Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 043
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Въпросната Дани няма нужда да я коментираме, това й вдига акциите още повече. Едва ли е чак толкова глупава да не се усети, че ще се издаде, по-вероятно е да цели да гледа сеир, а ние й го даваме. Да си призная и аз споделих съмненията си още днес с Димана и много малко след това Дани -Кроки съвсем се издъни. Освен ако нейното състоянеие не е патологично единственото обяснение, което имам е, че въпросната "дама" обича да гледа сеир. Е, дадохме й го.

Относно отношението към Берен и как се целува - е, това вече е извън рамките на моите виждания за етика. То бива простотия понякога, но това губи вече всякакви граници. Като има толкова недоволни да се хванат в ръце и да си го изиграят, не знам обаче кой ще ги режисира и кой ще им партнира.

Ще се повторя, потретя и почетвъртя - тези, които искат секс да си пуснат секс канал или друг сериал, тук, в този  има МОРАЛ и ЛЮБОВ!

# 721
# 722
Черна Котка Бял Котарак, добавям още два въпроса:

Кой ще им плати? и най-вече
Кой ще ги гледа?  Joy Joy Joy

Hug

# 723
  • Разград

# 724
Черна Котка Бял Котарак, добавям още два въпроса:

Кой ще им плати? и най-вече
Кой ще ги гледа?  Joy Joy Joy

Hug

На първия ще ти отговоря с НЕ ЗНАМ,
на втория_ Такива като тях  Joy  Joy  Joy

# 725
  • софия
Славенка - това върши ли ти работа за марулята, че друго нямам... Hug

Скрит текст:

Круелка - вчера ти пробвах копринените чорапи, ама ми бЕха малки и ти купих нови.... Hug
Скрит текст:

Куркуме
Скрит текст:
тук сме в Париж и току що мернахме Енгин Hug

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 18:18 от freespirit

# 726
Спиритче, боя се, че като мерна Енгин, няма да съм толкова спокойна като момичетата на пейката.  Joy Най-малко ще се свлека под нея в несвяст.  Joy Hug

# 727
Детелинко,то да беше критика за актрисата добре, а нещата които се казват там са по-скоро грозни епитети на доста ниско ниво. Така,че изобщо не си и заслужава да се мисли по въпроса.
Аз лично,вчера и там си развалих настроението и просто ги затворих,да не се дразня.

Дани,още вчера с постнатото писмо до сценаристките ми стана ясно,че ще има нещо подобно,но не очаквах да прекрачат границите на добрия тон.Е,това е прекалено вече. ooooh!Много търпелив човек съм,но чашата прелива....Затова приключих с надничането там!Ако и тук продължи същата помия,която се изля вчера,категорично ще изляза от темата.Живота ми е достатъчно здравословно вгорчен-тук съвсем доскоро влизах като в райско кътче далеч от злоба,пошлост,простотия и вулгарност.За жалост и нас не ни подмина всичко това ooooh!

# 728
freespirit,малко не ходи на марулята но става,но защо не си си взела чаша Thinking

# 729
  • софия
freespirit,малко не ходи на марулята но става,но защо не си си взела чаша Thinking

взела съм, взела съм... за всички съм взела, само да не го изкъркате до час, че сега си тръгвам от офиса, докато се прибера да ми оставите за  едно наздраве... Hug Hug

# 730
  • София
Детелинка,усмихни се,мила! Grinning
Виж,Куркума каква се е ухилила над теб точно! Hug
freespirit пък обу страстоубийствените чорапки  Joy!
Славенка го удари на пиене  Joy!
Духът на темата се завръща...

Хриси липсва  newsm78,но тя няма да ни остави, не бойте се! Naughty

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 18:32 от Л_Дани

# 731
Л_Даниnewsm10  Hug

Имаше една приказка "Много сме! Силни сме!" Flutter Flutter Flutter

# 732
  • Стара Загора
Тя Хриси да се връща,че днес не ни пуснаха 2-ри фрагман,поне тя  да ни зарадва с  трейлър-мейлър Grinning!
п.п.Сигурно има майстори вкъщи,затова не е на линия.Дано се появи по-късно!

# 733
  • София
Момичета,да ви кажа че се чувствам като шаран-просто съм възмутена и ужасена как може да се подиграят и бъзикат така с нас.Дикси е права момичета!Как разбрах,че Дани Кроки е Берен Саат85 върнах се назад в темите и влезнах в профила на Берен Саат 85 и там е изписан скайпа на въпросната дама,а той е maistorkata85.Когато пък влязох и намерих скайпа на БеренСааат 85 се появи името DuNdY_KrOkI и местожителството и България/Елена.Който иска да провери ,но аз съм сигурна,че това е една и съща личност  и съм потресена и ужасена.
Как може да се подиграват с нас така.Едва ли е преживяла нещо такова изхождам от публикациите    и назад във времето в сегашния и профил и от това да се подвизава с два профила,а защо не и трети да има?!!
Дани Кроки ли си Берен Саат ли си не зная,но постъпи ужасно с нас!А ние ти повярвахме и съчувствахме!

п.п.За пръв и единствен път се ровя  в профила на някой,но като ме загризаха съмненията и не можах да спра!Потресена съм!

Точно това направих и аз ,и от сутринта се чудя как да реагирам ,защото още преди да спомене Берен и Енгин бях сигурна за кого става дума.Затова написах завоалирано предния си пост ,защото очаквах да ме нападнете ако бях написала съмненията си още вчера.Много грозно си игра с нашите чувства момиченце!

БЕТИ СПЕЧЕЛИ  БАСА Hug
( от това което коментирахме на лс)
ОФФФФФ  аз "отворената" се хванах ...т'а даже и плаках на историята  ooooh!
после се спомена Берен и Егин и си викам ....пак е влязъл някои "техен другар" ,но ми се видя доста тъпо да влезеш с различни имена в една тема  и от двата профила да пишеш , че се познаваш с главните герои ....... и тогава ми загря отново реотана , че мацоранката си измисля и се вживява в роля ,  Shocked иии си викам - "нали сега съм трън "в очите няма да го оповестявам аз  bowuu
НОО НЕ ОЧАКВАХ ДА Е ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ - мислех , че са две различни луди  Embarassed колко сум глупава  Banghead
доколкото за профилите няма нищо лошо човек да си има колкото ще профили ... никъде няма ограничение за това - принципно  Wink

П.П.

оп сори  Embarassed (прочетох поста по дол)
Geraldine имах в предвид , че и да има един профил , на никои не пречи да ползва профила на сестра си примерно или дъщеря си и т. н

а на мен ме ми пречи да дам паролата си на теб ако искам и ти да пишеш от мое име . варианти хиляди  Peace

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 19:50 от ФАТМАГЮЛ

# 734
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт