СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 658
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, дайте мнения  от употребата на Слим Пам.
Моля ,да споделите резултатите които сте постегнали newsm78, и за какво време
 Shocked

# 196
Здравейте, дайте мнения  от употребата на Слим Пам.
Моля ,да споделите резултатите които сте постегнали newsm78, и за какво време
 Shocked

Здравей миличка,

През миналата година пих Слим Пам и от около 59 кг накрая станах около 55 кг за 2-3 месеца. Последните 1-2 кг. свалих най-бавно. По принцип не спазвам диети и си хапвам каквото ми пожелае душата. Единствено гледам да не смесвам месо с картофи, да не ям мазни торти и да пия фреш от портокал заради целулитите. Бях спряла да пия Слим Пам и бях ОК дори и с най-тесните дънки.

По Коледа и Нова година обаче преядохме много грозно  - то бяха едни трапези - сутрин баници, на обед пържоли, на вечеря кавърми, пуйки, зайци, домашни луканки - всичко много вкусно в големи количества и с подходящо пийване. Ужас за диетолозите! Почти пълно обездвижване заради студовете - пак ужас! Тогава, като видях кантара съм качила около 2 кг. Затова сега пак пия Слим Пам от около 3 седмици. Първо изкарах излишната вода - малко бях подпухнала през празниците. Сега към момента съм около 56 кг и се надявам да сваля и последния килограм скоро.

Всъщност забелязах, че теглото варира в зависимост дали се меря сутрин на гладно или вечер. Затова по-точните мерки са със сантиметира, а и той по-близко отразява как ми стоят дънките. Досега съм свалила 3 см от талията и 2 см от ханша през последните 3 седмици и имам да сваля още горе-долу толкова, за да съм с идеалните си мерки.

Принципно Слим Пам се отразява добре и на целулитите по бедрата и затова може би ще го попия пак по-късно преди морето.

# 197
Много Ви благодаря , че споделихте как действа при вас, но аз искам да сваля поне 15-20 килограма.
Вече го пия от 2 седмици ,но не виждам да намаляват килограмите иначе се чувствам  по лека.
Ще се радвам ако някой сподели за значително свалени килограми.

# 198
  • София
Ами аз пих Слим Пам около месец и не съм се мерила Blush Но се чувствам доста по-добре. Някои дрехи ми седят по-добре, така предполагам има някакъв ефект. Само дето не мога да кажа колко точно Blush Реших щом съм доволна от Слим Пам-а, мога да си поръчам клиниката Wink Вчера го почнах. Пия го преди лягане. Никъде не пишеше нещо по-пояснително от "пие се вечер". Та да попитам дали има значение преди или след хранене се пие?

# 199
  • София
Аз го пия по обяд веднага след ядене. Ако го пия вечер, тоалетният ефект, ще се появи в най-неподходящото време Rolling Eyes Така  по обед, сутрин ставам и съм първа писта в 00 и после се чувствам лека и по-спокойна. Гледам да е към 1-2 ч. по обед. Това ми е графикът. За мен така действа най-добре

# 200
  • София
Вчера си купих Слимпам от аптеки Ремедиум, дори в момента е намален от 17 лв. и нещо на 15 лв. и нещо и го приех за добър знак  Laughing
Сутринта пих 2 капсули, засега нямам никакви позиви за WC, довечера ще правя чая за пръв път, но наистина мирише гадничко.
А Слимпам поликлиника по-силен ли е от другия? В моя пише чая да се пие само преди вечеря, а капсулите - преди кафето (каквото и да означава това, аз го пих на гладно)

# 201
Току що се завърнах от аптеката със две опаковки капсули и чай. В опаковката имам два варианта на прием по две капсули и две сашета чай и три капсули и три сашета чай. Почвам със три капсули и три чая, че вече 10 години съм в борба с едни 20 кила. Ако има ефект ще пиша.  Успех на всички!
 #2gunfire

# 202
  • София
Току що се завърнах от аптеката със две опаковки капсули и чай. В опаковката имам два варианта на прием по две капсули и две сашета чай и три капсули и три сашета чай. Почвам със три капсули и три чая, че вече 10 години съм в борба с едни 20 кила. Ако има ефект ще пиша.  Успех на всички!
 #2gunfire

Shocked Ама ти наведнъж ли мислиш да ги пиеш. Недей така, много ще ти дойде. Нали пише по 1 да се приема.

# 203
Да в чая има инструкция за прием. 1 капсула на ден и едно саше, 2 капсули на ден и 2 сашета и 3 капсули на ден и три сашета. Сутрин пия по 3 капсули на гладно . Чая варя по три сашета  и се старая да го пия три пъти на ден. Пия го вече 27 дни. Първоначално качих два кирограма, но сега четвъртата седмица ги свалих отново. Чувствам се много добре. За 27-те дни на килограми не съм отслабнала, но дрехите са ми значително по-широки. Видимо изглеждам отслабнала. Ще трабва да меря сантиметри. Изчезна вълчия глад, който ме караше да преяждам качествено вечер. Надявам се скоро да имам по- добри резултати и в килограмите. Реших да ползвам най-силния вариант, защото имам много нисък базов метаболизъм. След 42 годишна възраст е много трудно с диети.

# 204
  • София
Азз определено свалям, но с по 1 хапче на ден, не знам просто 3 ми се виждат много. Естествено всичко е до човек.

Да, зависи много и от метаболизма

# 205

Браво на теб! Това е най-доброто  с по 1 капсула на ден да сваляш. Би трябвало по-бързо да имаш резултати. Надявам се да ни споделиш колко килограма ще успееш да свалиш. Вероятно по-нататък ще намаля дозата, но засега и втория месец оставам на три капсули.

# 206
  • София
аз почвам, спирам, пак го почвам. Може би затова по-бавно свалям. Но много седя, изобщо не мърдам, никакво движение и това си оказва влияние. Ако го пия по схемя, мисля, че доста ще сваля, но ми действа доста на червата, явно съм по-чувствителна в това отношение

# 207
Здравейте, момичета! Иска ми се да пробвам чая, но имам разстроен стомах и раздразнени черва. Моля, Ви споделете има ли разхлабващо действие чая, за да не давам поредните пари на "вятъра"? Предварително Благодаря!

# 208
  • София
По-добре изобщо не го пробвай като имаш такива проблеми.

# 209
  • София, Лагера
Здравейте, момичета! Иска ми се да пробвам чая, но имам разстроен стомах и раздразнени черва. Моля, Ви споделете има ли разхлабващо действие чая, за да не давам поредните пари на "вятъра"? Предварително Благодаря!
Да, има. По-добре намери друг вариант  Peace

Общи условия

Активация на акаунт