Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 753
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
  • España
В този ред на мисли, се връщам пак към онова супер странно "Както и да е", което установихме, че е произнесъл Коцев, когато Аги разпозна гласа. Коцев също е бил от редиците на ДС... а какъв точно е бил, освен че е бил треньор в   интерната, не знаем, нали?
е да де ,ама Васето к'во го топли тази работа..... newsm78....  в смисъл- и той ми е нещо съмнителен понякога , а и нали помните, че той отидe да търси Тео в Америка, защото визата му е била още валидна- значи  вече е ходил -защо ли и при кого?! Thinking

# 61
  bouquet за темата!

# 62
Темата е страхотна, искам да благодаря и за новите серии   bouquet

# 63
Таня и Коцев ми се виждат доста по-близки, отколкото Коцев и Милото. В тази игра определено Коцев използва Таня... Разбира се, това са само догадки, защото все още нямаме никакви доказателства за подобни съвместни действия между двамата. А може би тази игра не е съвсем нова...
Със сигурност между Таня и Коцев има по-топли отношения, отколкото между Милото и Коцев. Спомняме си на вечеря грубото настъпване на крака.
Скрит текст:
Силно впечатление направи каква беше реакцията на Милото, когато Таня му каза, че Коцев я е спрял. Определено му звучеше много невероятно, или поне супер гнило. Докато Танчето, както си спомняме, реагира така, сякаш Коцев всеки ден я отвлича и упоява.

dyvaromi, има нещо особено във Васко, но аз все още не мога да го изловя в неискреност. Като цяло засега ми е скучноват като образ и не му обръщам твърде много внимание. Какво оправдание би могло да има за поведението му? Да е подставен човек при Лука? Много интересен момент с Америка, наистина. Какво ли може да е правил там?

Ех, тази Таня, не може да се намери мъж за нея и това си е Simple Smile Така като гледам в трети сезон май особено активно ще се надпреварват за нея. Като гледам и колко разнопосочни виждания имаме ние самите за това кой е най-подходящ за нея, май трябва доста да поскача от легло в легло, за да може всички да останат доволни Simple Smile Аз съм ясна кого поддържам - може би защото обичам противоположности, които се привличат и сблъсък на силни характери, интересно ми е, когато чувствата успяват да просъществуват, въпреки нежеланието на страните. Не са ми интересни образи, които са твърде перфектни, или пък които нямат съмнения в чувствата си Simple Smile Макар че към настоящия момент ще съм доволна, ако просто имаме възможност наесен да видим следващия сезон.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 23:48 от Lulu25

# 64
Цитат
  Аз съм ясна кого поддържам - може би защото обичам противоположности, които се привличат и сблъсък на силни характери, интересно ми е, когато чувствата успяват да просъществуват, въпреки нежеланието на страните. Не са ми интересни образи, които са твърде перфектни, или пък които нямат съмнения в чувствата си  Макар че към настоящия момент ще съм доволна, ако просто имаме възможност наесен да видим следващия сезон.

Lulu25 подкрепям те напълно, аз мисля по същия начин:)

На мен лично Гончев и Милото с тяхната вманиаченост по Таня и задушаващата им любов са ми по симпатични от безхарактерния Пол Станков, който не само че не се е опитал да запази Таня и да спаси любовта си, ами е избягал на другия край на света. Освен това, се е оставил да бъде воден за носа от Натали. Някакси, всичко това ми се вижда доста далеч от логиката за преуспелия Ню Йоркски адвокат.
Освен това е толкова спретнат и скучен, че направо се втрисам, сигурно е защото такъв мъж никога не бих търпяла до себе си.

# 65
Не знам Милото ми допада на моменти с неговата чаровност. Освен това се показа няколко
класи над Иванов при последната им среща. Но не ми харесва подходът му към хората, които
са му близки и му помагат. Например Стоева- както й подарява цвете, така започва да я дърпа
за косата. Симеон, няколко пъти го предупреди, че не предприема логични действия,а Милото
му казва, че който е тръгнал срещу Милото, няма да стигне далече или това ще е последния
разговор, който води. Роки е също заплашен от родния си баща. За мен причината за подобни
реакции, е Интерната. Това е защитната реакция на Милото. Определено Коцев с неговите въз-
питателни методи има вина за поведението на Милото. Но Таня се е опитвала винаги да измъква
Милото от кашите, в които се забърква. Тя спомена при разговор с Роки, че може би те двамат с
Милото, да не са добри родители, но когато действат заедно, екипът на Таня- Милото е непо-
бедим. Освен сега Коцев да е решил, че Милото не му трябва и да започва да разбива този екип.
Да видим кой ще победи.
Гончев определено ме притеснява. Видяхте ли как си изкара яда на лаптопа си, а в следващия
момент беше вече спокоен и следеше траекторията на самолета. Гончев е с психически отклоне-
ния на моменти. Не знам как ги е прикривал от Таня. Но Слав е свидетел на много такива изблици
от страна на Гончев. Слав ми харесва. Работи, действа и постига.
Аз също ще се радвам да гледам трети сезон през есента, със същите актьори.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 09:47 от lulu7

# 66
Dyvaromi, правилно напомняш за Васко. Може би е придружавал Стефанаков
на някава работна визита до САЩ, във връзка с енергийните източници.

# 67
  • España
Теди  , bouquet за темата-ЮВЕЛИРНА ИЗРАБОТКА!

Между другото, моля за номера на Роки да му се обадя, когато реша да си направя ремонта сладващия път в къщи-толкова качествена и експедитивна работа не съм виждала никога!!!  Mr. Green

При това работи САМ- щото Явор основно пиеше бира тананикайки си" Градил Илия килия"!!! hahaha

Виж сега taxidi,не винаги личните ни предпочитания съвпадат с тези на авторите на филма и с идейната завръзка ,нали.... Според мен Пол изобщо не е безхарактерен, нито Гончев луд! За първият само да питам - на някой от пишещите тук случвало ли му се е да бяга от мутри? На мен на 2 пъти -при това долу-горе в същия този период ,когато са били събитията преди раждането на Мая и при това инцидентно, а не така целенасочено!!!  СТРАШНО Е!!!!-    единственото, което ти се иска е да се свреш нa някое тайно тъмно място и да не излезеш Пол е бил млад съвсем -какво очаквате- ние сега виждаме един култивиран Милото ,а представяте ли си го като млад в Мутрагенския Следпреходен период  newsm43 newsm43 newsm43!!! Разбирам, освен това ,че Станкофф скоро ще изгрее в София, така че нищо чудно да го видим в ролята на Спасителя - Милото е неговият най-голям страх ,а както казва Аги "всеки ден човек трябва да се изправя срещу един свой страх за да му е по-лесно да продължи напред"!!!!!

# 68

Нямате ли усещането, че Васко прекалено се дърпа от изясняването на взаимоотношенията мажду него Аги и Лука от друга страна  newsm78 Все си мисля че има нещо мътно там!!!

На мен Васко ми е много съмнителен, защото може би в миналото е бил вербуван от службите като бивш затворник, нормална практика на ДС. Но вероятно не от Лука (който все пак изглеждаше доста изненадан, че познава Васко), а от тайнствения човек, контролиращ всичко (Коцев, главния прокурор Белчев или който и да е там). Изглеждаше ми света вода ненапита до момента, в който Тео избяга, а Васко грабна телефона да се обади на някого, Светлана го изненада и той скри телефона без обяснения. Явно не е звънял на Стефан... Пък и тази виза... вярно, че Тео каза как всички са били в Америка преди година на гости на Оля, ама да вземат пък и Васко...

Другият съмнителен момент (надявам се да не е недоглеждане от страна на сценаристите) е ситуацията с камерите в хотела. Един добре облечен мъж дошъл и взел камерите и за това знае дори камериерката, която за две уискита си ляга с всеки и разкрива такива ключови подробности. Цели трима прокурори се изредиха на делото за Миро, как никой не се сети да поиска камерите от шефа на хотела? И ако той отрича, че има такива, поне Иванов да се зарови в това.

Също така не споделям мнението, че Распутин е комедиант. Единственият човек, който по някакъв начин се е усъмнил в ролята му на мафиот е Милото, от дистанция и само пред Нина Роси. Мисля, че го твърди с цел да я успокои за живота й. И че Распутин е негов човек, който следи Избата, Нина и Боян, за което го обвини и Таня. И че е мафиот точно от неговия тип: спокоен, културен, с много прикрити нелегални дейности и без проблеми с властите. Но точно пък той ми се струва подходящ за ролята на човека зад страшната маска при изнасилването. Не знаем дали е бил в Америка, когато се случи, може да бъде посредника на Лука (нямам представа как са се намерили), философства как родителите страдат чрез децата си и най-важното: способен е да хипнотизира децата така, че да са "в безсъзнание" с часове, без да са били смазани от бой. А за самото изнасилване... като нищо и докторът, който го установи, да е купен. Видяхме, че се поддава лесно.

А за Чушката мисля, че е изблик на досадата на Милена Фучеджиева от многото "Чушки" в затворените български общности в чужбина. И ние сме имали "Чушки" в компанията ни в Германия и отношението ни към тях беше точно такова. Досада, пренебрежение и въпреки това търпение.

# 69
Dyvaromi, подкрепям те за Пол. Изобщо не ми се струва безхарактерен.
Просто е културен и възпитан. Един безхарактерен човек не прави завидна
кариера в НЙ. И аз очаквам с нетърпение появата му в София. Дано не е след
един месец, както Пол каза на Натали. Възприемам неговата личност като по-
зитивна. Има нужда от подобна личност в сериала. А изказването на Аги за стра-
ховете е напълно вярно.

# 70
  • España
Dyvaromi, подкрепям те за Пол. Изобщо не ми се струва безхарактерен.
Просто е културен и възпитан. Един безхарактерен човек не прави завидна
кариера в НЙ. И аз очаквам с нетърпение появата му в София. Дано не е след
един месец, както Пол каза на Натали. Възприемам неговата личност като по-
зитивна. Има нужда от подобна личност в сериала. А изказването на Аги за стра-
ховете е напълно вярно.

Скрит текст:
Той последно заяви на Натали, че още другата седмица заминава за София, за да разкаже на Таня какви са ги замисляли ТЯ и Боян! Тaка че ,нищо чудно да се появи в единподходящ момент! Wink

Само Аги да не се окаже "от 2 стола та на земята"....  newsm78 ....Като гледам Краси как го изкушава бай Юнал- нищо чудно да има драми "на този фронт" през новия сезон! Wink

# 71
Тази Краси ми е толкова антипатична Sickбррррррр, не понасям толкова флегматично и озарено говорещи хора......и как така ще си оставиш детето само в колата, дори за 5мин?
Като дават кадри с героинята, направо  newsm11

# 72
Краси не ми е антипатична. Не е изключено да се съберат с Юнал. Тя сподели,
че може да се съберат, само ако Аги се откаже от годежа си с Юнал. А и защо да
не са заедно и да отгледат сина на Краси. Смятам, че Аги ще избере Васко. Важното
е всички да са щастливи.Sunglasses

# 73
Тази Краси ми е толкова антипатична Sickбррррррр, не понасям толкова флегматично и озарено говорещи хора......и как така ще си оставиш детето само в колата, дори за 5мин?
Като дават кадри с героинята, направо  newsm11
То и на мен нещо героинята ми се струва не тамън, проявява  нездравословен интерес към отношенията между Аги и бай Юнал и как така му се предложи на бай Юнал. В трудна ситуация е, разбирам я, ама много селско се предложи.

А иначе артистката се казва Катя Иванова, повече е известна с ролите си в театъра. В киното стана известна с ролята на Лора Каравелова от филма "Дело 205". Тогава беше по млада и тази меланхоличност съвпадаше с ролята (знаем че Лора Каравелова е била депресивен тип), но сега нещо не и вярвам на този образ който създава в "Седем часа разлика"

# 74
Едва ли остана някой, който да е извън подозрение в този сериал и в този сезон.
Виждам, че вече сте "захапали" Васко, че и Краси...  hahaha  Колкото до Васко, спомням си го добре в първи сезон  как поучаваше Тео, че "отмъщението се сервира студено".  Тогава звучеше така, сякаш смята да отмъщава някой ден. А сега, когато нещата почти излязоха наяве,  се оказва странно миролюбив. newsm78

Да не оставяме извън полезрението и новото следователче, което работи от известно време с Неделчев. В прокуратурата няма случайни хора, затова е съвсем естествен въпросът - чий човек е той?

И Велин изчезна някъде, но това никак не ме изненадва. Ако си спомняте, Таня Стоева подчерта на няколко пъти пред Неделчев, че повече не иска да го вижда и че думите й трябва да се вземат насериозно - т.е желанието й трябва да се изпълни. Нищо чудно Велин да не го видим повече или пък да се сдушат двамата с Иванов, щото стана ясно, че по някаква причина Велин никак не симпатизира на Таня.

По всичко личи, че Неделчев много слуша Танчето. Явно съвсем точно го е улучила в слабото му място - желанието да се изкачи възможно най-високо по йерархическата стълбичка.

Скрит текст:
А иначе Неделчев се оказва един доста търпелив човек... или голям добряк. Щото реагира доста кротко на атаката на Иванов, който  му постави директния въпрос - на чия страна е в голямата игра? Без съмнение визира Таня Стоева за черната царица (звучи малко като "черната вдовица", но това е персонаж от един друг сценарий Joy), и макар Неделчев тактично да избегна отговора, стана повече от ясно каква всъщност е позицията му в момента. Неделчев е кротък и послушен, защото възлага надежди на това Таня Стоева "да сбъдне мечтите му".

И какво стана в края на краищата? Тъкмо се надявахме "симпатягата" Иванов да заработи, а той взе че излезе в отпуск. Моля, темата веднага да се преименува на "Симпатяги в отпуск" Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт