Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 759
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Иванов си взе отпуск, за да поработи "на частно", според мен.  Simple Smile
Чудя се,защо Неделчев каза на Иванов за нареждането  на главния да го наблюдава?  newsm78
За да го накара да успокои топката или нещо друго... Хареса ми метафората  с царицата и пешките. С кой цвят играе Неделчев според вас?  Според мен - с черните,макар че иска Иванов да си мисли,че играе с белите. Дали е така...

Стана ясно,че Таня не е поръчала на ушенцето на Нина Милото да я чака .  hahahaОпределено не очакваше да я посрещне на летището... Остава въпроса какво  ли й е каза на сбогуване   newsm78 Таня  се опита да я привлече на своя страна ,но   ...Нина си е човек на Милото..

В първи сезон не ми се връзваха Мая и Роки като двойка. Може би ,защото така ни бяха представени нещата.  Роки - грубиянчето на татко си,което оправяше всичко  със сила.
Сега ,обаче, след положителната промяна, която претърпя, Роки ми е много , много симпатичен.
Те двамата с Мая ще бъдат двойка - хващането им за ръка беше хубав символ.
Сега очаквам Роки да се изправи срещу баща,за да защити Мая . Съгласна съм, че той ще се окаже най-близкия й човек  отсега нататък.

# 76
Много хубав 23-ти епизод!   bouquet

Скрит текст:
Калин Сърменов и Ваня Цветкова - велики! Много освежаващо действа и присъствието на Тони Минасян! Чак ме накараха да се разпиша, браво!

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 06:20 от Анонимен

# 77
simpatikonia,
Скрит текст:
И аз не мисля, че Иванов наистина си взе отпуск. То пък остава и след католежа цял сезон, сега да си вземе отпуск и да изчезне. Какво обаче може да свърши "на частно"? Тя тая работа много не става да се върши от къщи...
За Васко, така като припомняте случките с разказа за отмъщението и телефона, който остави, когато Светлето влезе...става все по-съмнителен, така е.
Скрит текст:
А това се допълва и с напрежението му като беше с Аги. Той като че ли не успя да се зарадва истински, нещо остана скрито там... Все пак се надявам Васко да ни го оставят за трети сезон, а сега да позатворят някои от висящите от два сезона въпроси. Ако в последния епизод пак ме занимават час и половина с терзанията на Васко всред случващ се екшън...

Като стана въпрос за Гончев и лаптопа - от къде се взе у Гончев лаптоп в тая барака?! И не съвпада ли появата на този лаптоп с отмъкването на компютъра на Лука от Явор ( не че мога да намеря причина за особена конспирация там)?

Неделчев също ми е много странен. Той не показа да се е впечатлил чак толкова от предложението на Таня, едновременно с това се държи много мило и бащински с Иванов. Той играе много странна игра
Скрит текст:
и ако трябва да използва изразните средства на Иванов, май го дава сивия офицер. Върти се хем така, хем така, представя се за пешка, но някакси лавира между черните и белите. Хем застава срещу Иванов, подкрепяйки Таня, видимо заради нейните обещания; хем пък е с него, разказва му какво е казал Главния, ходи при него в болницата...

А пък новия следовател, който "замести" Велин като образ там  - първо не разбрах защо беше необходимо да има един Велин, че после един Христов, който да го смени - функцията им във филма е една и съща. Дали логиката е, че Неделчев разкара Велин по почин на Стоева? И този Христов мине се не мине и почне и той да слухти...

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 22:54 от Lulu25

# 78
Колко епизода ще е втори сезон?

# 79
На мен лично Гончев и Милото с тяхната вманиаченост по Таня и задушаващата им любов са ми по симпатични от безхарактерния Пол Станков, който не само че не се е опитал да запази Таня и да спаси любовта си, ами е избягал на другия край на света. Освен това, се е оставил да бъде воден за носа от Натали. Някакси, всичко това ми се вижда доста далеч от логиката за преуспелия Ню Йоркски адвокат.
Освен това е толкова спретнат и скучен, че направо се втрисам, сигурно е защото такъв мъж никога не бих търпяла до себе си.
taxidy. забравих и аз да те подкрепя. Дори не мога да дам точно обяснение защо, но образът на Пол и на мен ми потресаващо изискан и нетърпим в този смисъл и в комбинация до Таня ще ми изглеждат твърде перфектни да се надпреварват кой да е с по-скъп костюм Simple Smile А пък дали един безхарактерен човек може да направи кариера - кариера от този тип може, разбира се, това няма нищо общо с характера му! Да не говорим, че все пак постижението на Пол, е че е адвокат в Ню Йорк - завършил е право там и се е реализирал там, нямаме много ясна представа колко точно завидна е кариерата му. Знаем, че българите го търсят, но защото е българин, а не защото е велик адвокат.
Гончев определено ми е по-симпатичен след метаморфозата от втори сезон, а Милото винаги ми е бил симпатичен Simple Smile Не чух до момента само поддръжници на двойката Таня - Коцев, има ли такива? Laughing
Колко епизода ще е втори сезон?
Доколкото знам, трябва да е 26, колкото и първия, тоест още две недели.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 23:32 от Lulu25

