Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 890
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
искам да видя накрая двойките: Бонка с Милото, Таня с Иванв, Мая с Роки.. и да не виждам повече Аги и Васко, че ми идват вповече...

Пропусна Стефанакова - нея с кого?  Joy
Тъкмо гледах клипчето на Теди - да й се ненадяваш на Стефанакова колко мат'риял е събрала Simple Smile Много е добро клипчето, както винаги, Теди Simple Smile Ех, ако ни бяха дали поне толкова сцени и с Таня и Иван Wink

# 91
  • Варна
Аз искам Таня с Пол Heart Eyes Нали Аги и Васко като стари гаджета се събраха... може да следват тази линия сценаристите Mr. Green

# 92
  • Манчестър
Аз искам Таня с Пол Heart Eyes Нали Аги и Васко като стари гаджета се събраха... може да следват тази линия сценаристите Mr. Green

Така е,ама две двойки стари гаджета да се съберат мисля,че ще стане много захаросано.....

# 93
искам да видя накрая двойките: Бонка с Милото, Таня с Иванв, Мая с Роки.. и да не виждам повече Аги и Васко, че ми идват вповече...

Пропусна Стефанакова...

Финалът наближи и виждам, че е време за последни залагания - кой с кого...  Joy Joy Joy
За Танчето смятам, че е на предела на силите си и затова на първо време й е нужен някой, който да не иска да я бие, да не иска да я души и ... да няма намерения да я арестува. В този случай най-подходящ ми се вижда Пол. Така че предлагам, за доброто на сериала (все пак е важна крайната цел), тя да се утеши за малко в прегръдките на Пол...  #Crazy Чак не мога да повярвам, че мога да кажа това, но толкова ми е жал за нея, че и на това съм съгласна.  Много ми се иска да се изправят един срещу друг Пол и Иванов... Така де, само за удоволствието да видя физиономията на Иванов, когато види срещу себе си един достоен мъж, истински загрижен за бъдещето на Таня. Дано това отключи малко ревност у "онова нещо, което не може да нарече себе си с две различни имена"   Laughing Интересно как ли ще реагира Иванов, когато разбере с кого всъщност Таня е обикаляла китайските ресторанти някога  Wink ?

Милото с Кети? Харесват ми като двойка, но Милото да знае, че с Кети няма да му е лесно. То и тя си няма представа с кого се захваща... Във всеки случай ще приветствам варианта Милото да охладнее към Таня или поне някоя друга да я измести от извратения ум на този Отело. Така де, нека Таня и Милото кръстосват шпаги в бизнеса, но друга сцена а ла Отело-Дездемона повече да няма! Naughty

Натали отдавна съм я обявила за вдовица... С нея хич няма и да се занимавам, защото слабохарактерния Пол пак при нея ще се върне. Ха на бас! Както и Стефанаков ще се върне при жена си. Така че гарантирано ще има две семейни идилии още в края на трети сезон. Peace

Кой остана да уредим още? Аги и Васко... Съжалявам, gold__ , но желанието ти не е сигурно, че ще се изпълни на 100%. Струва ми се, че тук старата любов ще хване корени... Бай Юнал и Краси много бързо се намериха, така че колкото и да я лигавят тая история,  краят й е предвидим.

Мая, Роки и Тео ги чакат тежки моменти до края на сезона, а и в следващия. При такива родители, дядовци и баби, и прочее ... съдбата им няма да е лесна.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 00:23 от simpatikonia

# 94
Lulu25

Скрит текст:
Аз мисля, че нашия любим прокурор, след като "излезе в отпуск" ще се втурне право към Милото, за да говори с момичетата, за които той с право смята че Милото е взел от летището. Къде ще реши да го търси? Аз мисля, че ще доприпка право в новия бар на Роки. И след като отиде там или ще стане свидетел на отвличането на Мая или ще разбере от някой за това. Струва ми се, че Милото няма да пожали и сина си, ако той му се противопостави. По този начин Иванов ще разбере, че Милото иска да направи нещо на Мая и си мисля, че тогава вече ще го видим истински в действие. Жалко, че се задава края.....

# 95
taxidy,  Peace Може би нещата ще се развият точно в този ред, и то доста бързо и неочаквано. Остава да видим още три епизода (т.е. четири, защото финалният 26-ти, по правило е двоен).

Скрит текст:
Не ми се иска някой да пострада, най-малкото пък Мая, която вече преживя достатъчно. А иначе някой ще трябва да спре Милото. Дали това ще е Иванов? Ако Милото съвсем е изтрещял, то Иванов най-после ще намери с какво да го накисне и да го прибере на топло. И все пак ми се струва, че Роки ще бъде този, който ще застане между баща си и Мая.   Това ще е и неговият златен шанс да я спечели окончателно... или поне за трети сезон  hahaha Дали обаче Милото е достатъчно полудял, за да отвлече Мая пред очите на всички и дали няма да измисли по-хитър план? Милото не е глупав и мисля, че все пак ще съумее да излезе победител от ситуацията.

# 96
taxidy, simpatikonia,
Скрит текст:
звучи логично така - и на мен ми харесва като развитие Simple Smile Иванов действително и аз си мисля, че след  като затвори вратата, се упъти право да търси Милото - дали в бара, или по телефона, но той няма къде другаде да ходи... Да видим обаче дали и сценаристите това са предвидили. Да не забравяме суперменът Гончев, който трупа кредити тоя сезон. Когато Таня стигне при него, тя вече ще се е опомнила и ще се притесни ужасно за Мая, защото тя е в ръцете на Милото (Таня дори не може да бъде сигурна, че Мая се е прибрала), а Гончев като чуе за Мая, ще нокаутира Слав за нула време и ето ти ги двамата с Таня потенциално в бара също Simple Smile
А Милото е достатъчно афектиран,, както видяхме, за да не измисли подобаващ план. А и време няма.

# 97

Пропусна Стефанакова...

В този случай най-подходящ ми се вижда Пол. Така че предлагам, за доброто на сериала (все пак е важна крайната цел), тя да се утеши за малко в прегръдките на Пол...  #Crazy Чак не мога да повярвам, че мога да кажа това, но толкова ми е жал за нея, че и на това съм съгласна.  Много ми се иска да се изправят един срещу друг Пол и Иванов... Така де, само за удоволствието да видя физиономията на Иванов, когато види срещу себе си един достоен мъж, истински загрижен за бъдещето на Таня. Дано това отключи малко ревност у "онова нещо, което не може да нарече себе си с две различни имена"   Laughing Интересно как ли ще реагира Иванов, когато разбере с кого всъщност Таня е обикаляла китайските ресторанти някога  Wink ?

Милото с Кети? Харесват ми като двойка, но Милото да знае, че с Кети няма да му е лесно. То и тя си няма представа с кого се захваща... Във всеки случай ще приветствам варианта Милото да охладнее към Таня или поне някоя друга да я измести от извратения ум на този Отело. Така де, нека Таня и Милото кръстосват шпаги в бизнеса, но друга сцена а ла Отело-Дездемона повече да няма! Naughty
Simpatikonia, харесва ми идеята за участието на Пол в съдбата на Таня. По- добре
да се изправи в схватка с Иванов, отколкото Милото да ликвидира Пол от ревност.
Милото и Кети- не знам не ми харесват двамата. Той с нея не е толкова силен образ, колкото
е с Таня или дори с Иванов, като противник. От друга страна Таня трябва да се отърве от Милото,
който непрекъснато я ревнува. Могат да си останат бизнес- партньори и да се уважават като брат
и сестра. Нали Таня винаги е казвала, че го уважава като брат. Ако решението на сценария е Кети, то
го приемам, щом като Калин Сърменов го е приел Grinning.

# 98
Изчетох цялата тема. Мн са ми интересно разсъжденията ви, ще ви следя.

# 99
Изчетох цялата тема. Мн са ми интересно разсъжденията ви, ще ви следя.

И добре ще направиш, защото като гледам с общи усилия сме спретнали страхотен финал  Joy Joy Joy Очаква ни голям сблъсък на силите. Вече се очертават и действащите лица. Като прибавим и Пол наистина става доста пренаселено.

lulu7, знаех си, че идеята за Пол ще ти допадне, защото виждам, че си му сериозен фен. Аз също искам да го видя в БГ, за да раздвижи малко интригата около Таня и Иванов. Иначе в българската действителност не го виждам да вирее задълго. Милото бързо ще му припомни от какво е избягал толкова надалеч. Но нищо, нека го оставим да опита. Предполагам, че ще се пробва да съживи отношенията с Таня. Най-малкото тази мисъл ще му дойде, щом  види действителността, в която тя живее и нищо чудно да поиска да я отведе надалеч заедно с Мая...
Това ми се струва доста по-добра идея от намерението на Иванов да я прибере на топло.

Таня и Милото...
Скрит текст:
Ако в най-скоро време не се разбере кой е Третия, тия двамата ще се изпотрепят преди да се усетят... Не ги виждам оттук нататък като приятели, нито като брат и сестра. Е, вече са квит по много параграфи - в опит за убийство са 1:1, в посягане на детето на другия скоро също ще са 1:1. Надявам се здравият разум да победи. Разчитам Иванов волно или неволно да им помогне, защото той вече има понятие  за участието на Лука и сие... Надявам се да не мълчи, най-малко защото от това зависи животът на Таня.

