Отговори
# 660
От какво се подувате бе хора, аз само слабея Sad вчера като се премерих се оказа, че съм 5 кг надолу.
Само като си помисля за храна и ми става зле, не знам това дете от какво ще се развива милото. Явно от моите сланинки яко тегли Simple Smile Леко взех да се притеснявам за себеси и него, добре че утре съм на док, че туй мойто вече на нищо не прилича Sad
Аз с пътуването явно имам голям проблем, вчера ходих на козметик с маршрутка, близо час и така ме заболя корема от всички тия дупки и друсане ... та набързо промених плановете за патуване празничните дни. Аз си оставам в София, никакъв Плевен, никакъв Казанлък и какви коли, дупки и задръствания - вкъщи на дивана! Simple Smile

# 661
  • София
От какво се подувате бе хора, аз само слабея Sad вчера като се премерих се оказа, че съм 5 кг надолу.

От хормоните как ти звучи?
Иначе вероятно всички много ти завиждаме за свалените кила!  Mr. Green

# 662
вчера като се премерих се оказа, че съм 5 кг надолу.

рЕзко ти завидЕх, честно  Laughing
Аз бая "надута" си забременях, а сега до края ще се търкалям май  Joy

# 663
Забравих да се похваля - в събота правих изследвания на щитовидната жлеза и хормоните (след първата бременност получих хиперфункция на щитовидната жлеза) и всичко е в норма.Направо камък ми падна от сърцето Grinning

Patio ти не се притеснявай за бебчо, той е още толкова малък, че спокойно може да се храни от нашите запаси  Hug

# 664
  • София
emzi, много добре те разбирам за жлезата! Ще следите ли хормоните всеки месец?

# 665
Аз не съм качила и грам при положение , че сега ям доста редовно и в повечето случаи все тестяно Embarassed. Спрях цигарите и какво ли още не. До преди да забременея все бях на диети , спорт и ограничения до спукване. Еми все си стоях едни и същи кг. Сега пак така Grinning. Аз си знам , че ще кача много ама за после съм се амбицирала живот и здраве да съм готина мама Sunglasses.
П.С.Днес ми е ужасно зле.

# 666
  • София
Аз също си стоя на едни и същи килограми и пак се чувствам надута,особено около корема...Дрехите си ми стват,дънките също,но ми е некомфортно с тях.

Предният път до 4 месец качих общо 2 кг и после до 9-тия-останалите 10 Embarassed

Сега ще видим как ще съм с качването,но аз по принцип съм си слабичка и трудно пълнея и се надявам да не са много килограмите накрая.

# 667
Здравейте момичета,

ако желаете ме включете и мен в списъчето.   Очакван термин 23.декември, години 25  Simple Smile

В събота се записах на ЖК, сложих си лентичката вече,
моля се да мина 2рия критичен период 12г.с , че януари тази година разбрах какво е да си загубиш така желаното бебче в 10-11г.с . Дано тази бременност да е усепшна и заедно да стигнем до финала!  Praynig

# 668
Здравейтеееее...  Party връщам се от преглед! Моята точица си мяташе ръчички напред назад, май ми махаше  Mr. Green Blush Записах се вече и по ЗК, на много мила лекарка попадна  Naughty В Сряда ме вика за изследванията рано рано.... и каза да се запиша за другата седмица за Ранен БХС и ФМ и това ще направя сега в петък за понеделник при доц.Балев  Wink Сутринта усетих леко помръдване и викаме "божее започнах със внушаванията и издухванията" споделих го с лекарката и тя каза, че е напълно възможо вече! При 2-ра бременност се усещала месец по-рано от 1-ва  Laughing така че започват ритничетата скоро май  Heart Eyes Каза ми също и да престана с това наливане на вода...било глупости, че трябва да пиеш по 2литра на ден!! ...колкото можеш толкова и 1 чаша да е... да не се наливам, защото натоварвам сърцето  Naughty каза също и че мога да си ям моцарелка...ммм.... започвам! аа и съм +3кг  Crazy Mr. Green Heart Eyes
Термина ми се промени за 21.12.12 които разбира може да ми го оправи когато е удобно.

Честит имен ден на всички празнуващи!  Hug

Patio Как ще си ослабнала 5кг бе жена... аз знам че не е хубаво да се слабее,.. хапвай си повечко  Peace

# 669
  • София
Мименце,добре дошла при нас Hug С теб се познаваме от друга темичка,но съм сигурна че в тази ще се записваме поне до декември Heart Eyes

*iN eterNo neL Cuore*,радвам се добрите новини Hug

# 670
  • София
Мименце - добре дошла! Всичко ще е наред, само не се тревожи много!

*iN eterNo neL Cuore* - супер, много се радвам за теб и твоя прекрасен отчет! Аз си ям моцарела през ден и нищо ми няма Simple Smile За водата и аз мисля така, а за килограмите аз съм вече +3-4, но не смятам че е много тревожно ако се свалят няколко, все пак с постоянно повръщане и гадене е нормално, още повече ако лекар знае за състоянието! И аз благородно се размечтах да бях свалила малко, че с този бърз старт не се знае какво ще стане! Не шамандура (както беше казала ти веднъж) ами направо буре!

# 671
*iN eterNo neL Cuore* прекрасно, все така да продължава до финала ти пожелавам!
Мименце добре дошла и успешна бременност ти пожелавам!

# 672
Привет,момичета!
Ние се върнахме от преглед.Малчуганът ми е пораснал -цели 1.57 см е  Grinning ,всичкое наред с него,чухме пак сърчицето.Док каза,че няма кървене в момента и няма нищо страшно.Даде ми вагинални таблетки,повече почивка и спокойствие.Пак сме при него на 31.05 за изследвания.

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 13:22 от МоРсКа СиРеНа

# 673
  • София
МоРсКа СиРеНа - супер! Ето че и твоето бебче расте!
Дано вече никой от събралите се тук не се отпише от темата и да се заформим като групичка вече! След 1-2 седмици повечето влизаме в 4-ти месец и скоро и другите ще последват и се почваме да обсъждаме - дрешки, колички, шезлонги, кенгура, ванички и др. и спираме вече с кървене, болки, гадене, гърди и т.н.т.!!!!!!!
А като разберем и пола и се почваме - имена, панделки, колички и др. и др.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 674
  • София
Честито на всички за хубавите новини днес!
Мименце, добре дошла и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт