Отговори
# 660
Отговарям ти веднага, стига да Ви хареса, разбира се - Добринище. Няколко години подред посещаваме един и същ хотел дори: http://parapunovi.dobrinishte-bg.com/. Там бяхме единствените гости по това време на годината и домакините, които иначе са почти незабележими, много ни глезиха. Закуска от домашни пържени филиййки, мекички, домашни сладка и т.н. Стаите са чисти, баните - много добри, а сумата от 30лв (поне тогава беше толкова) е смешна. Препоръчвам стаята на третия етаж точно срещу стълбите - имате хубава гледка от терасата и сте на високо от улицата. Стига да искате спокойствие, там отидете. До Добринище има автобуси - линията София - Разлог, има и влак - ние първия път пътувахме до Септември, за да можем да пътуваме до Добринище с теснолинейката - движи се много бавно по невероятно красив маршрут. Е, доста бавно, но запомнящо се. Тази година май ще пропусна влака - бях чела, че предизвиква контракции. А, има и басейн в Добринище, но винаги сме били за кратко и за него не оставаше време. Дано съм ти била полезна.

# 661
Хей, вие сте по-черногледи, отколкото съм аз. Просто споделих, че наистина ми стана гадно, защото не оцениха труда ми, отделно, когато трябваше да се работи извънредно, (аз бях в болница), пратиха съпружеското тяло да работи, той хал-хабер си нямаше от нашата работа, а колежката, която е на постоянен договор дори не си вдигаше телефона (защо ли). Консултирала съм се с юристи и предпочетох да се разделим по живо по здраво. Днес отивам да ме "назначават" в 1 частна фирма и мисля да съм в постоянен болничен, поне да взимам някой лев. Та, така.
Днес като станах (ставам внимателно, не се движа с резки движения) така ме преряза на няколко пъти корема, че свят ми се зави. И не е заради стомаха, по-различно го усещам. Някой да се е сблъсквал с моя проблем?

# 662
Шушулче, много ми стана гадно и тъпо за работата ти...какво, като сме бременни, сме половин хора ли?  ooooh! Sick Толкова ли не можаха да те изчакат още 2-3 месеца, колкото си решила да работиш? Законът уж те защитава, ама хич не е така... юристите на фирмата винаги намират вратички  Cry Много е унизително и несправедливо! Искрено ти пожелавам, това "зло" да е за добро, наистина вярвам, че когато една врата се затвори, друга неочаквано се отваря  Hug

Исках да ви попитам за съвет/идеи- къде бихме могли да отидем за 4-5 дни, да не е море, да не е мноого далече от София (200км макс., без кола сме) и да е по- скоро планинско? Това ще ни е "морето" тази година, става въпрос за последната седмица на м.юни. Някакви предложения?  newsm78

И още нещо- някой навит ли е да пробваме йогата за бременни тук: http://yantra.natalyoga.net/schedule.html
Графикът ме устройва, тъй като работя на смени и мога да ходя веднъж сутрин, веднъж вечер...
Аз съм голям мързел, но всички ми казват колко помагала йогата за раждането после, та ще трябва да се насиля- може пък и да ми хареса!  Laughing
Юле ами на мен Рибарица ми се струва добра идея,има си и река и не е така задушно.Предлагат и добри оферти,ако искаш погледни.Честито на мамите усетили бебо вече,аз лично нямам за съжаление,но и аз съм от не най-слабите:)Вчера ходих на док и насрочихме дата за серклажа-в понеделник сутрин живот и здраве.Сега започнах превантивно да пия Сумамед(в голяма доза)за да е сигурно че няма да зашием и някоя гадинка.И понеже ще е в понеделник смятам да се появя на срещата.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 09:23 от Shyny