# 80
Скрит текст:
Чудя се,защо Неделчев каза на Иванов за нареждането  на главния да го наблюдава?  newsm78
За да го накара да успокои топката или нещо друго... Хареса ми метафората  с царицата и пешките. С кой цвят играе Неделчев според вас?  Според мен - с черните,макар че иска Иванов да си мисли,че играе с белите. Дали е така...

Стана ясно,че Таня не е поръчала на ушенцето на Нина Милото да я чака .  hahahaОпределено не очакваше да я посрещне на летището... Остава въпроса какво  ли й е каза на сбогуване   newsm78 Таня  се опита да я привлече на своя страна ,но   ...Нина си е човек на Милото..

В първи сезон не ми се връзваха Мая и Роки като двойка. Може би ,защото така ни бяха представени нещата.  Роки - грубиянчето на татко си,което оправяше всичко  със сила.
Сега ,обаче, след положителната промяна, която претърпя, Роки ми е много , много симпатичен.
Сега очаквам Роки да се изправи срещу баща,за да защити Мая . Съгласна съм, че той ще се окаже най-близкия й човек  отсега нататък.

Скрит текст:
daniela.qnkova, определено Иванов ще продължи да работи здраво и то с рогата напред.  Banghead  Още в началото на първи сезон започна работа с доста хъс, но остана някак необяснена мотивировката му да е толкова действен... И ако Таня се окаже права, че в началото е почнал с амбицията да се докаже като добър прокурор, достоен за мястото, на което е назначен, то сега мотивите му за действие са съвсем други.... Защото източникът на неговото ожесточение си има име..... Таня! Горкият Иван, никак не умее да се прикрива и е толкова прозрачен, че едва ли вече има някой, който да не е разбрал, че Таня Стоева умело го е изработила. Иванов определено не умее да понася загуби - и в историята с Ани,  и сега с Таня. Да не забравяме, че Таня го "улучи" два пъти #2gunfire - веднъж като го заблуди, че ще му помогне с Милото, а тя си играеше нейната игра, и втори път, когато не му се довери и засегна чувствата му на мъж, който искаше да я закриля. Като се замисля реакцията му е съсем нормална - като на много наранен човек... "Клин, клин избива", казват хората, и става явно, че той е склонен да си избива неуспехите с още повече работа и упоритост. "За късмет" в случая виновницата за неговите неуспехи е и престъпник, срещу когото той е длъжен да действа. Аз лично очаквам той да продължи още да се самонавива срещу нея. Предвиждам, че терзанията му ще ескалират още повече, след като се види с нея. Срещата между тях двамата е неизбежна и ще е епична Laughing. Съмнявам се да я оставят за трети сезон. Вероятно точно това ще бъде "черешката на тортата" във финалния епизод. С нетърпение очаквам да видя как ще направят тази сцена Ваня и Симеон. Имам основание да се надявам, че ще бъдат блестящи. Лютаков изигра перфектно скарването им в края на първи сезон. Надявам се и сега да е на ниво.

Колкото до откровенията на Неделчев пред Иванов.... Очевидно е, че Неделчев иска да успокои гузната си съвест. Той беше признал веднъж на Иванов, че иска да завърши кариерата си като честен прокурор, а сега сключи сделка с Таня Стоева. Иванов разбра каква е цената на бездействието на Неделчев и му каза в прав текст, че е пешка на Стоева.

В крайна сметка Иванов продължава играта сам. Дали пък Неделчев няма да реши сега да му помага повече от всякога? Най-малкото, защото в този момент Иванов наистина се нуждае от надзорник. Начинът, по който е избрал да действа, му гарантира много врагове и трагичен край. Всъщност други врагове не са му нужни, при условие, че си има Милото, който и за миг няма да се поколебае да го елиминира, а причини за това има поне две, особено тази с женско име...  Laughing

Според мен, ако някой може да укроти Иванов и да го спаси от самия него, това е само Таня... Е, няма да ни се наложи да я учим как да го направи, щото Танчето си е родена научена... hahaha Само дето имам усещането, че първо тя ще има нужда от помощта му. Щото Милото сто процента замисля да направи нещо на Мая, за да й отмъсти. И тогава няма начин Иванов да не се появи - познаваме го добре какъв е защитник на слабите Wink  Сто на сто ще цъфне. Тогава има вероятност гневът му срещу Таня бързо да се изпари и ... да се повторят нещата от първи сезон.  Hug

# 81
http://vbox7.com/play:85d3d9f14c

Та като не ми дават мат'рял за Таня и Иван...да се прехвърлим на Стефан и Светлана  hahaha

# 82
Lulu25, за Пол, че е успешен адвокат ме карат да си мисля следните признаци:
- Работи в скъпа сграда- небостъргач и има секретарка.
- Ходи добре костюмиран
- Живее в доста голяма и красива къща
- Може да наеме отделен апартамент за Мая
- Може да плаща обучението й в който университет си избере.
- Посещава изискани ресторанти
- Дава помощи за сираци
Изобщо срещите с българите ги нямам предвид.

