Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 346
  • 710
  •   1
Отговори
# 675
# 676

Ето и клипчето, което обещавам вече 2 седмици

http://vbox7.com/play:996f5d7554

Teddy_14 , клипчето е страхотно. Виждам, че си удовлетворила желанията на всички,
относно почитателите на Таня. Според клипа, обаче, тежката дума е на Иванов Simple Smile.

Hug Благодаря!   bouquet  Абе, не че е някъв кой знае какъв проблем, ама гледам, че някои пишете ника ми Teddy_14 , а той всъщност е Teddy_l4 (от Ловеч Grinning). Ама с това 14 изглежда, че съм на 14, а всъщност съм на 2 по толкова. И да напишете само Теди още по-добре, така че фийл фрий (на чист български език)

набарах си с пиратските ми способности 28ми епизод и гледах само сцената с Таня и Иван, за останалото нямам много време, нали уча или по точно се води, че уча за изпит  hahaha

Скрит текст:
ААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!! Защо издевателстват така над наааааас, защоооооооооо???!!!   cry cry cry ОК, в интерес на истината очаквах, че точно така ще се получат нещата, ама имах една малка надежда, че Иванката може да се поддаде на бегла целувчица, па после да я гони  kiss . Сценаристите не знам дали са си давали сметка, че ще ни докарат до побъркване с Танче и Иван, ама сега ще си носят последствията, ще ги изтезаваме докато не ни удовлетворят желанието  fight миналото ще ги застигне  smile3515 newsm48

# 677
И аз ви моля за линк Simple Smile

# 678
а 29 епизод няма ли го още?

# 679
  • София
Пуснах линка на 28 епизод на всички поискали от предната страница на лични. Обаче излизам, така че ще помоля тях да препращат линка на следващите желаещи.
моля и на мен линк Praynig

# 680
Има пуснат линк по-горе.......

# 681
Не става с него....Моля Ви,ако някой има епизода,да ми го прати на лични!Благодаря! Hug

# 682
а 29 епизод няма ли го още?
Епизод 28 е двоен и последен.

# 683
Галактическа принцеса, именно заради въпросите, повдигнати от теб, си мисля, че разрешението на въпросите е само привидно и че има още много въпроси за трети сезон и най-вече
Скрит текст:
американската следа. Ако я нямаше, беше напълно излишно да ни  натрапват Татуто на Латиноса.
Остава и напълно отворен въпроса защо Слав ту има, ту няма тату.
Също и дали Христов е просто човек на Коцев в прокуратурата или има и друга роля.
Изобщо татуираните са пълна мъгла.

И за любимите ми Таня и Иван и по-специално към taxidy и Теди
Скрит текст:
В първата им сцена и на мен ми стана гадно и изгубих надежда, че могат да ги съберат. И все пак, на втори прочит, отново цялото им поведение показваше колко са влюбени един в друг (стойки, жестове, погледи). А за мъжката му гордост, да не забравяме, че той се опита да я преглътне веднъж, но тогава Таня го отряза (той не знае, че е имала причина за това). Наистина беше ред той да я отреже, още повече, че тя не му обясни нищо (не че пък той й остави някакъв шанс), а тя се опита да подходи директно по тънката линия. Щеше да излезе много безволев, ако се беше поддал. Е, и на мен ми дойде в повече неговото поведение на кон с капаци, но да не забравяме, че от чертите му в книгата беше "трудно прощава".

Според мен все пак сценаристите смятат да им дадат шанс в трети сезон и затова беше показателно появявонето на Иванов в знаковия момент. Освен това, финалното обръщение беше "съдия Стоева", а знаем, че в трети сезон ще се обърне пак към нея с "Таня" Simple Smile
В този ред на мисли, на мен все ми се струва, че любовта, която търсим, е тяхната, аз друга любов не виждам. Коцев - не, не е точно влюбен в Таня, а по-скоро отмъстително настроен заради това, че тя го отблъсква. Мая и Тео? Другите влюбени, които аз виждам, са Цвета и Гончев (не помежду си, де).  В крайна сметка може би е просто един леко заблуждаващ анонс - като човек, който е работил това, знам, че често пъти сме изкривявали анонса, за са звучи по-атрактивно, въпреки че не отговаря точно на истината. Трябва да ни кажат, че съдбите на героите ще бъдат преобърнати, и трябва да ни кажат, че ще има любов, а така звучи много добре да свържат нещата.

Напълно споделям мнението, че 20 епизода бяха излишни, а 8 епизода - много добри. В крайта сметка сме там, от където мисля, че очаквахме да почне втори сезон (Теди, мисля, че спокойно все още има шанс да се сбъдне твоята сцена в прокуратурата Simple Smile )

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 14:32 от Lulu25

# 684
Не става с него....Моля Ви,ако някой има епизода,да ми го прати на лични!Благодаря! Hug
Как така не става? Току-що изгледах филма. В чужбина съм, но зарежда без проблем.

# 685
Hug Благодаря!   bouquet  Абе, не че е някъв кой знае какъв проблем, ама гледам, че някои пишете ника ми Teddy_14 , а той всъщност е Teddy_l4 (от Ловеч Grinning). Ама с това 14 изглежда, че съм на 14, а всъщност съм на 2 по толкова. И да напишете само Теди още по-добре, така че фийл фрий (на чист български език)
Teddy_l4, аз попадам в това число. Извинявай! Успешна сесия! Simple Smile

# 686
  • Бургас

Как така не става? Току-що изгледах филма. В чужбина съм, но зарежда без проблем.

И при мен вървеше.  Peace

Иначе - да, много отговори станаха ясни... но има и още сюжетни линии за развиване...

И понеже не съм наясно - трети сезон ще има ли?

# 687

И за любимите ми Таня и Иван и по-специално към taxidy и Теди
Скрит текст:
В първата им сцена и на мен ми стана гадно и изгубих надежда, че могат да ги съберат. И все пак, на втори прочит, отново цялото им поведение показваше колко са влюбени един в друг.

Скрит текст:
Да бееее...то направо аз усетих любовните флуиди. На Иван сигурно сърцето му е биело като лудо когато я хвана за ръката. И в началото когато тя му каза: "Като прокурор ли ме питаш или като мъж, който ревнува?" и после как се подхихили  Whistling И после това с очите, дето викам те се състезават, кой по-драматично ще си притвори очите.   Joy Joy Joy Ше ги съберат, отказвам да приема, че няма да ги видим заедно по-нататък. Въпросът е да имаме търпение, а точно сега то ми липсвааааааааааа  smile3511

В този ред на мисли, на мен все ми се струва, че любовта, която търсим, е тяхната, аз друга любов не виждам. Коцев - не, не е точно влюбен в Таня, а по-скоро отмъстително настроен заради това, че тя го отблъсква. Мая и Тео?

Аз продължавам да си мисля, че се отнася за Мая и Тео. То това го оповестиха още като рекламираха първия сезон, или се бъркам  newsm78 Надали са мислели чак толкоз напред тогава да имат предвид Таня и Иван, а с любовта на Мая и Тео започна всичко....

# 688

Уж, да, някъде казаха, че снимат в момента. Също така извадиха някакъв цитат от третия сезон.

Теди,а втората сцена изгледа ли я?

# 689
  • Бургас

Уж, да, някъде казаха, че снимат в момента. Също така извадиха някакъв цитат от третия сезон.

Чак наесен сигурно най-рано ...

Общи условия

Активация на акаунт