Отговори
# 540
  • До морето :)
Луси, като мине от ясла в градина, няма ли пак да е със същите деца? То ако на едно място са 2-те заведения, не се ли прехвърлят автоматично? Поне там където подавам аз документи, наплива не е никак голям и децата са си едни и същи.  newsm78

Мариетка, знам, че имаш много хубава причина, за да свалиш килограмите, затова вярвам, че ще го направиш!  Heart Eyes  bouquet

За нас - вече не сме въобще с цицина и имаме съвсем лека червена чертичка.  Mr. Green Не вярвах, че това олио въобще ще подейства, а то било даже вълшебно.

# 541
  • Стара Загора
Лече първият път когато Слави го удари люлка и го хвърли направо на няколко крачки...мислех че ще умра Twisted Evil Тогава една баба ми каза бягай за олио от някъде. В близост е заведението - нашият офис с душката Mr. Green...извинете за лиричното отклонение - бягам аз..дават ми салфетка напоена много с олио...връщам се и търкам...ей бога ми...оправи се много бързо...без отоци и чудеса.
И все се бъзикахме с Георгиев, че трябва да си нося по едно бурканче олио защото той е много буен Mr. Green
Душеее казвала съм ти...в теб виждам моето старо АЗ Heart Eyes Не исках да се отделя от Слави...а сега...знаеш Mr. Green Joy Хубавото е, че децата се адаптират бързо /повечето/ и в яслата/градината заместват мама с приятели. НО трябва да си наясно, че по-добре от теб никой няма да го гледа - факт. Но и пари никой вместо тяб няма да изкарва Mr. Green а детето си иска контактите с децата. С теб ли ще играе на "балона се надува" примерно...дърта магирица да се търкаля из хола Mr. Green  Всичко мина и заминава...важното е да са здрави. За очето - пиши, че нали знаеш...болна тема ми е.

# 542
A добър вечер, ако все още ме помните  Mr. Green
Честит празник на дребльовците и на каките и батковците им Simple Smile

По темите от анкетите.. то имаше доста разисквани въпроси, ама пусто не мога да се включа все.
С килограмите започвам
Скрит текст:
- искам да кажа че напълно съчувствам на всички, които са качили много и са си ги закотвили. Знам какво е да си мноооого.. Мариетка, аз с първото дете също лежах и ходех САМО до тоалетна, но наистина само.. до началото на 6-ти месец. Пих утрогестан за задържане.. не помня с точност, но поне до средата на 5-ти месец съм си пила. Резултат - започнах с 53.5, родих на 67. Бях смъкнала дори първите месеци, щото пък повръщах. После обаче, след раждането стана нещо страшно.. започнах да качвам яко, ядях ужасно много и в края на втори месец бях 70!!! кила. Висока съм 155, сигурно се сещате как съм изглеждала с около 20 килограма над обичайните ми.. та от хормоните ще да е било според мен. После обаче ми откриха и Хашимото, така че ако не се изследвала за това, бих те посъветвала оттам да започнеш. Много често бременност може да отключи проблем с щитовидната и оттам проблемите с килата са налице. Накратко - минах тогава на 90-дневната, свалих няколко килца, стигнах до 63-64 и запецнах. После започнах да тренирам по два пъти в седмицата и този път заковах на 57. Стоях така около 3 месеца, тогава реших да мина пак на 90 дневната + тренировки 3 пъти в седмицата и започнах пак да свалям.. Цялото чудо ми отне около година, да си върна първоначалните килограми и оттогава ги задържах на около 51-52. В момента съм 50. Така че - има шанс, определено! Само че се изискват мноооого усилия и упоритост! Присъединявам се към Бубето - ако имаш нужда от това някой да те стимулира по някакъв начин - насреща съм Hug
За спането: - не спи.
За гърнето - не знае какво е, но му подариха за РД. И то не някое компактно, ми като трон, да заема повече място  Joy
За бибата - не можахме да го научим.
За рисуването - напоследъл се е научил да отваря флумастрите и да ги яде.. до там са творческите му изяви. Днес плю зелено после.
Да пие от чаша - пие, дави се по малко.. но си пие общо взето от такива с накрайник и от обикновена също. Пие и от бутилка литър и половина редовно, щото забравям да взема негово шише за навън.

# 543
Добър вечер!
След два часа тръшкане и пронизителен рев заспа туй дете най -накрая! Оказа се,че е гладна! Изпи 200мл АМ след като към 9 изпи 250мл  Rolling Eyes Кво е това ядене?!  Ама така е като не яде манЖи през деня.
По провежданата анкетка да отговоря : Събужда се с писъци да яде -веднъж към 2-3,и веднъж към 5-6 -7 -изпива по 250 мл АМ! Ужасно много ми се вижда,но не знам какво да направя! Понякога се буди, за да пореве малко (като снощи  +два пъти от обичайното) -вземам я и я гушвам малко и заспива пак.
Залъгалки не сме ползвали, въпреки разнообразието, което предложих -не пожела!
Гърнето наистина сме го обсъждали много пъти -аз лично съм си взела решение за след няколко месеца,когато евентуално може да разбере за какво служи  Peace
Това с рисуването искрено ме забавлява всеки път като го чуя  Simple Smile Дори още като бяха на 8-9 месеца бях чела,че трябва да рисуват,без да излизат от очертанията на листа!!!!
Луска, това с кривенето на очите и на ми казаха педиатрите,че е нормално.Ама все пак те не са специалистите, които да кажат дали точно конкретното е в рамките на допустимото.Така че най -добре офталмолог  Peace И ние ще посетим скоро. Също и ортопед. Последно частната ни педка каза, че май била дюстабан беборани Thinking
За яслата се чудя какво да правя - записах я, но не мога да я дам! А предполагам, че по -бързо свикват като по -малки, а и друго е да си има приятелчета. Ама като ходихме да я записвам и като й видях отражението във входната врата,каква е мъничка и като му ревнах!!! Ужас!
Лече, браво, че вече я няма синката! И аз не предполагах,че олиото е такава панацея. Ама понеже съм доста зле и на няколко пъти я фраскам Тияна я във вратата на колата, я в масата, та е изпробвано.
Мида -пясъчник си имаме! Подарък ни е за РД. За съжаление още не е изпробван, че нещо не е съвместим с гръмотевици и порои  Tired
Мариетка, наистина изглеждаш много различно. Но трудностите, които си изживяла си струват  Peace Сега остава да се мобилизираш и да постигнеш това, което желаеш  Hug
Галке, бързо оздравяване!  Не знам кво е туй нещо,но дано минава бързо!
Оф, нали ви се оплаках от един странен гърлобол. Не било гърлобол, ами най ми било зъбобол! Долен мъдрец се опитвал да пробие, а нямало никакво място! Поради тази причина отвсЕкъде са се подули лимфни възли и подобни! Вижда се съвсем малка част, а другото ще трябва да се изравя изпод венец, кост -мост и т.н. Очаква ме дву -часова операция и отоци,подутини и болки поне една седмица. Явно ще посрещам рождения си ден само на питиета със сламка  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 23:53 от *polita*

# 544
Много съм зле  Sunglasses Забравих да честитя празника на нашите съкровища ( макар и в последната минута)
Да са ни живи и здрави дечицата, да растат много палави и любознателни!!! Честито и на всички, които пазят детското в себе си!!!!

# 545
Добро утро, майчета!
Преди да излезем на разходка, да честитя:
Честит рожден ден на Борис на Must. Да е жив и здрав, винаги весел и усмихнат, и болестите да ви забравят вече! newsm59 newsm59  Gift newsm38 Gift  ura

# 546
  • на североизток
Честит рожден ден на Бобо! Да расте жив и здрав и много щастлив!

Мист, честит ви рожденик! Пожелавам ви от сърце да е жив и здрав, както и вие покрай него, много да ви радва и да изпълва дните ви с прекрасни преживявания! Весел празник!

# 547
  • София
Честит първи рожден ден на Борис на Мист! Бъди живо и здраво  мило детенце! smile3525 newsm59 newsm38  bigdance2 Tada

И сега поздрав:
"Щъркелче: Myst е родила на 02.06 нейното трето човече. 3200г, 49см!"

Написала го е Менианте на 03.06. 2012 г. в 08.00 часа!
По другите теми не се включвам, че не съм успяла да изчета всичко!
В четвъртък бяхме на консултация: Маги Както винаги наопаки на всички неваксинирана ( нашата доки я слага ваксината на 1г. и 1 м.), тежи 9600 кг.(800 г.р нагоре  #Crazy) и си е 74 см от 2 месеца ooooh!Познайте колко е дебела-направо се търкаля! Фонтанелата ни не се затваря добре и пием още вит. Д, избиват 4 кътника, не ходим още сами, иначе сме здрави и добре! Peace
Вчера, за 1 юни всички получиха подарък книжки-Маги е най-доволна, не спира да я разтваря и да "обяснява" кое животно- кое е bowuu На Кики му купих приказка в рими- много е доволен и прочете малко сам от нея, а на Вики-книга с екперименти, веднага се зае да ги прави! Peace

# 548
a_val   bouquet

Добро утро, майчета!
Преди да излезем на разходка, да честитя:
Честит рожден ден на Борис на Must. Да е жив и здрав, винаги весел и усмихнат, и болестите да ви забравят вече! newsm59 newsm59  Gift newsm38 Gift  ura

# 549
За изпита... едната тема, която ми се падна не я знаех много добре и бях за 4-ри. Само че аз много държах да имам висока оценка по тази предмет, защото е ключов за специалността ми... и се примолих да не ми я пишат, а да се явя пак. На доцент-ката й стана драго, че на някой му пука за оценката и иска да даде повече от себе си... и каза да се явя на 8ми. Дано тогава успея!!!  Praynig

Хоупи, бъди сигурна, че и като се оженят/омъжат пак ще ги мислим и то много  Whistling
Аз също се чувствам ужасно затъпяла, освен това и не издържам на безсъние както преди... но това си върви с възрастта  Wink
Нелка, радвам се, че е изчезнала цицината от чаровната физиономия на Ели  Hug Hug Hug
Даная, много ми е мъчно за малката Мариела... дано бързо се оправи милото  Praynig Praynig Praynig
ДеСимонка, бъди по-отговорна за себе си, защото Мони на кой ще разчита?!  Peace Hug
Луси, много жалко, че днес не можахме да се видим... най ми е хубаво с теб да си говорим очи в очи  Hug
Херичhahaha аз определено не мисля да се търкалям из хола... то и няма толкова място  Joy
Марте, много хубави подаръци си направила на децата!!!  Hug
И аз мисля, че Мариса много наддава в последно време  Whistling ще я видим ние тази работа другата седмица...
Полиии, стискам палци да се разминава лесно и бързо!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Дано не те боли толкова много  Praynig Hug

Бубе, Жени, благодаря ви за готовността да ме хокате и стимулирате  Hug
Мисля тези дни да започна отново диета, но този път съм твърдо решена да затегна здраво коланите и да се справя...   Praynig

За нас: вчера отидох до магазина за 5 минути и оставих Мариса на татко й и познайте - връщам се, детето реве - ПАК я е изтървал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire е как да се пусне да ходи детето, като той адски много я стресира!!!! В Бургас ходеше, тук не иска - което ме навежда на мисълта, че баща й е виновен (ако си спомняте преди да заминем за Бс ви бях споделила, че я оставих на баща й 4 пъти за по 20тина минути и той 3 пъти я изтърва, тя пищеше и не искаше да ходи при него 2 седмици  #2gunfire )
От вчерашното падане на ухото й беше станало едно топче (от кръвонасядане), което беше синьо-лилаво... Добре, че малко преди това бях влязла в темата и прочетох за случката с малкото Лече-буболече и за олиото... Нелка, аз не го знаех това, но ти благодаря, че сподели - намазах я и след 2 часа й нямаше нищо  Shocked

Ще взема и аз да излизам с бурканче олио  hahaha

Честит първи рожден ден на Борис!!!

Пожелавам му безгрижно детство и много сбъднати мечти!!!

И за мама Myst

# 550
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС!!! МУСТ НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО ПОЖЕЛАВАМ МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ И ЕДНА ПЪЛНОЦЕННА ПОЧИВКА НА МОРЕТО!!!

Мариети,ама си и ти,изкарала изпита и на поправка иска да ходи.Другия път ти пожелавам много повече късмет.

А за диетите-упорство му е майката.Аз започнах преди няколко месеца тази "-60" Свалила съм 4 кг и 1 плаващ,ама без много много движение,ей много ме мързи. Снощи в слона където ходих на маникюр има "Пауър плейт" 10 мин тренировка на него се равнявали на 1ч във фитнеса.Та се замислям Мариела като иде на ясла сега,а аз съм още отпуска да ида да потреса телеса 1 месец,да видим къв ефект ще има.

Днес и Мариела от дърпане,че иска да влезе в банята седна на земята и се прасна в касата на вратата и о чудо-като посиня тва ми ти ударено,и аз бързо олио,и мина верно.Simple Smile

Иначе за нас -вече 2ри ден е без Т -иначе някой от пъпките започнаха да стават на мехури,ама било нормално.Голям зор виждам с даването на лекарствата,тва дет е с вкус на мандарина изобщо не и харесва.Иначе днес хапва много по добре отколкото вчера,и цяла нощ си е спала без истерични ревове,само веднъж измрънка и толкоз,та и ние си поспахме.

Снощи я вкарахме да я къпем в банята права,със слушалката на душа-беше много доволна.

Поли стиснати палчета и да се оправяш бързо.

Яслата,и мен ми става все по мъчно,колкото повече наближава.А сега и заради болеста изчаквам със изследванията-кръв ,урина,чревни паразити,че за да я вземат в яслата на 11.06 трябва да е здравичка.

# 551
Честит рожден ден на Борис! Много здраве и щастливи детски дни му желая. С любопитство и ентусиазъм да открива света. Много весел празник днес на цялото семейство.   bouquet

cvete78, за съжаление не мина с малко рев, че те ваксините 2 били - биха му ги в двете раменца. За щастие плака само от убождането, после стана и тръгна да обикаля кабинета. Crazy Аз пък бях много учудена на сестрата и докторката, защото и двете цъкаха с език, че той си ходи сам при това стабилно. Мисля си, тукашните деца не прохождат ли около годинката? newsm78 Иначе пак гледаха умно като им споменах, че той се храни сам и яде сравнително добре с вилица, а с лъжица успява ако съм му я напълнила аз. За протокола на 1 г. и 19 дни Нико е 11, 350 кг и 78 см.

Нелка, чудесно е, че на Елито не и е останала цицина. Това с олиото за сефте го чувам. Я, кажи каква е тахниката? Или просто го мажеш?

Даная, не съм го забелязала Никола да стъпва навътре...ама щото не съм се заглеждала....а може би трябва?! Thinking

ДеСимонка, скорошно оздравяване и на теб. Hug

Lussy, изобщо не мога да коментирам...както е тръгнало Рая може би ще ходи в тукашна градина за 3-4 месеца. Та съм на същия хал, само дето тя е по-голямка... ooooh!

Марта, много си е добре Маги...супер мерки. Сега като проходи и ще окльощавее за отрицателно време - от опит го казвам. Рая беше почти с размерите на Нико на годинка, а сега е на 3 г и 4 м. и тежи 14 кг на височина 98 см. Rolling Eyes
Супер са подаръците и у нас книжките и пъзелите са на почит и уважение. Wink

Мариета, ще стискам палци и на 8-ми Simple Smile

# 552
# 553
Честит рожден ден на Борис! newsm59 nbirthday    bigdance2  bigdance2

В четвъртък ваксинираха Ина.През ноща вдигна температура,ама слава Богу, на сутринта беше пушка.
На мама кюфтето е 11.300кг и е високо 78см.
Доки каза да започна да  слагам мед в чая,да меля сурови бадеми и лешници на брашно и да ги поръсвам върху храната .

Бритона й(абе къде се намира това ударено "и",като слагам само "и" се дразня,като слагам"й" също) беше започнал да влиза в очите и реших да я пострижа.Понеже съм изключително сръчна,в момента прилича на телевизор.

Записах Евата в първи клас ,след големи вълнения и терзания кое у-ще да избера.

# 554
  • До морето :)
хиихихи, радвам се, че олиото ви е помогнало на всички  Joy Тони, просто мажа с обикновено, слънчогледово, готварско олио мястото, където е ударено. Казаха ми, че някои мажат с бебешко, ама аз на него вяра му нямам, пък и бебешко нямам вкъщи  Laughing Иначе знам, че и за изгорено става. Пак мажеш веднага и не ставали мехури, ама не съм го пробвала. И хватката е да го намажеш по най-бързия начин, не след 1-2 часа.

Мариетка, така са татковците. Аз пък днес, докато Ели спи, пресаждах цветя, глупости... И бебефона включен горе, да я слушам. Свърших и отидох до съседката, да изпуша 1-2 цигари, за почивка. Връщам си и съм забравила за изключа бебефона на двора. Чувам как ММ пее: Кокошка край хамбара - ко-ко-ко.  Joy Качвам се горе и гледам решетката на кошарата пак се счупила  ooooh! и ММ: "Виж Елена какво направи?! Ако беше сама!!!!", но понеже се познавам стоката се оказа, че той пак се е подпрял на нея и тя не го е издържала (все пак не е за 115 кг. мъже). Как само се оправдава с детето.  Crossing Arms

Деси Шиша, как ти дойде на акъла този телевизор. Пъкнах се да се хиля.  Joy Joy Joy Joy Иначе честита ви прическа. На мен "ѝ" ми е Shift+X (хикс)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО! ЖИВ И ЗДРАВ! ЦЕЛУВКИ!

Гале, и аз мисля скоро да започна да къпя Елена права, само малко по-стабилна да стане.

За нас - Ели е все по-стабилна, не спира да щъка. Имаме една плажна палатка  ( ето такава ) и мисля да й я опъна в градината, ще й наредя вътре пъзела от цифри, хвърлям й играчките и да си играе с батковците  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт