Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 394
  • 710
  •   1
Отговори
# 495
Снощи Калин Сърменов и Ваня Цветкова бяха в публиката на България
търси талант.

# 496
Теди, много е хубаво клипчето, мерси, че го сподели - особено за човек като мен, който обича такъв тип музика Simple Smile

Само че ми се гледат Таня и Иван.. Simple Smile

# 497
  • Ню Йорк
Много въпроси, а малко отговори. И нещо съвсем ми убиха надеждата, че в оставащия час и половина ще научим отговорите.
Lulu25 Наистина всички факти сочат в подкрепа на това жената на Распутин да е майка на Роки. Защо Таня не каза нищо на Роки за майка му и за мен е супер странно.
Скрит текст:
За Гончев останах с неприятното чуство, че се гласи да се самоубие, но все ми се струва, че смята да убие Милото преди това. Това което каза на Таня, че ще бъде свободна ми прозвуча точно по този начин.
Още от самото начало не вярвам на историята за брата близнак. Все си мисля, че има някаква постановка, но как точно са я сътворили не ми идва на акъла. И друг проблем в тази теза: ако Миро и Слав са едно и също лице и наистина Слав е човека изнасили Мая, защо? Нали Таня Стоева е спасила Миро, нали го покровителстваше? Той би трябвало да я обожава, а не да и отмъщава.
simpatikonia Коцев наистина ще излезе най-голямата гадина в схемата. Но пак не намирам отговор на въпроса защо? Те нещата му щяха да се подредят и с много по-малко жертви. Какво толкова му е направила Таня?
Скрит текст:
Разбрахме, че и той е влюбен в нея ама чак пък толкова да се е озлобил, че тя не отговаря на чуствата му?
Това с татуировките ще го проверя днес по-късно, че ми стана много любопитно. Да не се окаже на края, че си лепи по ръцете стикери Wink
442 Лука излъга Коцев за лаптопа с явното намерение да провали сделката. Нали вече го играе добрия старец и той лоши неща не може да прави. Обаче как на Лука не му мина през ума, че след като Коцев е човека който е изпуснал контрола над ситуацията или нарочно е усложнил ситуацията, сега няма да потърси отмъщение. От къде е сигурен, че Коцев няма да организира нападение над внука му или дъщеря му?
kekla
Скрит текст:
все ми се струва, че ако Коцев беше помогнал на Пол да напусне БГ Таня щеше да знае. А тя беше много озадачена откъде двамата се познават. Да не говорим че Коцев я излъга с някакво много неясно обяснение.

Дано не съм объркала кое да скрия и кое не ама и в главата ми е объркано  Embarassed

# 498

kekla
Скрит текст:
все ми се струва, че ако Коцев беше помогнал на Пол да напусне БГ Таня щеше да знае. А тя беше много озадачена откъде двамата се познават. Да не говорим че Коцев я излъга с някакво много неясно обяснение.

Аз съм склонна да допусна точно това. Убедена съм, че не Милото, а Коцев е разделил Таня и Пол - може би Коцев е използвал Милото за маша като го е настроил. И ми се струва напълно възможно да се е свързал с Пол и ни лук ял, ни лук мирисал като добър чичко да му е помогнал да замине - без, разбира се, Таня да има и идея за това. Нещо като Лука, който е назначил Иванов, а Иванов си мисли колко високо са оценили качествата му.

# 499
  • Ню Йорк

kekla
Скрит текст:

Аз съм склонна да допусна точно това. Убедена съм, че не Милото, а Коцев е разделил Таня и Пол - може би Коцев е използвал Милото за маша като го е настроил. И ми се струва напълно възможно да се е свързал с Пол и ни лук ял, ни лук мирисал като добър чичко да му е помогнал да замине - без, разбира се, Таня да има и идея за това. Нещо като Лука, който е назначил Иванов, а Иванов си мисли колко високо са оценили качествата му.

Скрит текст:
Съгласна съм, но тогава излиза, че Пол никога и не е разбрал, че Таня е възпитаничка на Коцев.

# 500
Аз считам, че Милото е прекъснал връзката Таня- Пол. Той е казвал винаги-
Танче, нали знаеш колко много те обичам. Мая можеше да бъде наше дете.
Или пък в момента, в който разбра, че на GSM- a на Таня, звъни Пол /Павел,
усмивката му беше много показателна.

# 501
Галактическа принцеса, аз споделям мнението, че Коцев и Лука са най- големите
гадове. За безскрупулни хора като тях, подобна роля не е трудна.
Затова смятам, че Милото и Таня трябва да обединят усилия. Надявам се и двамата
да се опомнят колкото се може по- бързо.

# 502
Да не пропусна да ви представя 26 и 27 епизоди:

http://depositfiles.com/files/quwmzze2y - 26 епизод
http://depositfiles.com/files/k8u3max75 - 27 епизод

# 503
  • Ню Йорк
Галактическа принцеса, аз споделям мнението, че Коцев и Лука са най- големите
гадове. За безскрупулни хора като тях, подобна роля не е трудна.
Затова смятам, че Милото и Таня трябва да обединят усилия. Надявам се и двамата
да се опомнят колкото се може по- бързо.

Да, те са силни само когато са заедно. Но дали ще си простят? Дали могат пак да са брат и сестра?

# 504
Аз мисля, че биха могли. Досега само Таня е обичала Михаил като брат. Михаил
е харесвал Таня Стоева като жена. Той е искал да й бъде съпруг. Време е той да
разбере, че може да я обича и уважава като сестра. Негов ред е да го осъзнае.
Аз очаквам това да се случи в трети сезон.

# 505
Всъщност би могло да се случи, но "глутницата от двама", трябва да положи
усилия. Спомням си, че дори Неделчев разбра, че някой е успял да скара Таня
и Милото. Щом човек от съдебната система, разбира този разрив в семейството
на Таня и Михаил, то е време и те да го разберат. Таня вече го разбра, остава Ми-
хаил да го разбере. Малко по- първично мисли Михаил, но разчитам на сценария,
да ни покаже как Милото преодолява негативните си чувства към Таня и започва да
мисли трезво. Очаквам да ни покажат как биха се разбирали като брат и сестра, което
пак означава семейство.

# 506
Редовно следя тук,защото гледам с интерес филма,но все още пъзела нещо не ми  се нарежда.По предната серия ,когато Слав разпитваше камериерката за камерата в бара ми направи впечатление,че когато тя каза,че някакъв мъж с костюм е взел записите в същия момент дадоха как Стефанаков/мъжът на Светлето/излиза от бара леко пийнал/все още бяха в конфликт с жена си/.Та ме навежда на мисълта,защо точно тогава го дадоха него бегло в този момент.Може ли да излезе нещо,че има и той връзка?

# 507
  • Разпиляна във въображението
Направо трябва да се направи тема на скритите текстове.

Коцев може да познава Пол покрай Таня. Поне това ми идва на прима виста. Това в отговор на Dream Team отпреди скритите толкова текстове.

# 508
Направо трябва да се направи тема на скритите текстове.

Joy Joy Joy Peace

# 509
Само, аз ли имам някакъв смътен спомен , че Коцев се срещна с Пол, в кантората на Пол в Ню Йорк Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт