Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 892
  • 710
  •   1
Отговори
# 180
Много съм тъжна - не можах снощи да гледам епизодите...преди ги гледах във Vbox.....но сега навсякъде са премахнати клипчетата, по искане на бтв..,,,,някой дали може да ми каже къде да гледам пропуснатите епизоди! Simple Smile))))

# 181
Изгледах новото промо. Много е подвеждащо наистина. Дори имаше кадри от
първи цезон. Сцените с целувките между Таня и Иван бяха от първи сезон. Виждам,
че в НЙ вече показват Софи и Устата. Явно шоуто в Избата ще се състои. Милото за-
стреля някой. Според мен е някой от охраната, защото охранителите не си свършиха
работата. Слав мина безпрепятствено, така че охраната ще си понесе последствията.
Очаква ни нов динамизъм, драматизъм и борба между силни личности.

# 182
  • Бургас
Кои серии са след малко, 23 и 24? Тотално се обърках?

22 и 23 Wink

Мерси, а 24 и 25 има ли ги някъде ? Simple Smile

И аз това исках да питам. Моля обсъждащите само филма, които се дразнят на подобни постове, да го прескочат  Mr. Green

# 183
Още ги няма никъде 24 и 25 епизод... до довечера дано ги качат (миналата седмица в понеделник вечерта ги качиха) ! Ако намеря нещо, ще споделя с вас! Simple Smile

# 184
  • Бургас
Още ги няма никъде 24 и 25 епизод... до довечера дано ги качат (миналата седмица в понеделник вечерта ги качиха) ! Ако намеря нещо, ще споделя с вас! Simple Smile

Ще ти бъдем мн благодарни  Wink

# 185
Скрит текст:
Признанията на Лука са изключително тъпа идея. И как той от изверг, който държеше внука си вързан и без вода и храна, стана една истинска "майка Тереза".  

Скрит текст:
На мен също ми беше тъпо, че след всички разследвания най-накрая разкриването дойде от нелепо заговорила съвест на стареца, който реши, че вече е на път и всичко трябва да сподели. Можеше поне на някого да подхвърлят някаква инфо от някъде, поне частично някой от разследващите да разбере какво се е случило по друг канал.
Иначе съм доволна от епизодите заради срещата на Таня с Иванов Heart Eyes

Сега са ми интересни няколко неща:
1. Ролята на Слав. Вече знаем със сигурност, че той е нападателят над Неделчев и че е в "задругата на татуировките", която разкрихме отдавна, с другия нападател (аз продължавам да смятам, че е Латиноса, за по-красив от него не се сещам Simple Smile). По всяка вероятност той е единиято от нападателите и над Мая и Тео. Също така, по друга линия бяхме стигнали до извода, че трябва да е човек на Коцев - за да знае точно кога да се появи и да отведе Гончев. Тоест, Слав или е супер тъп и ходи и прави някакви работи за пари, без въобще да обръща внимание къде ходи, или се прави много на луд пред Гончев и останалите и всъщност не разследва убийството, а има друга задача.

2. Какво всъщност разбра Иванов от цялата история и как ще реагира от тук нататък? Той успя ли да разбере, че не Таня е поръчител на двете убийства? Когато отиде на вратата й, всъщност нищо не се беше променило, за да реши, че е невинна - по-скоро си даде сметка каква глупост е направил като е казал на Милото и се втурна да я спасява, въпреки дълбокото си убеждение, че тя е организирала убийствата. (Малко и тук ми дойде странно - фуча, бесня срещу нея и изведнъж го изпълниха мили чувства, малко от нищото). Последвалите признания от Лука също не отхвърлиха обвиненията от нея - това, че той е в дъното на цялата история, не значи, че тя не е убила Миро, за да натопи Роки, нито че не е пратила Гончев, за да убие Милото.
Интересно ми е сега дали Иванов ще й каже, че знае кой е организирал нападението над Мая. И когато уликите насочат към нея за убийството на двете момичета, дали ще се усети какво става или пак ще я обвини?

Около Таня вярно се оформя цял отбор юнаци, които да се борят за нея. Надявам се сега пък да не зарежат екшън/крими момента, за да наваксат с липсата на романтика досега.

Като цяло и аз съм на мнение, че можеха и малко по-плавно да поднесат информацията, а не цял сезон да дремем в очакване нещо да се случи, и всичко да се случи в няколкото последни епизода.

Софи и Устата да си призная ги forward-нах, че ми бяха в повече. Трябва да се върна, че съм пропуснала интригата между Распутин, Нина, Боян и Цвета.

# 186
  • Sofia
Здравейте, аз също следя/х сериала, но заради децата го гледах в Vbox, а сега и там го няма вече Sad  Някой може ли да ми прати или линк, или епизодите от снощи? Скайпа ми е gerrgana14
Предварително благодаря!

# 187
Здравейте, аз също следя/х сериала, но заради децата го гледах в Vbox, а сега и там го няма вече Sad  Някой може ли да ми прати или линк, или епизодите от снощи? Скайпа ми е gerrgana14
Предварително благодаря!

Ето на този торент са епизодите от снощи --> http://zamunda-bg.org/details.php?id=b3adeb7786106699b61460d5a69fec0173a51bd4

но тегли бързо, докато не са го премахнали! Simple Smile Само една бърза регистрация ти трябва!

# 188
  • Пловдив
Изгледах новото промо.

А къде? Не го намирам на сайта на БТВ.

# 189
http://www.youtube.com/watch?v=FNVl33xXV4U - Това е за 24-25, другото е още рано за него.

# 190
Ох, и аз първа кипра, бързам да се регистрирам без да видя, че били снощните епизоди.Мислех, че са 24 и25. Wink

# 191
  • Den Haag
Момичета пробвах къде ли не да намеря първите серии и на дадени линкове от предната страница, но никъде няма, еймного ме е яд, сега немога да гледам никъде от първа серия на втори сезон  #Cussing out

# 192
Момичета пробвах къде ли не да намеря първите серии и на дадени линкове от предната страница, но никъде няма, еймного ме е яд, сега немога да гледам никъде от първа серия на втори сезон  #Cussing out
http://www.serialbg.com/седем-часа-разлика---втори-сезон-64
Заповядай.

# 193
Пфф изпуснах снощните епизоди,кога ги повтаряха по другите програми? smile3555Тва БТВ-то много ме дразнят с тези техните сериали,дето не мога да гледам дори и минали вече епизоди в нет-а,сега когато имам време,ами трябва да дебна повторенията по комеди ли бяха или по  синема

# 194
Сладурковци... заповядайте!

24 епизод --> http://www.dailymotion.com/video/xqytc7_sedem-chasa-razlika-s2e2 … hortfilms?start=1

25 епизод --> http://www.dailymotion.com/video/xqyu1o_sedem-chasa-razlika-s2e25-hq_shortfilms

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 17:06 от ivo...

Общи условия

Активация на акаунт