Отговори
# 135
  • София
Жалко, че докати си била там не те е видял Велев, той е специалист по патологична бременност, с дългогодишен опит, все пак ще продължим да се молим за теб и бебче, не се отказвай още  Praynig

# 136
blizna4e, все си мисля че има надежда Praynig

лаленце74, и на теб не ти е било лесно Hug Дано вече да нямаш проблеми.

# 137
  • на земята
 *_*_lana_*_* ,благодаря ти,дано е така и всички тук да нямаме проблеми,ей винаги съм си мечтала за лека бременност.БЛИЗНАЧЕ  Praynig

# 138
blizna4e кураж мила!Вярвам,че всяка от мамите тук ще се моли от все сърце за теб и бебето!Помогни му да усети колко го обичаш-говори му,не си позволявай страха да те обземе,защото то също ще се уплаши!И бързо отивай утре на преглед!Не мога да повярвам какво е това безобразие,да те оставят да си отидеш в къщи,направо настръхвам от подобна, и за съжаление поредна лекарска безхаберност!Това Шейново за кой ли път вече ми пада в очите,така съжалявам,че родих там!Стискам палци Велев да ти даде надежда на прегледа! Praynig Praynig Praynig

# 139
Бебе вече няма........... Cry Ембрионът е загинал и плодният сак вече се е развалил. Днес колабирах и мъжът ми извика линейка. Отидох в Токуда, където на много хубав апарат се видя деформиран сак отговарящ на 4 г.с. (а от утре трябваше да съм в 8-ма). Няма сърдечна дейност. Утре имам час за аборт в Токуда. Това беше. Благодаря ви че бяхте с мен и успешни бремености на всички ви  Praynig

# 140
Ужасно съжалявам, близначенце  Sad Sad Sad Weary
Дано скоро те връхлети ново щастие. Възстановявай се се, миличка и горе главата!

# 141
  • София
Добро утро!

blizna4e - ужасна нощ си имала! Дано днес мине бързо процедурата и след седмица да се чувстваш добре! Щом веднъж е станало бебе, другия път съм сигурна, че още от началото ще имаш перфектно усещане за успешна бременност! Това не е било твоето бебе! Всяко зло за добро! Ти наистина направи всичко, за да го задържиш, но то реши ли че ще си ходи, няма какво да направиш!
Само се успокой и погледни отново живота, прекарайте с мъжа ти едно любовно лято и дайте живот на ново ембрионче и тогава имай вярата още от началото, че това ще е твоето мартенче или априлче (какви перфектни месеци и зодии)!   bouquet   bouquet  Hug

# 142
Близначе, кураж мила  Hug
Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш отново с двете чертички .
Стискам палци всичко да е наред и бързо възстановяване  Hug

# 143
  • София
blizna4e  Hug  Cry наистина нищо не мога да напиша, думите ми бягат...
Дано бързо се възстановиш и следващия път всичко ще е както трябва  Hug  Hug  Hug
Сигурна съм, че ще получиш много обич, топлина и съчувствие от близките си хора  Tired
лаленце 74 не съм те забравила и аз! Всичко ще е наред занапред   bouquet 74 предполагам е набора ти, от къде си, че съм забравила?

# 144
НЕ мога да повярвам !!!  Cry
blizna4e представям си какъв ужас си преживяла и в какъв шок си в момента. Нямам думи за това, което са ти причинили тези безхаберни доктори, да те пратят да си абортираш у вас, що за безобразие  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Дано по-скоро да се възстановиш и да преживееш този ужас. Вярвай, че и за вас има бебенце, което чака да бъде заченато, просто това не е било то. Голям процент от пишещите в темата сме минали по този път, не се забравя, но се преживява. Отдай се на дъщеря си и нека тя ти е утеха. Вярвам, че ще се справиш с тази мъка и скоро пак ще ни зарадваш
Много ми е мъчно  Sad  

# 145
Blizna4e, кураж  smile3518 . Бързо физическо възстановяване, а душата... на нея й трябва време  Hug
Лаленце, лека бременност занапред  Hug

# 146
  • София
blizna4e,мила ужасно съжалявам за всичко,което преживя Hug Ти си силна и ще преодолееш всяка болка и трудност.Напълно разбирам как се чувстваш,защото го преживях точно на Коледа.И аз като теб имах ужасното чувство че нещо не е наред,въпреки че не бях ходила още на лекар и нямах никакви оплаквания-просто на Коледа се събудих с кръвотечение и от там направо в болницата за кюретаж.Цялото семейство го преживяхме ужасно,но за сметка на това 3 месеца по-късно отново сме на линия.
Моля се за теб и знам,че много скоро пак ще бъдеш в някоя отчетна темичка Praynig

# 147
blizna4e Hug съжалявам мила. Пожелавам ти бързо възстановяване и не се отчайвай! Вярвам, че скоро ще се получи и всичко ще е наред !!!   bouquet

# 148
blizna4e едва ли има думи, които да те утешат в момента. Възстановявай се бързо и скоро пак да си в редиците на бременните! smile3525

# 149
ДОбро утро от мен или всъщнот вече не ми е толкова добро, след като прочетох за случилото се с Близначето.Много ми стана кофти.За пореден път се убеждавам, че в БГ управия няма да има скоро време!
Нека се молим да са ни живи и здрави децата, да стоят далеч болестите, че става лошо като се стигне да искаш помощ от днешните "докторЯ"
Пожелавам на всички лек ден!Бъдете усмихнати и оптимистични!  Hug
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт