Мариетка, знам, че имаш много хубава причина, за да свалиш килограмите, затова вярвам, че ще го направиш!

За нас - вече не сме въобще с цицина и имаме съвсем лека червена чертичка.

Не исках да се отделя от Слави...а сега...знаеш
Хубавото е, че децата се адаптират бързо /повечето/ и в яслата/градината заместват мама с приятели. НО трябва да си наясно, че по-добре от теб никой няма да го гледа - факт. Но и пари никой вместо тяб няма да изкарва 

Дори още като бяха на 8-9 месеца бях чела,че трябва да рисуват,без да излизат от очертанията на листа!!!!
И ние ще посетим скоро. Също и ортопед. Последно частната ни педка каза, че май била дюстабан беборани 

Сега остава да се мобилизираш и да постигнеш това, което желаеш 

) и си е 74 см от 2 месеца
Познайте колко е дебела-направо се търкаля! Фонтанелата ни не се затваря добре и пием още вит. Д, избиват 4 кътника, не ходим още сами, иначе сме здрави и добре! 
На Кики му купих приказка в рими- много е доволен и прочете малко сам от нея, а на Вики-книга с екперименти, веднага се зае да ги прави!

аз определено не мисля да се търкалям из хола... то и няма толкова място 

ще я видим ние тази работа другата седмица...
Дано не те боли толкова много

е как да се пусне да ходи детето, като той адски много я стресира!!!! В Бургас ходеше, тук не иска - което ме навежда на мисълта, че баща й е виновен (ако си спомняте преди да заминем за Бс ви бях споделила, че я оставих на баща й 4 пъти за по 20тина минути и той 3 пъти я изтърва, тя пищеше и не искаше да ходи при него 2 седмици
)

Аз пък бях много учудена на сестрата и докторката, защото и двете цъкаха с език, че той си ходи сам при това стабилно. Мисля си, тукашните деца не прохождат ли около годинката?
Иначе пак гледаха умно като им споменах, че той се храни сам и яде сравнително добре с вилица, а с лъжица успява ако съм му я напълнила аз. За протокола на 1 г. и 19 дни Нико е 11, 350 кг и 78 см. 

Тони, просто мажа с обикновено, слънчогледово, готварско олио мястото, където е ударено. Казаха ми, че някои мажат с бебешко, ама аз на него вяра му нямам, пък и бебешко нямам вкъщи
Качвам се горе и гледам решетката на кошарата пак се счупила
и ММ: "Виж Елена какво направи?! Ако беше сама!!!!", но понеже се познавам стоката се оказа, че той пак се е подпрял на нея и тя не го е издържала (все пак не е за 115 кг. мъже). Как само се оправдава с детето. 
Иначе честита ви прическа. На мен "ѝ" ми е Shift+X (хикс)Препоръчани теми