Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 891
  • 710
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Не  видях и 10 мин от първият епизод и ги свалиха и двата,много са  бързи
Дайте да   обменяме  линкове на  лични,иначе  не  става.       Confused

# 197

ivo... , Peace благодаря!

Напълни ми душата, но за кратко. Тъкмо изгледах 24 епизод и вече бяха свалили 25.

# 198
ех, много ме е яд.
Ако можеше да се гледа тъпото Войо от чужбина, бих си плащала и гледала там. Ама така не ни дават никакъв избор.

# 199
Ех, изтървах, няма ги вече. Sad

# 200
защо не мога да ги намеря вчерашните епизоди  Cry никой ли не ги е качвал

# 201
 и аз не можах да да ги гледам...

# 202
  • Sofia
На друго място може ли да ги качите?

# 203
  • somewhere near the sea
Няма да им плащам за тъпото Войо. Идиоти, ще им плащаме по сто пъти за нещо, което сме платили с такси, с реклами...направо съм бясна newsm61 smile3514 smile3511 hit

# 204
Не мога да разбера кой им позволява да ги свалят. Само на лични вече момичета  Peace Изгледах 24 епизод. Милото и Таня ми изпълват душата с диалозите си - тъп тъпкач, гугутък ... Joy

# 205
Не мога да разбера кой им позволява да ги свалят. Само на лични вече момичета  Peace Изгледах 24 епизод. Милото и Таня ми изпълват душата с диалозите си - тъп тъпкач, гугутък ... Joy

Съгласна, ако някой има епизод 25, моля да ми го прати.

# 206

Съгласна, ако някой има епизод 25, моля да ми го прати.
И за  мен .   bouquet  И 24-и ,моля     bouquet

# 207
днес няма ли повторение от 22:00 по синема

# 208
  • София
И аз успях да изгледам само 24-ти, ако може някой да  ми прати 25-ти епизод  bouquet Много бързо ги свалиха Sad

# 209
  • somewhere near the sea
Отиде ми диетата - от нерви се наврях в хладилника и.. #Cussing out. Така се бях настроила за 25-ти, обаче... ooooh!Някой да го прати и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт