Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 774
  • 710
  •   1
Отговори
# 360
Ако може и на мен някой да ми прати  26-ти и 27-ми епизод.
+1  bouquet

# 361
  • Варна
И аз на опашката за 26-ти и 27-ми епизод Praynig

# 362
# 363
Скрихте ми шапката с тези анализи  Heart Eyes.
А Нина като наклюкари Боян, че е откраднал парите, после май гледаше Распутин с какво име ще се подпише в чека.

# 364
Чакайте, те едва сега пуснаха voyo, пък кво остава в мрежата да се разпростанят.
Най-добре в скрит текст на кратко за новите серии.

# 365
Нина, или искаше да разбере истинското име на Распутин, или целта й
беше да си върне на Боян, защото той прекъсна музиката.
Сещам се един детайл за Миро. Taxidy, публикува в по- стара тема
текст от книгата Седем часа разлика. Миро е бисексуален и много задължен
на Таня. Преди години тя му е помогнала. В този текст не се споменава
за семейство, брат- близнак и др.

# 366
Ако може и на мен някой да ми прати  26-ти и 27-ми епизод.
+1  bouquet

+ 1  Rolling Eyes
  bouquet

# 367
# 368
  • Ню Йорк
 Гледах новите епизоди и пак нищо не се разбра. Що ли ми се струва, че всичко което очаквахме да се разкрие в края на първи сезон и в края на втори няма да научим.
Скрит текст:
Ех тази Таня Стоева, не остана някой, който да не е безумно влюбен в нея. Направо паднах от смях.
Наистина много изглежда, че Миро и Слав са един и същ ама има много несъответствия в тази теза. Освен това излиза, че
1.В нападението над Неделчев са участвали Слав и Латиноса.
2.В нападението над Мая са участвали Слав, Латиноса и още някой.
3.Слав или Латиноса са гръмнали Миро.
И нещата пак не се връзват.
Единственото което разбрахме, че Латиноса е момчето за мокри поръчки на Распутин. Дали пък Лука и Распутин не се познават?

# 369
Галактическа принцеса,
Скрит текст:
Някакво развитие в идилията Таня- Иванов?

# 370
  • Бургас
Нямам намерение отново да се обяснявам, на който са му дразнещи подобни постове, моля, нека ги прескача.

Моля и аз за новите серии, когато е възможно. Не гледам тв, така че не ми е важно да гледам неизлъчваните такива, всякакви ще са ми от полза  Laughing   bouquet

# 371
  • Ню Йорк
Галактическа принцеса,
Скрит текст:
Някакво развитие в идилията Таня- Иванов?

Скрит текст:
Не са се виждали повече. Единствено Иванов каза на Мая, че майка и не му била безразлична. Ама пък на Неделчев пак настояваше да я арестуват Таня. Не мога да го разбера.

# 372
  • Canada
може ли и на мен? Praynig

# 373
може ли и на мен? Praynig

На лични плийс  Praynig

# 374
Добре момичета, всичко разбрах, само едно още не ми е ясно- вече четири епизода ги свалям от Интернет, а нито Милото, нито Иванов, нито Слав даже са дошли да ми ровят в хладилника....а го заредих и чакааааам.  Thinking

Искрено ме разсмя... Joy Joy Joy Много я харесвам тая реклама. Peace

А ти какво си заредила в хладилника? Има ли нещо интересно там?
Ако имаше пълнени чушки, Чушката отдавна да се е появил  Joy Joy Joy Проблемът при него е как да го разкараш след това  Laughing Виж там не мога да ти помогна. Милото също няма да бие път за какво да е. Ще трябва да заредиш нещо по-така... "прясно дробче, обилно полято с Кианти" например Wink В случай, че държиш на компанията на Иванов - просто сложи в хладилника показанията на Таня Стоева и той ще звънне на вратата ти до броени минути.  hahaha Иначе за него знаем, че не е много придирчив - яде китайско, а видяхме, че може да направи чудеса и от 2 яйца и няколко филийки хляб... Кой знае, може пък и да ти сервира вечеря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт