Отговори
# 600
Добро ви утро! Simple Smile
Добре дошла на новата варненска мама  bouquet
Brayda, мисля, че  *iN eterNo neL Cuore* и kamitoooo си говоря за варненската Окръжна болница  Simple Smile.
Пожелавам ви приятен един почивен ден, а другата седмица ще почиване малкооо повече Simple Smile

# 601
И аз съм от Варна и на мен много ми хвалят Славчев , но аз защо така не мога нещо да се отпусна при лекар мъж newsm78. За сега ходя при Станева от МД , но имам някакви предрасъдъци към лекарите там и болницата като цяло. Все още се чудя къде да се дяна , много ми е труден избора.

# 602
  • София
Aaa верно, че те си говорят за Варна, а аз и skudo за софийската!  Mr. Green

# 603
Аз да ви се оплача вчера така паднах на теракота, но не си ударих корема, а само крака и много се притеснявам, но пък нито ме боли нещо. Чудя се дали да ида на лекар или да си изчакам прегледа на 06,06? newsm78
Други бременни мами ми казват, че всички са падали, но нищо не им е ставало   Rolling Eyes

# 604
Дими внимавай бе момиче  Hug Спокойно всичко е наред, щом не си си ударила корема и нямаш болки  Hug
Елизабет Не беше ли той, за който говориха много миналото лято за случките в ОКБ?
Brayda Да ние за варненската ОКБ говорим, в нашата дори не пускат бащата само като се роди бебо му го показват и толкова..чак на изписването, освен ако не си във Вип стая, но аз не можах да се уредя за мой късмет бяха заети защото са само 2 стай там  Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 10:59 от *iN eterNo neL Cuore*

# 605

Елизабет Не беше ли той, за който говориха много миналото лято за случките в ОКБ?

Не знам , за какви случки става въпрос? Неговото име се спряга масово по форумите , но от познат не съм чувала за него. Явно е някаква млада надеждна звезда също , както моята лекарка , която за съжаление не води ЖК. Четох за него , че от 2009 специализира акушерство , предполагам , че от към опит не е много добре , но пък ако е находчив и способен... абе много момичета го хвалят.

# 606
Може и да го бъркам със  д-р Свраков и двамата са от ОКБ, но помня че миналата година имаше 2 грешки от единия.. с фатален край.. не съм сигурна кой беше  Sad

# 607
  • Разград
Привет дами!
Минавам набързо да ви почерпя, защото днес ставам на 32 години!
И ще помоля и за челната страничка да ми се коригира възрастта.
  food010  food010 smile3510 beer3 beer Wine Glass newsm64
Всеки да се почерпи, който с каквото си пожелае!

# 608
  • на земята
 newsm59 maia_a,Много здраве,късмет и всичко най хубаво ти пожелавам!!!                Дреболинка,беше слънце в СТ.З.ама сега нема ,скри се набързо, набързо,очакваме пак дъждеца май ,май..)))Мамите от СТАРА ЗАГОРА,при кой лекар ходите и къде ще правите БХС?знам ,че има доста мами от града на липите,хайде къде сте..)))    Brayda ,приятно чистене..)))На всички приятен следобед!

# 609
Честит рожден ден бъди жива и здрава и декември месец едно здраво и пухкаво бебче !

# 610
Честит Рожден Ден! Весело празнуване  Gift

# 611
Честит рожден ден!!! nbirthday Много здраве,щастие и на финала едно здраво newsm32  !!!

# 612
Майче, newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada newsm59
Бъди здрава и усмихната Hug

Новите момичета, добре дошли Hug

# 613
Привет дами!
Минавам набързо да ви почерпя, защото днес ставам на 32 години!
И ще помоля и за челната страничка да ми се коригира възрастта.
  food010  food010 smile3510 beer3 beer Wine Glass newsm64
Всеки да се почерпи, който с каквото си пожелае!

Честит рожден ден с пожелание за много здраве и много усмивки!
  ura

# 614
Честит Рожден Ден  maia_a Много здраве, щастие, и много положителни емоции ти желая  !!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт