Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 352
  • 710
  •   1
Отговори
# 690
И понеже не съм наясно - трети сезон ще има ли?

Уж, да, някъде казаха, че снимат в момента. Също така извадиха някакъв цитат от третия сезон.

Теди,а втората сцена изгледа ли я?

Има втора сцена в последния епизооддддддддд????? аз прехврълях отгоре отгоре, че не исках да разбера какво става като цяло в епизода, но не я видях, я моля те, кажи коя минута е....

# 691
И аз изгледах епизода.
Скрит текст:
Не мисля, че Слав е изнасилвача на Мая. Тя разпозна татуировката, но такава татуировка има и Христов. Милото разбра, че Таня е права за Коцев. Предполагам в трети сезон ще се задейства.

# 692
И аз изгледах епизода.
Скрит текст:
Не мисля, че Слав е изнасилвача на Мая. Тя разпозна татуировката, но такава татуировка има и Христов. Милото разбра, че Таня е права за Коцев. Предполагам в трети сезон ще се задейства.
Скрит текст:
Току-що пак изгледах тази сцена. Татуировката е на различно място -   и като дават давта кадъра един след друг, не вярвам да е недоглеждане. Или искат да ни кажат, че Слав я маха и слага, или просто, че не е самият той. Той пък в последния епизод като че ли изглеждаше искрено заинтригуван от Мая...
Всъщност, много ясно се вижда и косата на нападателя на Мая и тя НЕ е на Слав. Пак взеха да ни премятат Simple Smile

Теди, финалът, от 1:30 нататък.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 14:58 от Lulu25

# 693

Теди, финалът, от 1:30 нататък.

Ееее, те пък за финал ли са ни го оставили ... аз там не смея да гледам преди да съм изгледала целия епизод, ама айде...не мога да чакам вече  Embarassed Embarassed Embarassed пускам...

# 694
Скрит текст:
АААААААААААААААААААААААААААААА!!!!! е****** финала..... тя таня само като му рече, че ще ходи при лука и ми стана ясно, че ше заподозрат нея после....и оня тъпанар смотан Коцев как се подхилква самоооо.
А така ли ми се стори или Иван като я спря и после я хвана за ръчичка....то ако беше така, може би щяха да го дадат, ама аз все търся да се хвана за сламка

# 695
Как завърши вчерашния епизод,гледах го почти до края,когато Слав отиде на гости на Мая.Какво си казаха и финала какъв беше. newsm12

# 696
Благодаря на всички момичета ,които ми изпратиха сериите. Ако някой ги иска, нека ми пише на лични.
Сега за финала:
Скрит текст:
Аз не съм доволна, общо взето стана това в което всички тук във форума се съмнявахме, дори за красивия прокурор някой тук се беше досетил, та не бях изненадана. Надявам се на трети сезон въпреки всичко.

# 697
Скрит текст:
АААААААААААААААААААААААААААААА!!!!! е****** финала..... тя таня само като му рече, че ще ходи при лука и ми стана ясно, че ше заподозрат нея после....и оня тъпанар смотан Коцев как се подхилква самоооо.
А така ли ми се стори или Иван като я спря и после я хвана за ръчичка....то ако беше така, може би щяха да го дадат, ама аз все търся да се хвана за сламка
Скрит текст:
И на мен ми се стори, че я хвана. Или поне да кажем, че за малко задържа ръката й. И че това, първото "Всичко свърши" беше нежно и внимателно, за нея.АМа ние сме пристрастни, не може да се разчита на нашата оценка Joy

# 698
Скрит текст:
Скрит текст:
И на мен ми се стори, че я хвана. Или поне да кажем, че за малко задържа ръката й. И че това, първото "Всичко свърши" беше нежно и внимателно, за нея.АМа ние сме пристрастни, не може да се разчита на нашата оценка Joy

Скрит текст:
Дааааааааааааааа....и аз като каза "Всичко свърши" си помислих, че е насочено към нея (а може би е), ама после като тръгна със съдия Стоева и ми се стъжни, както той каза - иване!!!....започва зле  hahaha hahaha hahaha

# 699
На мен Слав/Миро ми се вижда заинтригуван от Мая. Беше облечен красиво, когато отиде в
апартамента на Стоева. Не знам още дали той е изнасилвача, но определено ми харесва как
ухажва дамите. Има някакъв нежен подход към Мая и Стоева. Актьора го показва по много
талантлив начин. От друга страна, когато Мая се качи да вземе плодове, Слав/Миро се опита
да търси нещо. Към сейфа ли се беше насочил? Имаше нещо притеснително.
Гончев е абсолютен психопат. Вече и Таня се убеди в този факт. Актьорът също се справя чу-
десно с ролята си.
Слав/Миро, изглеждаше една класа по- горе от Иванов, в бара на Роки. Иванов се опита да
го притисне, но Слав/Миро подчерта, че не заподозрян в никакво престъпление.

# 700
  • Sofia
Хайде ако някой може да ми изпрати и на мен линк да си сваля новия епизод  Hug

# 701
# 702
Здравейте, може ли линк за 28 епизод? Благодаря!

# 703
  • España
С риск да прозвуча ужасно банално и натрапчиво, предвид последните постове ,но и аз ще помоля за линк  за последния епизод! Praynig

# 704
  • Пловдив
С риск да прозвуча ужасно банално и натрапчиво, предвид последните постове ,но и аз ще помоля за линк  за последния епизод! Praynig
Два поста по-нагоре!!!
28-ми епизод е последния.

Общи условия

Активация на акаунт