Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 413
  • 710
  •   1
Отговори
# 465
  • Ню Йорк
Почакайте още 1-2 дни, има поне три торент сайтове, които ги качват и дори епизодите до 25 си стоят в тях. Непипнати. Включително и останалите сериали на телевизията. Просто отделете малко време и потърсете с гуглето. Зависи все пак колко много искате та гледате сериала. Аз лично го харесвам много, но нямаше нищо да знам за него, ако не беше замунда и да го срещна там. Телевизия не гледам. Впрочем... ако нямах избор и все пак трябваше да си платя, за да гледам това... нямаше да го направя.  Бтв ако ще да назначат сто човека няма как да спрат отворено кранче. За мен е направо абсурдно и смешно по такъв нелеп начин да се опитват да печелят от продукцията си, Интернет е прекалено свободно място, за да му се надене хомот толкова лесно. Естествено не мога да дам информация в кои точно сайтове можете да намерите сериала поради причината,че на някой му плащат за да следи темата. Аз намерих, опитайте и вие.

Хич пък не съм съгласна. Що да не искат пари за продукциите си? Ти като отидеш в магазина за сирене не плащаш ли? Или като работиш да не би да не очакваш да ти платят? Айде без смешни изявления моля.
Оправдавам хората от чужбина, които искат да гледат и нямат тази възможност, да прави са да търсят линкове. Ама да се циганим за 8лв, няма нужда. Това са 2 кутии цигари, нали?

# 466
Онлайн не мога да гледам, защото ми сече и ми се завива свят от това. Дори да намеря нещо онлайн, се опитвам първо да го сваля на компа, а после гледам. Нямам нищо против епизодите да са с реклами. Телевизия гледам рядко и във време, когато няма повторения на сериалите, които следя.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 22:15 от Анонимен

# 467
Привърженик съм на свободата в интернет, но не съм привърженик на идеята, че филм, който струва милиони, за да бъде направен, трябва да бъде достъпен безплатно до всички. Безплатно нещо няма, все някой трябва да плати. Войо далеч не ми е любим сайт, но най-вече защото не мога да намеря нищо друго на него, освен епизодите на Седем часа разлика. Но дори и само за това, уважавам труда на екипа и ми се струва съвсем нормално да платя по 1лв на епизод.

Това, което не ми харесва във войо  е че ни обърка дискусията Simple Smile В момента всеки коментира различен епизод, а коментарите увисват понякога от това или че не всички са гледали сцената, или пък че са я гледали отдавна и вече изкоментирали.

Имаше една идея за Боян като организатор на зулумите, но не ми се вярва. Образът му такъв, какъвто са го изградили, е на неудачик и често пъти глупак, но като че ли добросърдечен. Той се замесва постоянно в каши, но никога не го прави с лошо чувство към някого.  Тотално не ми се връзва с неговия образ да организира изнасилването на племенничката си с идеята ,че видиш ли, сестра му ще я изпрати при него и ще му прати пари да се грижи за нея.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 21:58 от Lulu25

# 468
и на мен.. само че и 26 също не можах да гледам..

+1  Praynig

# 469
Привърженик съм на свободата в интернет, но не съм привърженик на идеята, че филм, който струва милиони, за да бъде направен, трябва да бъде достъпен безплатно до всички. Безплатно нещо няма, все някой трябва да плати. Войо далеч не ми е любим сайт, но най-вече защото не мога да намеря нищо друго на него, освен епизодите на Седем часа разлика. Но дори и само за това, уважавам труда на екипа и ми се струва съвсем нормално да платя по 1лв на епизод.

Това, което не ми харесва във войо  е че ни обърка дискусията Simple Smile В момента всеки коментира различен епизод, а коментарите увисват понякога от това или че не всички са гледали сцената, или пък че са я гледали отдавна и вече изкоментирали.

Peace Наистина дискусията ни не е това, което беше преди Войо. Това е факт!
Все си мисля обаче, че ние самите сме виновни, задето темата ни периодично се разводнява с оплаквания от Войо и от "чистачите" на БТВ. Мисля, че сме достатъчно големи, за да умеем да отделяме важните от маловажните неща или пък да приемаме нещата такива каквито са, когато не можем да ги променим. Дали коментарите ще са открити или в скрит текст, с епизоди напред или назад,  лично за мен не е от толкова голямо значение - по-важно е да ги има - нали за това е темата.

Е, дали ще се намери някой тая вечер, който да има да каже нещо по същността на темата?
Да се надявамеHug

# 470
  • Ню Йорк
Имаше една идея за Боян като организатор на зулумите, но не ми се вярва. Образът му такъв, какъвто са го изградили, е на неудачик и често пъти глупак, но като че ли добросърдечен. Той се замесва постоянно в каши, но никога не го прави с лошо чувство към някого.  Тотално не ми се връзва с неговия образ да организира изнасилването на племенничката си с идеята ,че видиш ли, сестра му ще я изпрати при него и ще му прати пари да се грижи за нея.

И аз много мислих по въпроса. Теорията е интересна, но и аз като теб не смятам Боян за такъв злодей. Боян по-скоро е безотговорен и не мисли много.

# 471
  • Букурещ
Аз пък искам да приключа като благодаря сърдечно на всички добри хора, които качват сериите в нета, защото за мен като живееща извън пределите на България това е единствен начин да гледам български сериали с много добри актьори!

bouquet

# 472
Аз също съм в чужбина.Да гледам онлайн на сайта на БТВ е мисия невъзможна.Да плащам за да го гледам също не мога.Единствено следя тук за линкове. И сега и аз на опашката за номер 26 и 27.

# 473
Здравейте!

Моля, ако е възможно и на мен някой да ми изпрати линк за 26 и 27 епизод!  Praynig Благодаря!!!

# 474
Въпросите все още остават:

1. Коя е майката на Роки?

2. Кой всъщност е Распутин?

3. Кой уби Миро?

4. Каква е връзката между Кирил и Пол?

А Илия Раев в образа на генерал Карлов е възможно най-неподходящият!!!  Peace

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 23:15 от Dream Team

# 475
  • Бургас
Здравейте!

Моля, ако е възможно и на мен някой да ми изпрати линк за 26 и 27 епизод!  Praynig Благодаря!!!

И аз искам, мерси  Mr. Green

# 476

1. Коя е майката на Тео?  Peace

Коя е майката на Тео ??!?!????

# 477
  • Ню Йорк

1. Коя е майката на Тео?

2. Кой всъщност е Распутин?

3. Кой уби Миро?

4. Каква е връзката между Кирил и Пол?

А Илия Раев в образа на генерал Карлов е възможно най-неподходящият!!!  Peace

1.Предполагам за майката на Роки иде рече Wink Таня нали му обеща да му разкаже за нея като се върне. Нещо май се отплесна.
2. Жената на Распутин каза, че той не е мафиот.
Скрит текст:
Предполагам имаше предвид, че изобщо не е престъпник, а само се прави на такъв. В 27 епизод обаче видяхме, че всъщност Распутин си е изпечен престъпник. Защото тогава жена му каза това на Нина?
3.Това вече загубих надежда, че ще научим.
4.Според мен Пол оправя американските дела на Кирил, но от къде и как се познават е тайна.

# 478

1. Коя е майката на Тео?  Peace

Коя е майката на Тео ??!?!????

Joy Joy Joy грешката е моя ...на Роки  Joy Joy Joy

# 479
  • Nice / France
Здравейте!

И аз искам, мерси  Mr. Green

И аз искам, мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт