Ако бях облак /Bir Bulut Olsam/ - тема 1

• 77 832
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
С тия песни и с тези тъжни очи на Нарин ме размъчихте за доктор Сердар Cry

# 646
Боже, момичета тези интервюта са много дълги. Има и интервю с Хилял. Много съм доволна. Само да се доберем и до превод, ще е идеално.   Simple Smile Simple Smile

# 647
Аз Мелиса я ,,открих,, във ,,ВВ,,. Така ме грабнаха нейните красиви очи, че заради нея започнах облака. А заради Енгин Алтан пък го довърших на един дъх Grinning
За първи път гледах Мелиса в "Златната клетка", ВВ не съм го почвала, чакам да го пуснат по наша т-я. Според мен тя е много подходяща за тази роля и си я изигра много добре. Въобще Мерал си беше подбрала много добър екип.

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 14:19 от Tara41

# 648
  • София
 wavey Смисълът на Джулая е свободата и любовта! Обичайте, обичайте, обичайте!

Turnam Gidersen Mardine   (English Subs)-Mustafa/Narin

">#![/video]

# 649
# 650
  • Разград

# 651
Забелязали ли сте,че повечето от негативните герой във филмите носят името Мустафа-Мустафа Булут,Мустафа Налчалъ,Мустафа от ,,Двама завинаги,,....

# 652
  • Разград

# 653

Ето няколсо красиви снимки на Енгин Алтън

# 654
А от мене малко рози и много усмихнат Енгин за лека нощ Hug

# 655
# 656
  • Разград

# 657
Момичета, благодаря ви за всички клипчета и снимки, гледам си ги с кеф.  Hug

Много красива Мелиса, за Енгин Алтан да не говорим, тук съм пристрастна, любимец ми е  Two Hearts

А как намирате другите мъжки образи, например Яшар или Асил, или Муко? За Аслан бей даже не смея и да питам.... newsm78

# 658
Добро утро и успешна седмица, момичета.

# 659
Здравейте,
И аз като вас бях поразена от този прекрасен филм.Гледах го няколко пъти , и продължавам, не знам кога ще спра
Когато го гледах за първи път, толкова много ми хареса, че часове след като гледах някой от епизодите не можех да се отърся от вулкана емоции и чувства.И това продължава, че почнах да се моля да намеря покой
Относно първи епизод, не Ви ли се стори странно Нарин да се къпе в конюшнята, въпреки че там сцената е съкрушителна.Защо Мерал Окай  го е наложила в сценария, въпреки че  е повече от ясно , че в конака имат нормална баня

Общи условия

Активация на акаунт