СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 673
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Девойки, а силно ли разхлабват Клиника, или като обикновения Слим Пам? Rolling Eyes

Аз въобще нямам такъв проблем...вече четири капсули изпих и даже си мисля,че по скоро не ходя редовно до вц-то от колкото да има разхлабване...
Може аз нещо да съм повредена..знам ли.. newsm78

Аз сега разбирам, че има няколко вида. Пия един сини хапчета. Ходенето до 00 е редовно, да не кажа прекалено редовно. Пия ги след хранене на обед и така сутрин съм първа писта в тоалетната. Ако ги пия вечер, ще ме хване 00 към обед и става страшно, ако съм някъде навън.

# 181
Хей девойки, току що влязох в сайта на д-р Памуков да си поръчам Слим Пам Клиника и гледам имат новогодишни промоции. Цената е намалена на 25 лв. Освен това ако си купиш две опаковки, получаваш подарък , за три също има подаръци ..... 

# 182
Хей девойки, току що влязох в сайта на д-р Памуков да си поръчам Слим Пам Клиника и гледам имат новогодишни промоции. Цената е намалена на 25 лв. Освен това ако си купиш две опаковки, получаваш подарък , за три също има подаръци ..... 
На мен това въобще не ми подейства по никакъв начин.. Никакво повече ходене до тоалетна,нито грам на долу. А аз наистина се ограничавам максимално.Ходя и на фитнес.Ям по често по малко. И то зеленчуци.пилешко месо на скара,плодове,пия ужасно много вода.ходя като плондир из нас,балбукам и нищо. Това е моя отзив за слим пам..
Сега съм се ориентирала към ЛПГ терапии,или кавитация,антицелулитни масажи.има много просто трябва да избера нещо и да почна от някъде.пресотерапия,имало някакви велошейп нещо си,а бе има много, то само човек да има пари и време да ходи  Joy Joy Joy

# 183
  • София, Лагера
А ти колко имаш да сваляш? И от какви килограми тръгваш?

# 184
А ти колко имаш да сваляш? И от какви килограми тръгваш?
Висока съм 171 и когато съм до 65кг се търпи, харесвам се най-много на 62кг..ама това е друга тема.
В момента съм 72-73кг варира от това колко литра вода съм изпила Joy Joy
Изпуснах му края когатпо качих над 65,просто не знам как и кога се случи. И го отдавам на това отказване на цигари. newsm78
С други думи искам да смъкна едни 5кг, всичко друго е добре дошло!! И ако някой каже как да го направя скоростно, ще му бъда благодарна за цял живот!! Тази Нова година сме организирали такова хубаво пътуване,толкова се радвам,и всичко разваля това,че аз се чувствам като слон!!!
Мога да пия и ям всякакви гадости само някой да каже какво да е то! Просто тези  слим пам дори не ми помърднаха метаболизма, поне малко.Аз се надявах на по често ходене до двете нули,а с това и губене на кг...ама..май не ми се получи..почти съм ги изпила и грам напредък..
Помогнете! Кой какво е пробвал да го сподели! Моля!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 185
  • София, Лагера
Добре де, аз нещо не го намирам този Слим пам клиник в сайта им  newsm78

# 186
Момичета, преди време бях писала, че започвам със Слим Пам, така и направих. Пих чая и хапчетата около 2 месеца. Имаше ефект от няколко свалени килограма, но в момента, който спрях всичко свърши до тук. Спрях да пия каквото и да било, защото съм пробвала с какво ли не и се докарах до 81кг. на височина 165см. През април тази година ми направиха хранителен режим(тип диета), който се спазва 15 дни, след което минимум 15 дни се почива. От тогава до ден днешен (това са 8 месеца) го пазя по 1 път месечно, и мога да се похваля, че вече тежа 62кг. Simple Smile Така, че бих ви посъветвала да не се лъжете по разни хапчета, чайове, добавки, 90 дневни диети и всякакви други измислици, а просто намерете специалист, който да изготви подходящата за вашия организъм диета. Без ограничение нищо не става- това си е истината!   bouquet  bouquet

Кетрин Неделина,  моля те  дай по-вече информация към кого да се обърна за такава диета . Дай координати.

Извинявам се за късния отговор, но не съм влизала от доста време. Отслабването ми се случи с хомеопатия. Човека, който ми даде хранителния режим се казва Петко. Консултира в аптеки Хера, които мисля, че са негови. Обръщала съм се към него по други здравословни проблеми преди време и реших да опитам и с това. Продължавам периодично да пазя режима, тъй като искам още да свалям, но от начина на хранене привикваш да се храниш по-малко. Аз вече приемам може би на половината от храната, която приемах преди, а освен това се амбицирах и по няколко дни в седмицата спортувам и определено се чувствам много добре.

# 187
  • София, Лагера
Аз се снабдих със Слим пам клиника, но действа безбожно разхлабващо. То така и с английска сол мога да отслабна  Rolling Eyes Не съм убедена, че е полезно толкова. Тези дни ще се върна към обикновения вариант.  Confused

# 188
Аз се снабдих със Слим пам клиника, но действа безбожно разхлабващо. То така и с английска сол мога да отслабна  Rolling Eyes Не съм убедена, че е полезно толкова. Тези дни ще се върна към обикновения вариант.  Confused

Миличка, пий го през ден по 1 капсула, ако те разхлабва много. Аз сега започвам Слим Пам клиника пак след празниците, че много ядохме на Банско и искам да сваля 2 килца, а и се зарадвах на промоцията. Simple Smile

# 189
  • София
Мммм аз пия обикновения Wink Да ви кажа честно ходя по-често по голяма нужда, но не мога да кажа, че съм ужасно разхлабена. Колкото полезното дето се казва. Обаче пишкам ужасно много. То и много вода почнах да пия. Това малко ме притеснява, защото аз и без това пия доста вода. Голяма пикла съм станала.  Laughing Laughing Laughing

# 190
Мммм аз пия обикновения Wink Да ви кажа честно ходя по-често по голяма нужда, но не мога да кажа, че съм ужасно разхлабена. Колкото полезното дето се казва. Обаче пишкам ужасно много. То и много вода почнах да пия. Това малко ме притеснява, защото аз и без това пия доста вода. Голяма пикла съм станала.  Laughing Laughing Laughing

Добре е, че пишкаш по-често, миличка. Четох, че диуретичния ефект на Слим Пам означава следното - мазнините са смес от соли и вода. Когато водата се изхвърля от организма, прочиствайки тялото ти, тогава не се дава възможност да се образуват нови мазнини. Освен това е полезно за организма ти да се прочистват бъбреците.  

Честото ходене до тоалетна по голяма нужда означава, че се ускорява пасажа на храната в дебелото черво и така се блокира друг механизъм за напълняване.

Но, за всеки случай провери дали не са ти настинали бъбреците, тъй като сега е много студено и всъщност  може да имаш някакво бъбречно заболяване, ако пишкането е твърде често. Може би е добре да видиш някой специалист.

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 03:16 от Аmelie

# 191
  • София
Твърде често не, просто е по-често. Аз се радвам на този ефект.  Определено се чувствам по-добре.

# 192
А каква е промоцията на Слим Пам Клиника?

# 193
  • София
При мен няма такъв ефект с пишкането, но другото просто си е част от отслабването. Мисля този месец да ми е последен или и февруари

# 194
А ефекта на отслабване има ли?

Общи условия

Активация на акаунт