СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 417
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Аз го пия вече 7 мес.,но при мен проблема е не толкова в кг.колкото в това,че имам лениви черва,колит съпроводен с тежък запек,подуване,болки абе неприятна история.Когато започнах да ги пия, по съвет на Д-р Памукова първия месец пих от чая на проф.Памуков Гастро пам,който е за такива стомашно чревни проблеми.Чак втория месец включихме и капсулите слим пак пак с чая Гастро.И от тогава се чувствам мн. добре,и стомаха ми се нормализира.

Миличка, аз се чудя дали да изпробвам и някакъв пробиотик за колита, тъй като четох добри отзиви за пробиотиците по принцип, но се чудя кои са най-добрите. Може ли да се пият пробиотици със Слим Пам или е по-добре да не се смесват?   Thinking  Имаш ли някакъв опит?

Както, обещах пиша и за разултатите сега при мен. Засега ефектът с WC е много добър вече около 3 седмици, както беше като го пих преди. Чувствам се по-лека някак си. Не знам дали си въобразявам, тъй като е още рано, но дънките ми изглеждат по-хлабави. Може да са се поизчистили газовете и да е понамаляло подуването на корема, което при мен напоследък е основният проблем. Днес, гледах кантара с известна надежда - още не е мръднал надолу. В интерес на истината и по-рано отчитах по-видим ефект след 2-3 месеца.

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 18:37 от Аmelie

# 241
Скрит текст:
Аз го пия вече 7 мес.,но при мен проблема е не толкова в кг.колкото в това,че имам лениви черва,колит съпроводен с тежък запек,подуване,болки абе неприятна история.Когато започнах да ги пия, по съвет на Д-р Памукова първия месец пих от чая на проф.Памуков Гастро пам,който е за такива стомашно чревни проблеми.Чак втория месец включихме и капсулите слим пак пак с чая Гастро.И от тогава се чувствам мн. добре,и стомаха ми се нормализира.

Миличка, аз се чудя дали да изпробвам и някакъв пробиотик за колита, тъй като четох добри отзиви за пробиотиците по принцип, но се чудя кои са най-добрите. Може ли да се пият пробиотици със Слим Пам или е по-добре да не се смесват?   Thinking  Имаш ли някакъв опит?

Както, обещах пиша и за разултатите сега при мен. Засега ефектът с WC е много добър вече около 3 седмици, както беше като го пих преди. Чувствам се по-лека някак си. Не знам дали си въобразявам, тъй като е още рано, но дънките ми изглеждат по-хлабави. Може би са се поизчистили газовете и е понамаляло подуването на корема, което при мен напоследък е основният проблем. Гледах кантара с известна надежда и все още не е мръднал, но и по-рано ефектът се появявяше след 2-3 месеца.

Аз пия ентеросан основен. Наистина има нужда от пробиотик при това "стъргане" на червата. Той е един от най-добрите и е евтин. Всичките други са доста по-скъпи и са предмет на агресивна реклама. Няма сми.

# 242
Скрит текст:

Миличка, аз се чудя дали да изпробвам и някакъв пробиотик за колита, тъй като четох добри отзиви за пробиотиците по принцип, но се чудя кои са най-добрите. Може ли да се пият пробиотици със Слим Пам или е по-добре да не се смесват?   Thinking  Имаш ли някакъв опит?

Както, обещах пиша и за разултатите сега при мен. Засега ефектът с WC е много добър вече около 3 седмици, както беше като го пих преди. Чувствам се по-лека някак си. Не знам дали си въобразявам, тъй като е още рано, но дънките ми изглеждат по-хлабави. Може би са се поизчистили газовете и е понамаляло подуването на корема, което при мен напоследък е основният проблем. Гледах кантара с известна надежда и все още не е мръднал, но и по-рано ефектът се появявяше след 2-3 месеца.

Аз пия ентеросан основен. Наистина има нужда от пробиотик при това "стъргане" на червата. Той е един от най-добрите и е евтин. Всичките други са доста по-скъпи и са предмет на агресивна реклама. Няма сми.

Благодаря ти! Какво чувстваш като пиеш пробиотик и след колко време? Извинявай, че питам така, но до сега не съм взимала пробиотици. През април се опитах да лекувам колита с кисело мляко, но май дори в един момент се бях балонирала още повече.

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 20:24 от Аmelie

# 243
Скрит текст:

Миличка, аз се чудя дали да изпробвам и някакъв пробиотик за колита, тъй като четох добри отзиви за пробиотиците по принцип, но се чудя кои са най-добрите. Може ли да се пият пробиотици със Слим Пам или е по-добре да не се смесват?   Thinking  Имаш ли някакъв опит?

Благодаря ти! Какво чувстваш като пиеш пробиотик и след колко време? Извинявай, че питам така, но до сега не съм взимала пробиотици. През април се опитах да лекувам колита с кисело мляко, но май дори в един момент се бях балонирала още повече.
Киселото мляко подува корема а и в големи количества запича доколкото знам,не прекалявай с него.Динята също от нея почти винаги се надувам и ме боли корем.Иначе от пробиотиците се чувствам добре,но в интерес на истината откакто пия Гастро пама се чувствам още по-добре препоръчвам ти да го пробваш,не е скъп и стига за малко повече от месец.Сега съм си го купила да го попия пак профилактично

# 244

Благодаря Ви момичета!  bouquet

# 245

Благодаря Ви момичета!  bouquet
Моля,моля пак заповядай. Grinning

# 246
Не знам за вас,но аз съм много доволна от слим пам клиника,пия ги от една година и половина и съм свалила 17 кг.А съм опитала какво ли не.Много мои познати покрай мен, и те ги пият, и досега не сме имали никакви проблеми.

17 кг надолу звучи много добре. А с какво се храниш? Спортуваш ли?

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 02:30 от Аmelie

# 247
Не знам за вас,но аз съм много доволна от слим пам клиника,пия ги от една година и половина и съм свалила 17 кг.А съм опитала какво ли не.Много мои познати покрай мен, и те ги пият, и досега не сме имали никакви проблеми.

17 кг надолу звучи много добре. А с какво се храниш? Спортуваш ли?
Не ,не спортувам,но ходя много пеш.Бял хляб не употребявам само пълнозърнест,никакво свинско само пилешко и то филе много салати и плодове.Е като ми се прияде нещо сладко гледам да е шоколад от него не мога да се откажа.Общо взето това е Simple Smile

# 248
Вчера бях в офиса и се засякох с д-р Памукова. Споделих, че все още няма резултат. Тя рече да спра другите слабителни, които пия. Но на първо време реших за направя осемдневната почивка от Слим пам. Днес обаче драма. Та се замислям  дали не се получава зависимост и дали няма да се наложи да прибавя още едно слабително към другите за постоянно.   Embarassed

# 249
Спокойно, миличка. И аз съм пила капсулите миналата година и след като ги спрях  за 3-4 дни прочистването не беше както преди, но след това всичко само си се нормализира.

Иначе, след месец пиене на чая с капсулите Слим Пам съм вече 1 кило надолу. Надявам се за морето през август пак да съм в добра форма  Grinning

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 11:13 от Аmelie

# 250
И при мен когато ги спирах имаше такава задръжка,но тя отшумяваше за 2-3 дни.Аз нямам този проблем,стомаха ми е редовен,и досега си е така.Не ги пия от 5 месеца.Явно при вас не е така.Би трябвало да отшуми.

# 251
  • София
При мен не е имало такава задръжка. В началото първите 2-3 дни да, но после се оправи

# 252
Аз лично съм доволна. Чувствам се много леко, не задържам течности, краката ни ми тежат. Отслабването при мен е бавно, защото нямам много да свалям, но свалям не много в килограми, но в сантиметри и видимо погледнато отстрани тялото ми е променено. Самите мъже ми го казват. Иначе за два месеца съм свалила 3 кг. Започнах от 56кг. Пробвах и онзи така рекламиран френски чай и от него повръщах цяла нощ и имах и разстройство постоянно. Никак не съм доволна.

# 253
Да докладвам, както обещах сега съм 3 кг. надолу.

Една приятелка, която е много слаба каза, че пие Слим Пам и Гастро Пам на проф. Памуков основно, за да лекува колита си и заради прочистващия им ефект. Пила ги е 6 месеца и е свалила 3 кг. Сега е 50 кг. и са се изчистили целулитите й изцяло и на малкото места, където ги е имала. Видях я с къси панталони и краката й са перфектни, а е на 42 г., има 2 деца и не спортува. Каза, че не е променяла начина си на хранене.

Днес, търсих телефона на кабинета, за да попитам за Гастро Пам, както смятах от много време и прегледах уеб сайта на проф. Памуков. Видях, че в руското медицинско списание Медикус са публикувани резултатите от клиничните изпитания на Слим Пам, което е полезна информация.  http://www.dr-pamukoff.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=4&lang=bg

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 05:44 от Аmelie

# 254
Здравейте,момичета.Прочетох всичко,което сте написали и реших и аз да споделя от какво съм доволна.Преди 2 години натрупах доста кг.,от стрес,напрежение и др.неща.Опитвах се с какво ли не да се отърва от излишните килограми и ефект никакъв.Една колежка ми каза за билкова смес за отслабване на Биопрограма,от която била много доволна 5 кг за 10 дни.Почнах  и аз да я пия вече от 4 дни,още не съм се качвала на кантара,но усещам по дрехите,че има промяна.Малко е горчиво на вкус,но се търпи,а ефекта до ходенето до WC,е много добър,има слабителен ефект.Мога да пратя снимка,ако се интересувате как изглежда.Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт