СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 727
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета! Simple Smile
Аз се обадих по телефона и се свързах с една дама, на която поръчах Слим Пам Клиника, цената е 30лв. за една опаковка, достатъчна за един месец.
Поръчах 2 опаковки, понеже от вас научих, че трябва да се пият поне 2 месеца.
Започнах ги миналия вторник. Нямам намерение да се меря и тегля скоро, че съм и в МЦ.
Имам да свалям много.  Crazy

П.П. Забравих да спомена, че ходенето до ВЦ-то е ужасно често! Аз по принцип нямам проблем от този характер и сега съм като линейка....

Това преминава ли с времето или все ще е така??????  #Crazy newsm78

Аз я попитах дамата днес,каза в такива случай да се прескочи един ден пиенето на капсулата,ако е сериозно и не се издържа. Ти си знаеш до колко ти е проблем Simple Smile
Успех!

# 166
Здравейте.
Купих си и аз слим пама,но от Здравница.
Ще се наканя утре или събота да го започна.
Дано да отчета минуси.От др.седмица ще го съчетая и с постите.
Успех!

# 167
mopi_dori, и аз така направих. Прескочих един ден. Значи не съм сгрешила Simple Smile
Оправи се положението и слава Богу, защото иначе нямаше да продължа.

Взех си пак и карта за фитнес,да опитам все пак,нищо,че въщност основната побуда за тази карта е,че в фитнеса където ходя имат сауна и парна баня..пак аз "въобще "не обичам.. Blush
Все пак да лежим, да плюскаме и да очакваме вълшебства..някак ми се струва несериозно.

Лошото е, че не всички сме се докарали до тук от плюскане.  Tired

Аз възлагам големи надежди на СЛим Пам Клиника, сигурна съм, че ще има ефект, именно заради това, че основната му дейност е да настрои организма да работи правилно, а не просто да потиска апетита. Таблетките за потискане на апетита не вършат работа при хора като мен, на които не им е проблем преяждането.  Peace

# 168
Момичета, преди време бях писала, че започвам със Слим Пам, така и направих. Пих чая и хапчетата около 2 месеца. Имаше ефект от няколко свалени килограма, но в момента, който спрях всичко свърши до тук. Спрях да пия каквото и да било, защото съм пробвала с какво ли не и се докарах до 81кг. на височина 165см. През април тази година ми направиха хранителен режим(тип диета), който се спазва 15 дни, след което минимум 15 дни се почива. От тогава до ден днешен (това са 8 месеца) го пазя по 1 път месечно, и мога да се похваля, че вече тежа 62кг. Simple Smile Така, че бих ви посъветвала да не се лъжете по разни хапчета, чайове, добавки, 90 дневни диети и всякакви други измислици, а просто намерете специалист, който да изготви подходящата за вашия организъм диета. Без ограничение нищо не става- това си е истината!   bouquet  bouquet

# 169
  • София, Лагера
На мен един доктор ми направи режим преди години и от него качих 2 кг за един месец Confused... каза ми, че било нормално като начало. Но после така и не видях ефект отслабване... после и с друг доктор - същия ефект! Няма да споменавам имена, но въпросните лекари бяха известни имена от клиники, не някакви измислени и взети отнейде така. Преди режимите съответно ми правиха кръвни изследвания, глюкози ми мериха, чудеса, уж изглеждаше сериозно пък - не никакъв, а лош резултат направо. Но всеки си знае организма. Аз имам бавен метаболизъм. Парадоксално, но единствено по време на бременностите ми се засилваше, когато на жените обикновено им се забавя... И затова съм си доволна именно от ефекта на розите в Слим пам-а  Peace

# 170
Днес закупихме хлебопекарна...
Мисля,че ме чака много пиене на Слим Пам Клиник..и много блъскане в пустия фитнес..
ТОЧ то и аз не ям много, ако ям колкото ядат някой хора където ги познавам не знам какво ще стане!!
Дори, нямам и нужда за такова количество храна, просто мисля че това отказване от цигарите е объркало нещо..
От вторник почвам аз да пия. Пак ще видим какво ще стане:)

# 171
  • София
Момичета,
аз продължавам със Слим пам-а Обаче положението при мен е много лошо. по 8 часа буквално не ставам и за 1 минута. Накрая едва се вдигам. Очите ми изтичат от компютъра, дупето и гърбът ме болят страшно, невероятно обездвижване вече близо месец. Не знам дали с този режим на живот ще имам голям ефект от Слип пама. Но упорито го пия.
Засега не мога да променя работата, просто няма как. Много ми притеснява, че дори и да сваля кожата ми много ще се отпусне  Sad

# 172
Здравейте момичета! Simple Smile
Аз се обадих по телефона и се свързах с една дама, на която поръчах Слим Пам Клиника, цената е 30лв. за една опаковка, достатъчна за един месец.
Поръчах 2 опаковки, понеже от вас научих, че трябва да се пият поне 2 месеца.
Започнах ги миналия вторник. Нямам намерение да се меря и тегля скоро, че съм и в МЦ.
Имам да свалям много.  Crazy

П.П. Забравих да спомена, че ходенето до ВЦ-то е ужасно често! Аз по принцип нямам проблем от този характер и сега съм като линейка....

Това преминава ли с времето или все ще е така??????  #Crazy newsm78

Миличка, и аз имах проблема с WC и в кабинета ми казаха да пия Слим Пам клиника през ден ако има много силна дефекация - трябвало да бъде по-обилна, но не твърде водна. Иначе, вече виждам перфектен резултат по дрехите и най-вече късите поли! Успех!

# 173
Момичета, преди време бях писала, че започвам със Слим Пам, така и направих. Пих чая и хапчетата около 2 месеца. Имаше ефект от няколко свалени килограма, но в момента, който спрях всичко свърши до тук. Спрях да пия каквото и да било, защото съм пробвала с какво ли не и се докарах до 81кг. на височина 165см. През април тази година ми направиха хранителен режим(тип диета), който се спазва 15 дни, след което минимум 15 дни се почива. От тогава до ден днешен (това са 8 месеца) го пазя по 1 път месечно, и мога да се похваля, че вече тежа 62кг. Simple Smile Така, че бих ви посъветвала да не се лъжете по разни хапчета, чайове, добавки, 90 дневни диети и всякакви други измислици, а просто намерете специалист, който да изготви подходящата за вашия организъм диета. Без ограничение нищо не става- това си е истината!   bouquet  bouquet

Кетрин Неделина,  моля те  дай по-вече информация към кого да се обърна за такава диета . Дай координати.

# 174
Момичета... вечер ли пиете капсулите?...не можах нещо да разбера.. newsm78  Blush

# 175
Пия ги вечер. Не знам да ли така трябва. Звнях в клиниката, ама нещо не я уцелвам мадамата да е там... и да ви кажа аз въобще не ходя до вц-то... тука има нещо нередно,ама не знам какво..
Най-вероятно съм збъркана аз!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 176
На опаковката Слим Пам Клиника пише да се пият вечер, аз така ги пия. Не пише преди или след вечеря. Аз се сещам обикновено късно вечер, преди да си легна и тогава си пия капсулката. Снощи забравих  Blush Още съм на първата опаковка, не се тегля и меря, рано е.

# 177
  • София, Лагера
Девойки, а силно ли разхлабват Клиника, или като обикновения Слим Пам? Rolling Eyes

# 178
Девойки, а силно ли разхлабват Клиника, или като обикновения Слим Пам? Rolling Eyes

Аз въобще нямам такъв проблем...вече четири капсули изпих и даже си мисля,че по скоро не ходя редовно до вц-то от колкото да има разхлабване...
Може аз нещо да съм повредена..знам ли.. newsm78

# 179

Аз въобще нямам такъв проблем...вече четири капсули изпих и даже си мисля,че по скоро не ходя редовно до вц-то от колкото да има разхлабване...
Може аз нещо да съм повредена..знам ли.. newsm78

Миличка, а, ти кой Слим Пам пиеш? Слим Пам клиника в сините кутийки ли или чая с капсулите? Методът на пиене е различен и ефектът е малко по- различен. Мен лично Слим Пам клиника понякога ме разхлабва много силно и ме посъветваха в такива случаи да го пия през ден.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 00:32 от Аmelie

Общи условия

Активация на акаунт