# 663
Shyny, стискам палци да мине леко и да се възстановиш бързо  Hug
Искам да благодаря и на Облак за хубавите пожелания и за вниманието към мен Simple Smile
Шушулче, ти си цяла героиня...дано да е "всяко зло за добро" и да си изкараш спокойна бременност без отрицателни емоции...Съчувствам ти за това с недооценената работа - аз самата имам такъв проблем......чак ме е яд на мен си....и най ме е яд когато трябва да върша работата на някой измъкнал се колега......идва ми на моменти да си вдигна шапката, да си взема болничен и да се оправят, пууу....
Аз, между другото, имам такъв проблем със срязващи болки в корема, особено когато стана рязко...братовчедка ми преди време ми го обясни и каза, че било нормално, но така и не запомних причината.....
Juleto, аз мога да ти препоръчам Шипково или Чифлик - троянския балкан - на около 200км от София, има минерални топли басейни, много е тихо, красиво и идилично - за пълноценна почивка Simple Smile
Момичета, имам сериозен проблем с дясната си буза.....жестоко се изривам и обрива не минава...по-възпален и зачервен или по-малко, стои си и ме боли вече 2-ри месец.....аз имам много чувствителна кожа (но много чиста) и бях намерила подходящите продукти, но сега нищичко не ми действа..приличам на петниста хиена...Някой има ли такива пъпчиви проблеми?

# 664
Най-добре се консултирай с дерматолог.Те ще ти кажат какво да ползваш,има много добра мед.козметика.

# 665
  • София
Аз веднага се сещам за A-derma, досега на което и бебе или малко дете с обриви и атопичен дерматит да я е препоръчал съпругът ми, винаги е имало страхотно подобрение. Две мои приятелки, на които им бяха излезли нещо като лишейчета по кожата също я ползваха, и им изчезнаха...  Peace

# 666
Момичета стиснете ми по едни палчета, от сутринта съм отново със силни болки в стомаха и си записах час за 12.30.

# 667
Здравейте момичета,как сте в този слънчев ден Simple Smile
аз физически се чувствам добре и ми иде да стана и да се разчистя,ама се възпирам  Simple Smile

Шушулче всичко ще бъде наред,радвай се на бременността и забрави за негативите Hug

Little_Snow_White  аз също имам много суха и в същото време чувствителна кожа по лицето,изпъпчвам се като пубертет, и като бях на лекар ми изписа един крем и вода,затова е най-добре ако можеш да идеш на дерматолог.И аз съм за а-дерма,моят син е с атопичен дерматит и използваме само почистващите гелове от тяхната серия ,и има ефект.

Юле аз съм ходила в Рибарица,края на юни,за именния ден на моя мъж,бяхме с бебе тогава и си изкарахме много хубаво,там е много красиво има и басейни,но незнам как е с транспорта

приятен ден на всички и много усмивки smile3525

Цветенце стиснати палчета от мен

# 668
Цветенце имаш палчета и от мен. всичко ще е наред  newsm10 . ще видиш. пиши после какво са ти казали

# 669
  • Виена
Привет от мен  Grinning.
 Аз не пиша много редовно  Blush,но затова пък най-редовно ви чета.Честно казано,при мен няма нищо интересно...За сега всичко е наред (надявам се).
norbuku,добре дошла,и поздравления и от мен  Simple Smile.4 та бременност,това си е чист героизъм  Blush.Лично аз,нямам познати с толкова много деца,а които имат по 3 се броят на пръсти.Искрено ти се възхищавам  Blush.
Little_Snow_White,честито!Пожелавам ви дълъг семеен живот, изпълнен с много радост, щастие и детски смях!
Juleto и аз бих ти препоръчала Троянския балкан,като Little_Snow_White,но бих добавила и Априлци Peace.Моят роден град се намира на около 30,40 км.от там и редовно посещаваме тези места,когато сме си в БГ.
Аз също понякога имам срязващи болки,и то най вече от дясната страна на корема,но нощем когато се премествам от едната,на другата страна.Случвало ми се е,и когато кихна да ме заболи,но сигурно е нормално...
И аз усещам,от време на време по някое движение на бебето,и то когато съм легнала по гръб.Но все още  доста рядко.И аз не помня първите усещания с предишните бременности,останали са само спомените от силните ритници  Blush.Често казано имам чувството,че съм бременна за първи път  Blush.
За кафето ,аз си пия по 2 кафета на ден,с много мляко(защото така съм го обичала винаги). И не мисля,че има проблем.Важното е да не се прекалява.
За лютото,по принцип не обичам много,но сега ми се хапва,и си хапвам.
Усмихнат ден на всички  Hug

# 670
Цветенце имаш ги от мен  fingerscrossed и дано да не е нещо притеснително.

Шушулче наистина е гадно недооценяването в работата, и то не точно него ами колегите подлизурковци, а ние съвестните си бачкаме и никой браво няма да ни каже. Не го мисли много и го давай по леко ъа да е спокойно бебчето и дано мъжът ти бързо да намери нова работа. Относно срязващите болки, точно пътувах за прегледами преди седмица и ме сряза и питах док. и тя каза че няма нищо притеснително. Матката се разтягала и затова. И аз внимавам като кихам да не ме среже, че си е гадно.

Мonsy добре дошла и леко бременеене.

Аз също вече усещам бебо, много е приятно чувството и пожелавам на всички ви по скоро да му се наслаждавате и вие.
Вчера се по ядосах в работата и после започна доста да си ме боли главата, след това и кръста и ми беше доста изморено. Надявам се да ми е било моментно.

Лек ден ви желая!

# 671
  • София
А точно щях да пиша и аз за Добринище и гледам,вече са ти писали.Басейна там е страхотен и е с минерална вода и мнооого голям.Има страхотни механички.С лифт пък може да се качите до Безбог,където е невероятна красота.Има рибарник,ако сте фенове - ловите си прясна рибка и после ви я приготвят,ако не сте - просто отивате да похапнете. GrinningЩе се разходите и до Банско и Разлог - него са го направили със страхотен център и много хубаво езеро с водни колелета.
Не знам имаш ли фейсбук,може да ми станеш там приятелка и да ми разгледаш снимките от там.От преди 3 г. са,но сега е по-хубаво даже.
Ние също мислим да отидем там тази година,но ощше не сме решили кога.

За Шипково - ние сме ходили 2 пъти с компания,но ми се струва голяма скука.Иначе наоколо ако си с кола има много ,какво да се види.Кръщавахме баткото в Троянският манастир и обиколихме тогава доста,но без кола не знам как ще става.
Рибарица е хубаво ,на мен и Сандански много ми харесва,но е кофти ,че сте без кола ,защото в района има много какво да се види.

Цветенце,дано няма проблем и да се успокоиш.И аз от време на време имам на работа болки и пия но-шпа по 2 и 1 диаспорал.

Little_Snow_White ,на А-дерма серията с овеса е много хубава наистина ,но е за суха кожа и тип атопичен дерматит,при теб ако са някакви възпаления ,не знам ще помогне ли.

# 672
Ей, момичета, мн ви благодаря за окуражителните думи.
Аз ходих до частната фирма, в която ще започвам работа фиктивно. Събраха ми се очите от попълване на документи, но мисля, че всичко ще е наред.
Цветенце, имаш стиснати палци и от мен.
Момичета, имам сериозен проблем с дясната си буза.....жестоко се изривам и обрива не минава...по-възпален и зачервен или по-малко, стои си и ме боли вече 2-ри месец.....аз имам много чувствителна кожа (но много чиста) и бях намерила подходящите продукти, но сега нищичко не ми действа..приличам на петниста хиена...Някой има ли такива пъпчиви проблеми?
Преди мн години направих реакция от 1 продукт на Avon, точно пролетта. Консултирай се с дерматолог.

# 673
  • На брега на морето
Само аз ли не усещам дребното човече Confused
Първа бременност ми е, четох, че в този случай по-късно се усещало.
Вие какво ще кажете?

Аз пък се притеснявам, защото всичко ми е ок, чак е странно. Много рядко нещо ме приболява и аз обикновено го отдавам на преяждане, защото често ми се случва Embarassed

# 674
  • В къщурката на хълма на феите
ааа и аз нищо не усещам още Mr. Green

аз пък се оказа, че имам проблем с пигментацията на кожата, появяват ми се едни такива кофти тъмни петна .. мъжа ми ме бъзика, че е знаел, че съм хиена, ама не и че съм петниста Mr. Green та се чудя да ходя ли на кожен или като се роди малкото човече, ще ми мине кат на куче newsm78

Общи условия

Активация на акаунт