Teddy_14, кллипчето ти за Светлана и Стефан е свежо.

# 83
Да примомня за Васко и телефона. Случи се в първи сезон.
Васко знаеше за пътуването на Тео към НЙ. В момента, в който
се видя , че набързо отказа разговора, той беше избрал Тео. Само
Васко от семейството знаеше накъде заминава Тео и трябваше да пази
тайната.

# 84
  • Sofia
Lulu25, за Пол, че е успешен адвокат ме карат да си мисля следните признаци:
- Работи в скъпа сграда- небостъргач и има секретарка.
- Ходи добре костюмиран
- Живее в доста голяма и красива къща
- Може да наеме отделен апартамент за Мая
- Може да плаща обучението й в който университет си избере.
- Посещава изискани ресторанти
- Дава помощи за сираци
Изобщо срещите с българите ги нямам предвид.

Teddy_14, кллипчето ти за Светлана и Стефан е свежо.

Адвокатите и лекарите са едно от най-богатите хора в САЩ.

# 85
Да примомня за Васко и телефона. Случи се в първи сезон.
Васко знаеше за пътуването на Тео към НЙ. В момента, в който
се видя , че набързо отказа разговора, той беше избрал Тео. Само
Васко от семейството знаеше накъде заминава Тео и трябваше да пази
тайната.

Нещо не ми се връзва... След като е знаел, че Тео заминава, защо трябва да го предупреждава, че майка му е научила. Много ясно, че Тео няма да успее да се върне, преди да са усетили липсата му.

# 86
Родителите му знаеха за липсата му , не беше това смисъла на обаждането на Васко.
Просто искаше да го чуе преди да са започнали да го търсят на летището. Случаят е
коментиран в темите за първи сезон на филма.

# 87
Скрит текст:

Скрит текст:
daniela.qnkova, определено Иванов ще продължи да работи здраво и то с рогата напред.  Banghead  Още в началото на първи сезон започна работа с доста хъс, но остана някак необяснена мотивировката му да е толкова действен... И ако Таня се окаже права, че в началото е почнал с амбицията да се докаже като добър прокурор, достоен за мястото, на което е назначен, то сега мотивите му за действие са съвсем други.... Защото източникът на неговото ожесточение си има име..... Таня! Горкият Иван, никак не умее да се прикрива и е толкова прозрачен, че едва ли вече има някой, който да не е разбрал, че Таня Стоева умело го е изработила. Иванов определено не умее да понася загуби - и в историята с Ани,  и сега с Таня. Да не забравяме, че Таня го "улучи" два пъти #2gunfire - веднъж като го заблуди, че ще му помогне с Милото, а тя си играеше нейната игра, и втори път, когато не му се довери и засегна чувствата му на мъж, който искаше да я закриля. Като се замисля реакцията му е съсем нормална - като на много наранен човек... "Клин, клин избива", казват хората, и става явно, че той е склонен да си избива неуспехите с още повече работа и упоритост. "За късмет" в случая виновницата за неговите неуспехи е и престъпник, срещу когото той е длъжен да действа. Аз лично очаквам той да продължи още да се самонавива срещу нея. Предвиждам, че терзанията му ще ескалират още повече, след като се види с нея. Срещата между тях двамата е неизбежна и ще е епична Laughing. Съмнявам се да я оставят за трети сезон. Вероятно точно това ще бъде "черешката на тортата" във финалния епизод. С нетърпение очаквам да видя как ще направят тази сцена Ваня и Симеон. Имам основание да се надявам, че ще бъдат блестящи. Лютаков изигра перфектно скарването им в края на първи сезон. Надявам се и сега да е на ниво.

Колкото до откровенията на Неделчев пред Иванов.... Очевидно е, че Неделчев иска да успокои гузната си съвест. Той беше признал веднъж на Иванов, че иска да завърши кариерата си като честен прокурор, а сега сключи сделка с Таня Стоева. Иванов разбра каква е цената на бездействието на Неделчев и му каза в прав текст, че е пешка на Стоева.

