама де се откаже - едва ли ще е скоро. Не дай се Боже, да е наследствено.  hahaha Баща й до 2 годинки си е търсил вечер млякото по 2-3 пъти  #Crazy
И моето не е взело нищо от мен. Все едно не е мое  ooooh!

# 147
И моето не е взело нищо от мен. Все едно не е мое  ooooh!

spoko spoko spoko
Остава да се надяваме поне характерите им да приличат на нас, щото сме много готинииии Joy Joy Joy

# 148
По най-важното приличат на нас - от кръста надолу  Whistling

# 149
Момичета,

покрай този тежък май месец малко ви позарязах.

Честит рожден ден на патерици на всички рожденици. Много усмивки, пакости и незабравимо детство.

Сега ще прехвърля темата назад, но едва ли ще успея да прочета всичко...

Общи условия

Активация на акаунт