Всъщност колкото повече наблюдавам действията на Иванов, толкова повече се убеждавам, че таи много силни чувства към Таня. Зад страшния му гняв и озлобление се крие много дълбоко чувство към нея. Не случайно и Милото и Лука му намекнаха, че са наясно с това, което той крие. Всъщност и двамата  изобщо не му вярват, че е повел кръстоносен поход срещу Таня Стоева. Това ми дава надежди, че щом я види в тази екшън ситуация, нещата ще си дойдат на мястото. Много се надявам Мая да не стане пак изкупителната жертва...

# 100
  • España
Аз пак да вкарам клин в колелото на романтичните привърженици на конфигурацията Иванов/Стоева, но не мога да намеря логично обяснение защо аджаба Иванов трябва да спасява Мая при условие, че тя си има баща, готов на всичко и който освен това се е запътил към България  newsm78...!!!
Иванов все пак не е от ЮНЕСКО, примерно - посланник на планетарната добра воля за защита на всички нещастни и онеправдани по света  Mr. Green
Любовта им с Таня реално беше доста епизодична и съмнителна... А виж с Пол е било истинско!!! Това е единственият мъж, за когото тя е падала на колене ;умишлено е опитвала да го изтрие от съзнанието си, но дори и след 19 години ,чувайки само гласът му тя се разплака-истински!!!!!!!!!!!!!!!!!
Та дори и Гончев я заслужава повече- той я познава перфектно с всичките и недостатъци, знае за всичките и пъклени планове и въпреки всичко и е мазохистично верен!!!! А ваш Иван какво- от едни снимки ,които даже и реално нищо не доказват кибритяса и вампиряса- Май наранената му мъжка гордост му е по-силна мотивация на него!!! Ако обичаш някого истински, трябва да си готов да го браниш и обичаш със всичките му недостатъци до последно!!!
Таня реално само на Коцев каза, че е влюбена - може пък да е целяла нещо друго с товаоткровение newsm78.... Тя на тренера си както е явно не му доверява всичко, а е доста избирателна!

Виж Милото" не е мъж за една жена" Laughing Wink- Кети, не знам защо, но ми е доста нереален образ- писах вече преди няколко страници за това!!!

# 101
Е, dyvaromi, любовта е алогична... Човек рядко обича точно този, който истински го заслужава.
Не е важно кой е по-достоен за Таня. По-важно е кого тя ще избере... А аз мисля, че тя обича Иванов, колкото и той да не го заслужава, предвид начина, по който действаше през целия втори сезон. Милото няма да пропусне да я открехне за действията на "нейния най-нов добър приятел" , но мисля, че ще бъде напразно. Видяхме, че Таня се чувства виновна спрямо Иванов и най-вероятно ще му прости... От това ще разберем какви точно са нейните чувства към него. Който обича - прощава. Смятам, че и Иванов ще й прости рано или късно. Между другото, ако погледнем реално, действието в този сезон се развива в рамките на месец и нещо... Това е достатъчно време, за да заздравеят някои рани от куршум и киселина, но за други рани това е много малко време. Пък и една рана може да се излекува само от този, който я е нанесъл... Иванов трябва да се срещне с Таня, а Милото - с Гончев.

Пол е свестен и определено ще бъде добър баща на Мая, но мъж за Таня... не го виждам в тая роля... Колкото и истински да го е обичала някога, тя не е от хората, които се обръщат назад. Сигурна съм, че тя няма да се обърне и да направи крачка назад дори към Иванов, освен ако той самият не реши да я срещне отново - лице в лице. А той ще го направи. Най-вече за да изясни въпросите, които го интересуват. Ако може да преглътне и мъжката си гордост  ще е добре. Някой беше писал в старата тема, че те ще се съберат, ако и двамата силно го пожелаят. Това е тяхно решение (решение, пред което дори сценаристите ще трябва да отстъпят  hahaha) Ще видим. Във всеки случай трети сезон ще бъде интересен, защото предстои да се развият доста неща по сюжета. Харесват ми обратите в действието, а най-вече това,  че нещата колкото черни и бели да изглеждат, все пак има и доста сиво около тях...
Има много въпроси без отговор... Въпроси, които повдигат нови въпроси. Във всеки случай интригата на действието е интересна и ще продължи в следващия сезон.

Лично аз се интересувам от няколко неща:
- какво точно свързва Таня с Коцев? Има ли заговор между тях срещу Милото?
- Срещу кого се бори Лука - срещу Таня или срещу Милото? Има ли нещо лично в цялата история?
- до каква степен Таня е използваше Иванов и до каква степен е хлътнала по него? Wink
- до каква степен Иванов използваше Таня и до каква степен е хлътнал по нея? hahaha

dyvaromi, отдавна подозирам, че има нещо между Таня и Коцев - заговор ли, що ли? Вероятно тя  му помага по някакъв начин в сделките, а може да има и някакъв общ бизнес с него. Това не стана ясно до сега. Видяхме само, че тя му доверява много неща и че той все още се води нейн треньор... Само когато стана инцидента с Мая, тя тактично го отстрани, като му каза, че е крайно време да започне да се справя сама и без треньор. Мисля, че Тренера е малко по-близък с нея, отколкото с Милото.

# 102
Таня реално само на Коцев каза, че е влюбена - може пък да е целяла нещо друго с товаоткровение newsm78.... Тя на тренера си както е явно не му доверява всичко, а е доста избирателна!

Виж Милото" не е мъж за една жена" Laughing Wink- Кети, не знам защо, но ми е доста нереален образ- писах вече преди няколко страници за това!!!
Dyvaromi, по време на първи сезон и на мен ми минаваше подобна мисъл, че Таня
споделя избирателно с Коцев. Според мен тя следи неговите реакции.За мен беше много
голям индикатор, срещата между нея, Милото и Коцев. Там Таня стоеше, малко говореше и
следеше реакции. Особено реакциите на Коцев. Да предположим, че с Милото контактува
често и го познава. Разбират се без много обяснения. Но при Коцев не е така. После друг
индикатор за мене беше срещата между Стоева и Коцев. Тоя я канеше на вечеря, но тя бързо
му наля питие и започна да го гледа подозрително след първата глътка. Трети момент, когато
не му каза, че действително е ходила при Милото в болницата. Избирателното споделяне е мно-
го добър ход. Така можеш да следиш реакции у противника.
Милото, Таня- и двамата не са за един партньор! Simple Smile Затова при тях е толкова оживено.
Така, че избират те, това е толкова логично. Но голямата любов на Стоева си остава Пол.
И двамата са давали много от себе си във връзката си. Още си спомням как се развълнува
Таня при разговора, като разбра кой всъщност е Пол Станкофф. На първата им среща в НЙ, се
постара да изглежда изглежда красиво. Всичко, което Таня и Пол показаха на екран, за мен беше
красиво и чисто. Нямаше съмнения.

# 103
Спомням си как Коцев нахъсваше Таня в началото на втори сезон, като й каза, че трябва да се вдигне на крака и да ги разбие... И че в играта има победи и загуби, и това с Мая е било загуба.
Струва ми се, че все още Таня не е заподозряла истински Коцев и доста наивно му вярва. Когато се срещнаха тримата у Милото, тя мисля, че подозираше само Милото. Може би защото Коцев винаги е пазел някаква дистанция с тях, пък и даваше вид, че ги помирява като добро татенце.

Мисля, че двамата - Милото и Таня трябва наистина да се успокоят и да помислят върху въпроса кой ги пързаля. Няма начин да не се сетят кой е "третия". Да се надяваме, че ще го заподозрат,  а и ще открехнат завесата, за да разберем какъв е мотивът за всичко това, макар че вече се досещаме. Няма начин обаче да няма и друго...  Не се съмнявам, че Таня и Милото ще успеят, особено след като изпуснаха малко пара след последната им епична среща  hahaha Кой ли от тях пръв ще се досети? И дали после няма да си стиснат ръцете, за да се разправят с него? Интересно ми е да разбера и как Гончев ще помогне на Таня. Доста въпроси за следващите три епизода. Защо ли имам чувството, че въпреки усещането, че сме на път да разплетем кълбото, на финала ще ни оставят пак в средата на шосето, дори без идея в коя посока сме се запътили. newsm78 Няма начин да не ни изработят... 

# 104
Според мен Таня подозира и Коцев. За срещата на тримата, тя не знаеше от Коцев.
Коцев се беше обадил на Милото, след което Милото се обади на Таня. Защо Коцев
не се обади на двамата поотделно? И отначало искаше да изпрати Таня в чужбина.
Предполагам Таня не е толкова наивна да мисли, че Тренера иска Таня да си почине
от работа. Смятам, че това са достатъчни доводи, да си има едно наум по отношение
на Коцев. Пък и да не забравяме една реплика на Таня към Иванов- Само на него мога
да му имам доверие. Под "него" имаше предвид пистолета си.
Иванов- все още ми е чудно, защо толкова много искаше да има сигурни доказателства срещу
Милото и да го тикне в затвора? Дали причината е, че това ще е делото на живота му и ще
блесне сред съдебните среди?

Общи условия

Активация на акаунт