Отговори
# 150
blizna4e просто не знам какво да ти кажа Cry  Бъди силна,имай вяра, радвай се на прекрасното си семейство и любовта с която те те даряват и съм сигурна, че скоро ще видиш отново двете чертички ще имаш най-леката и безпроблемна бременност  Hug

# 151
  • София
Близначе, съжалявам  Cry

# 152
blizna4e, прегръщам те силно! Дано се стабилизираш по-бързо. Съжалявам, че е трябвало да изживееш този кошмар.
 Hug

# 153
Момичета, всеки ден лентичката ми забива и си правя нова или пък е с няколко дни назад. На вас случва ли ви се?  newsm78

# 154
  • София
Ами не, много странно, защо не пишеш към разработчиците на форума да погледнат... като програмист получавам непрекъснато някакви неща да фиксвам и да оправям, защото няма съвършен продукт!  Embarassed

# 155
blizna4e съжалявам мила Hug Желая ти от все сърце бързо възстановяване и в най-скоро време да ни се похвалиш тук с нови две чертички.

# 156
Близначе, съжалявам много, пожелавам ти да се възтановиш много бързо, най-вече емоционално, и не забравяй, че само след няколко месеца ще си готова отново за зачеване, и най-вече не забравяй, че след всяко зло идва добро, кураж мила. Моят аборт беше по същият начин, изпратиха ме вкъщи, "да съм очаквала да паднело нещо", и чак след седмица ме кюретираха.
За съжаление и аз съм в леко рисковата група, снощи пак ми позацапа нещо, но не се плаша за сега, защото усещам, че все още съм бременна.
Не знам дали ви споменах, дали е възможно корема ми да се подува от дуфастона, от както го пия, корема ми е като на бременна в 5 месец?
Видях снимките, много сте хубави  Simple Smile, когато имам време и аз ще кача.

# 157
Близначе, съжалявм за това което ти се е случило Cry ooooh! Бъди силна и не се отчайвай и съм сигурна, че скоро пак ще видиш две чертички! Стискам ти палци и те прегръщам Hug

# 158
Момичета, всеки ден лентичката ми забива и си правя нова или пък е с няколко дни назад. На вас случва ли ви се?  newsm78

На мен ми се случи, но после като погледнах , имам разлика в изчисленията - по календара на база последния месечен цикъл, термина ми е 09.12, а според доки и нейния календар, пак на същата база - терминът ми е на 12.12.2012 - много ми е странно  newsm78 Ще говоря с нея на 30.05 когато отида на преглед.

# 159
blizna4e, много ми е мъчно! Дано по-скоро се възстановиш!  Hug  Hug  Hug

# 160
Близначе, съжалявам. Бъди силна. Прегръщам те!

# 161
  • Sofia
КОлко лошо начало на деня...близначе, толкова съжалявам, но Горе главата - съвсем скоро ще дойде ТВОЕТО БЕБЕ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 162
Blizna4e, mnogo sajalqvam Hug Kuraj!

# 163
blizna4e,толкова съжалявам за загубата ти...кураж,миличка  Hug

# 164
Здравейте,
връщам се от гинеколог - вече сме с пулс, големи сме 14,7 mm. Назначиха ми изследвания: кръвна картина, Васерман, HIV, хепатит, кръвна група и урина. Мога малко да се успокоя и мислим днес да кажем на близките, то аз вече се обадих на майка ми и тя така се развълнува.... Simple Smile
За изследването на урината трябва ли да е първата урина, че няма да мога да изтрая да е първа, а не ми се носи до лаб-та от вкъщи?

Общи условия

Активация на акаунт