В крайна сметка Иванов продължава играта сам. Дали пък Неделчев няма да реши сега да му помага повече от всякога? Най-малкото, защото в този момент Иванов наистина се нуждае от надзорник. Начинът, по който е избрал да действа, му гарантира много врагове и трагичен край. Всъщност други врагове не са му нужни, при условие, че си има Милото, който и за миг няма да се поколебае да го елиминира, а причини за това има поне две, особено тази с женско име...  Laughing

Според мен, ако някой може да укроти Иванов и да го спаси от самия него, това е само Таня... Е, няма да ни се наложи да я учим как да го направи, щото Танчето си е родена научена... hahaha Само дето имам усещането, че първо тя ще има нужда от помощта му. Щото Милото сто процента замисля да направи нещо на Мая, за да й отмъсти. И тогава няма начин Иванов да не се появи - познаваме го добре какъв е защитник на слабите Wink  Сто на сто ще цъфне. Тогава има вероятност гневът му срещу Таня бързо да се изпари и ... да се повторят нещата от първи сезон.  Hug
newsm10

Скрит текст:
Че на Иванов ще му е много трудно да се справи сам със случая съм съгласна. Надявам се и той да го разбере навреме. Дали Неделчев или младия следовател Христов ще му помогнат newsm78  За Неделчев не съм сигурна.Между другото в Уикипедия Христов е записан при главните герои ,което би трябвало да означава, че участието му ще е съществено .
А може би и Роки да се включи. Дали Роки ще застане открито срещу баща си в защита на Мая... newsm78
Интересно ми е и каква ще е реакцията на Роки, а и  на Мая, когато разберат истината за случая лично от Таня ,а .....и тя кой знае какво ще обясни( Роки каза , че ще повярва , когато го чуе от нея)  .
Мислите ли, че Милото щеше да стигне до края с Таня ,ако не се беше появил Слав?  newsm78  
Май почти я беше удушил...
Тези хора  действат водени, преди всичко, от чувствата си,недообмислено сякаш.. .Така постъпи Таня с Роки, и Иванов с Таня ,сега и Милото...

Писането в спойлер не ми допада, но ...като сме нетърпеливи  Rolling Eyes

# 88
Нещо не ми се връзва... След като е знаел, че Тео заминава, защо трябва да го предупреждава, че майка му е научила. Много ясно, че Тео няма да успее да се върне, преди да са усетили липсата му.
О, Васко със сигурност не тръгна да се обажда просто да чуе Тео, за в това съм убедена - но засега нямам никакво предположение на кого може да е искал да звъни?!

daniela, qnkova,
Скрит текст:
А може би и Роки да се включи. Дали Роки ще застане открито срещу баща си в защита на Мая... newsm78
Интересно ми е и каква ще е реакцията на Роки, а и  на Мая, когато разберат истината за случая лично от Таня ,а .....и тя кой знае какво ще обясни( Роки каза , че ще повярва , когато го чуе от нея)  .
Мислите ли, че Милото щеше да стигне до края с Таня ,ако не се беше появил Слав?  newsm78  
Май почти я беше удушил...
Тези хора  действат водени, преди всичко, от чувствата си,недообмислено сякаш.. .Така постъпи Таня с Роки, и Иванов с Таня ,сега и Милото...
Скрит текст:
И на мен не ми допада размяната на спойлери, но веднъж като си гледал, коментира ти се Simple Smile
Че действат импулсивно - импулсивно действат, но така трябва да е, за да стане филм Simple Smile Ние искаме и да са импулсивни, и чувствителни, ако са просто хладни и премерени през цялото време, няма да е интересно. Това им го прощаваме Simple Smile

Аз мисля, че Милото щеше да удуши Таня, да. Неговият основен мотив беше, че не може да остави жив никой, който се е опитал да го убие. От там нататък, каквото и всъщност да се е случило, той не изключи възможността Таня да му казва истината, но тя открито му каза и че е искала да го убие, и то два пъти.

Подозирам, че Таня няма да може толкова бързо да отиде при Роки и Мая, за да им обясни какво се е случило. На мен по ми се връзва Гончев и Слав да я "отвлекат", а Милото да отвлече Мая и да се опита да я притисне с това. Както simpatikonia беше предположила, много ми се иска нашия активен прокурор-бивш следовател да се засили в този момент и да се впусне в тяхна защита. Не ми е много ясно как и от къде ще разбере, но да речем, че има начини. А за това кой ще му помогне - на мен този Христов ми изглежда, че много-много не цепи басма на другите, Слухти подозрително, но като цяло си върши работата. Току виж той се натъкнал на нещо - все пак е следовател, би трябвало да разследва.

# 89
искам да видя накрая двойките: Бонка с Милото, Таня с Иванв, Мая с Роки.. и да не виждам повече Аги и Васко, че ми идват вповече...

Общи условия

Активация на акаунт