Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 887
  • 710
  •   1
Отговори
# 210
Моля и на мен ако може линк за 24 и 25. Благодаря!

# 211
Ох, явно никой ги няма в момента. И моята диета отиде на кино...

# 212
ще съм много благодарна ако някой ги прати и на мен,моля Praynig

# 213
  • Бургас
Моля и на мен ако може линк за 24 и 25. Благодаря!

И на мен ако обичате, мерси   bouquet

# 214
И аз искам   bouquet.

Моля!

# 215
И аз, моля  bouquet

# 216
Скрит текст:
поразплете се сюжета. И латиноса е с татуировката, както някой тук много отдавна забеляза. Сега очаквам, като разберат, че Коцев ги е забъркал всичките адвоката от НЙ да  го окошари -нали Коцев му е клиент и му се жалваше за някакви контейнери...

# 217
  • София
Тъкмо се бях нагласила да гледам след вечеря, но .......
Ако някой ги има нека и на мен едно ЛС

# 218
  • София
И на мен

# 219
gold,
Скрит текст:
поразплете се сюжета. И латиноса е с татуировката, както някой тук много отдавна забеляза. Сега очаквам, като разберат, че Коцев ги е забъркал всичките адвоката от НЙ да  го окошари -нали Коцев му е клиент и му се жалваше за някакви контейнери...
Скрит текст:
А дали наистина Коцев стои в дъното на всичко? Много ми липсва мотивацията. Това, което се разкри, отдавна го бяха намекнали и имаше логика от чисто бизнес интереси. Защо му е обаче на Коцев да прибягва до чак такива ексцесии, при положение, че Таня все пак му е близка и че видимо планът им е проработил, при все усложенията? Според мен е ясно, че Коцев е посредник - той е "внесъл" биячи от САЩ, видно е, че той е следил Таня и че всъщност Слав е негов човек. Какъв му е мотивът? Бизнесът му не върви, има проблеми, далаверата със земите в Странджа му е от изключителна важност. ОК, защо обаче да организира изнасилване на Мая? Защо да убива Миро? При положението, че скарването на Таня и Милото е факт така или иначе. Не, нямам никакво обяснение.

# 220
Може ли и на мен 24 и 25 епизод! Нямам търпение вече Simple Smile

# 221
  • на последния етаж
Може ли и на мен 24 и 25 епизод! Нямам търпение вече Simple Smile
И на мен ако обичате. Благодаря!   bouquet

# 222
Може ли линк за 24 и 25 епизод.
Благодаря предварително.

# 223
Отдавна не съм виждала в темата такова оживление - "давай насам епизодите" Joy
Така, така..., от споделеното от вас, и най-вече от написаното от Lulu25, нашият разследващ екип  слага в малкия си джоб разследващите и прокурорите от сериала. Май с дружни усилия сме познали основните моменти. bowuu А дали ще разкрият докрая на втори сезон и връзката на събитията от София с Распутин или ще оставят това за следващия сезон? Защото аз  не се съмнявам, че икономическите интереси на Коцев и Лука са пряко свързани с руските интереси в проекта за нефтопровода. Ха на бас, че тези руски интереси съвпадат с интересите на Распутин! Така че Коцев и Лука в никакъв случай не са на върха на пирамидата, те са също изпълнители. А Распутин изобщо не е луд, а само така иска да си мислят другите, а през това време той седи край реката и чака труповете на враговете си...
Напомням за кой ли път странното приятелство на Коцев и Пол - не е случайно, нищо около Коцев не е случайно. Пол май ще разбере , че е помагал в голяма игра и имам чувството, че няма да е очарован,че е участвал неволно в нея. Но това ще е май в трети сезон.

# 224
  • España
ех, много ме е яд.
Ако можеше да се гледа тъпото Войо от чужбина, бих си плащала и гледала там. Ама така не ни дават никакъв избор.
.    Точно така! Аз им писах на сайта на телевизията,че и ние в чужбина сме хора и благоволиха да ми отговорят ,че "работели по въпроса" и щели да ме уведомят , когато са готови технически... Mr. Green! Иначе казано- на майна си райна Twisted Evil!
Моля на лични да ми пратите ако някой знае къде мога да гледам  новите епизоди 24 и 25
Мизерниците му недни с криворазбрана пр-политика! Twisted Evil
От чужбина, съветвам ви да ползвате абонаментните сайтове- аз съм в нетерра и там в архива ги има всички епизоди,които са минали до сега! И ако някой идиот от бтв вземе да се намеси направооо #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт